Personalizeaza-ti gadgetul cu o husa unicat de la Tattooit.ro

Share the joy

iphone
Acum ceva timp am schimbat telefonul. Cel vechi avea ecranul crăpat şi îi lipsea un butonaş de la volum. Mi-a căzut odată din poşetă, direct pe asfalt şi nu avea nici o protecţie, nici măcar folie pe ecran, căci întotdeauna spuneam că telefonul este un bun care se uzează şi trebuie schimbat din când în când. Dar când păţeşte un accident la numai câteva luni de când l-ai cumpărat, nu mai este deloc amuzant. Un colţ al carcasei de plastic a zburat şi odată cu ea şi butonaşul. În urmă acestui incident, telefonul nu a mai funcţionat la capacitate maximă, aşa că m-am reorientat şi l-am schimbat.
Noul telefon este un gadget în trend, pe care am hotărât să îl protejez şi să îi ofer o viaţă mai bună decât celui anterior.

Am inceput sa caut huse iphone 6. Am văzut mai multe modele dar, toate erau plictisitoare, comune, uzuale. Nimic care să îmi atragă atenţia, sau să mă reprezinte, iar ce îmi trezea interesul avea un preţ astronomic. Aşa am început să caut online, unde am descoperit Tattooit.ro. Acesta este este primul magazin online din România care produce şi comercializează carcase, huse şi skin-uri personalizate pentru telefoane, laptopuri, tablete, console de gaming şi multe alte gadget-uri.

Husele comercializate pe Tattooit.ro sunt de foarte bună calitate şi la preţuri modice. Pe site am găsit peste 1500 de modele modele grafice, grupate pe categorii tematice, care pot fi printate pe skin-uri, carcase şi huse.

Carcasele, originale ( nu chinezării din acele ieftine din bazar), se ajustează perfect, liniile se mulează pe siluieta telefonului fără să deranjeze butoanele de volum sau să obtureze obiectivul camerei. Am văzut câteva carcase samsung s6 cu inspiraţie folclorică, care pur şi simplu m-au vrăjit.

carcase samsung s6

Pentru telefonul meu am găsit câteva modele superbe, dintre cele de pe site, care mi-au plăcut foarte tare. Ce m-a atras însă cel mai mult, a fost posibilitatea de a personaliza husa gadgetului meu.

Astfel că fie poţi achiziţiona huse cu diverse printuri prestabilite sau le personalizez cu fotografia copilului, maşinii, animalului de companie, floarea sau peisajul preferat, desigur fără a te limita la aceste exemple date de mine.

Mi se pare un cadou superb să îi oferi iubitei la aniversare o husă pentru smartphone-ul ei, personalizată cu prima voastră fotografie împreună sau poţi să îi faci prietenului cel mai bun surpriza de a-i personaliza tableta cu imaginea masinei sale preferate. Posibilităţile sunt infinite.

Aceste huse elegante se potrivesc perfect pe fiecare model de iPhone şi protejează colţurile de lovituri , apărând telefonul de praf, zgârâieturi şi picături, care ar putea altera buna funcţionare a dispozitivului.

 

huse tattooit

Dacă şi tu ţi-ai cumpărat un smartphone şi vrei să îl menţii în siguranţă, protejat de lovituri şi zgârâieturi inestetice care pot afecta iremediabil noul tău gadget, dacă ai obosit să tot ai grijă unde îţi aşezi telefonul şi să verifici dacă este în siguranţă , ori de câte ori copiii se află în camera, eu am găsit soluţia şi ţi-o împărtăşesc şi ţie. Personalizeaza-ti gadgetul cu o carcasă frumoasă, cu o husă din cel mai bun silicon sau piele sintetică. Originală, de calitate, la preţuri excepţionale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*