Eau de Cartier Concentree – parfum unisex, elegant, rafinat, luxuriant

Cartier Eau de Concentrée
Cartier Eau de Concentrée
Share the joy

Eau de Cartier Concentree – parfum unisex, elegant, rafinat, luxuriant

Iata-ne ajunsi in decembrie, luna cea mai frumoasa din an, luna cadourilor, luna colindelor… luna brazilor impodobiti. Luna in care oferim o frantura din sufletul nostru cadou, tuturor. Pentru cunoscuti, prieteni dragi, rude sau chiar pentru noi insasi, ne place sa impachetam acel lucru, care consideram ca este cel mai potrivit de pus sub brad… si il asteptam pe mosu’…

Anul acesta eu mi-am ales un cadou la care tanjesc de mult timp. Un parfum deosebit, potrivit pentru aceste sarbatori ce bat la usa. L-am vazut mai demult pe NOTINO. L-am  cumparat  si am ramas indragostita pentru totdeauna de el… Eau de Cartier Concentree.

Purtat de ea, parfumul intens degaja prospetime si energie lasand in urma ei o umbra de frunze de violeta proaspata si radianta.

Purtat de el , un parfum Cartier activat de feromonii puternici , seduce prin profunzimea notelor lemnoase, masculine, proaspete si atragatoare.

Cartier – parfum unisex, chic, rafinat ,luxuriant … cat sa va tina impreuna , subjugati, unul de aroma celuilalt.

Recipientul parfumului este deosebit de elegant, sticla simpla dreapta, transparenta,  etaleaza nuanta verzuie a parfumului, culoare eleganta, fina care nu lasa nici o urma, nici macar pe hainele albe. Nu are capac ca alte recipiente , doar un disc de plastic ce se roteste in jurul dispozitivului de pulverizare, blocandu-l atunci cand vrei sa il porti in poseta.  Scrisul Cartier cu litere negre, cursive cu mentiunea Eau  Concentrée degaja lux si distinctie.  Pe notino.ro il gasiti in doua variante de …gramaj. Eu am varianta de 100 ml , acum l-am rugat pe mosu’ sa imi aduca pe cea de 200 ml.

Ca orice apa de toaleta concentrata, parfumul dureaza intreaga zi. Cateodata il regasesc pe perna, dupa ce l-am purtat in ziua precedenta sau pe o esarfa impaturita ce a pastrat aromele puternice, pure , intre pliurile ei. Un parfum elegant, rafinat, pe care va invit sa il descoperiti, sa il indragiti si sa il purtati.

V-am facut curiosi ?

Vreti sa oferiti un dar persoanei celei mai dragi din viata voastra si ezitati in a oferi un parfum?

Eau de Cartier Concentrée este potrivit pentru  oricine. Unisex, plin de miresme naturale, va  cuceri prin elegata si rafinamentul sau. Il gasiti pe notino.ro. Luxos , distins, ambalat deosebit in cutie de carton superior cu inscrisuri care atesta autenticitatea lui.

 Eau de Cartier Concentree

Comanda se face usor, site-ul avand implementate toate functiile. Produsele adaugate in cosul virtual sunt usor vizibile si se ofera informatii despre perioada de timp estimativa, in care comanda plasata ajunge la voi. Anul acesta sacul lui Mos Craciun va gasi cadourile perfecte pe NOTINO.

Be the first to comment on "Eau de Cartier Concentree – parfum unisex, elegant, rafinat, luxuriant"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*