Review gama Himalaya Fresh Start Oil, variantele Lemon, Strawberry și Blueberry

gama Himalaya Fresh Start
Share the joy

Review gama Himalaya Fresh Start Oil, variantele Lemon, Strawberry și Blueberry

Hey girls,
astăzi vă vorbesc din nou despre câteva produse primite la #bucovinabeautyevent, ediția din această primăvară. Este vorba despre 3 dintre noile geluri de curățare din gama Fresh Start Oil de la Himalaya care îmbunătățesc aspectul tenului, redându-i luminozitatea și hidratându-l în profunzime.

Despre produsele Himalaya am mai vorbit aici pe blog. Sunt câteva care pur și simplu nu îmi lipsesc niciodată din casă, iar gama Fresh Start m-a cucerit instant, încât și-a câștigat un loc de cinste între favoritele aceste primăveri.

Himalaya Herbals este un brand de produse dedicat în special îngrijirii sănătății și igienei personale atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Produse cosmetice sunt îmbogățite cu compuși activi din plante pentru îngrijirea și nutriția pielii, părului și tenului, într-un mod natural care ajută sănătatea și bunăstarea generală.

Totodată Himalaya garantează că niciunul dintre produsele sale nu au fost testate pe animale, formulele acestora fiind constant îmbunătățite în urmă unei cercetări exhaustive bazate pe cunoașterea milenară a principiilor Ayurveda.

fresh start gel curatare Himalaya

Himalaya Fresh Start Oil Clear

Gama Himalaya Fresh Start Oil cuprinde patru produse și este special concepută pentru curățarea în profunzime și pentru a elimina excesul de sebum și impurități. Fiecare gel oferă prospețime pe întreg parcursul zilei, face pielea moale fără a o încarcă și fără a avea efect de piele grasă.

Eu am primit doar 3 variante: Lemon, Strawberry și Blueberry. Mai este Peach, care cred că are un parfum demențial.

Ori de câte ori testez produse vă reamintesc că eu am o piele normală spre mixtă, cu ușoare tendințe de exces de sebum în zona T, mai ales pe timp de vară. Folosesc multe măști și tratamente cosmetice, așa că per total sunt mulțumită de cum arată tenul meu. Însă gama Fresh Start mi-a demonstrat că se poate și mai bine.

gama Himalaya Fresh Start

Himalaya Fresh Start Oil Clear Lemon

Această varianta a fost prima testată. Ca prima impresie parfumul proaspăt de citrice, care se simte atât de bine, m-a cucerit. Gelul oferă prospețime olfactivă și un refresh general tenului. Mie îmi place să-l folosesc dimineața, de fapt folosesc toate variantele din această gamă, dimineața, imediat după ce mă trezesc, pentru a curata și împrospăta tenul.

Himalaya Fresh Start Oil Clear Lemon are o nuanță galben deschis și în formulă să regăsim particule albe, foarte fine plus câteva particule despre care eu am avut impresia că sunt semințe de căpșuni. Textura acestuia nu este de ajuns de abraziva pentru o exfoliere ca la carte, ci mai degrabă pentru a curăța delicat tenul, deschizând porii.Himalaya Fresh Start Oil Clear Lemon pareri

Nu face spumă excesivă, ci se transformă într-o cremă pufoasă și delicată, iar particulele se simt grozav, ca și cum ar face un masaj, stimulând circulația și revigorând pielea. Curăță profund tenul și îndepărtează excesul de sebum, elimină murdăria, urmele de makeup și alte impurități, lăsând pielea proaspătă și foarte curată. Totodată poate controla producția de sebum timp de câteva ore, păstrând un echilibru natural și o piele curată.

De asemenea sporește luminozitatea și reduce imaginea unui ten obosit, oferind o hidratare optimă.

Himalaya Fresh Start Oil Clear Strawberry

Căpșuni? A zis cineva căpșuni? Cu greu m-am abținut să nu scot limbuța și să o lipesc de gelul acesta minunat. Textura este asemănătoare cu Lemon, cu aceleași particule și semințe minuscule. Culoarea este însă roșiatică, aidoma sucului de căpșuni și parfumul gurmand, de fructe proaspăt culese și zdrobite într-o dimineață de vară.Himalaya Fresh Start Oil Clear Strawberry pareri

Spuma fină, catifelată și parfumată, îți învăluie față, amețind simțurile. Mi-a plăcut mult cum se simte și cum parfumează pielea.

Ingredientele active au o serie de beneficii cum ar fi iluminarea pielii, efecte anti-îmbătrânire, curăță acneea și ajută la producerea de colagen datorită vitaminei C.

Hidratează perfect și lasă tenul de vis, parcă acoperit cu o pelicula fină că mătasea.

Himalaya Fresh Start Oil Clear Blueberry

Aceeași structură cu particule albe și cele asemănătoare semințelor, textura groasă, spumă fină și același efect refresh!Himalaya Fresh Start Oil Clear Blueberry pareri

Parfumul este răcoritor, proaspăt și reconfortant, a fructe de pădure dulci și delicioase. Extractul de afine este bogat în nutrienți și antioxidanți care lupta împotriva radicalilor liberi. Acidul citric și acidul salicilic curată și diminuează acneea, îmbunătățind aspectul general.

Culoarea este un albastru deschis ce te duce cu gândul la prospețimea unui val, la răcoarea și parfumul brizei marii.

Ambalajele acestor geluri de curățare sunt extrem de finuțe, colorate și vesele. Capacul flop off, închide recipientul etanș, astfel încât îl poți strecura fără grijă în bagajul de călătorie. Imaginea fructelor este ademenitoare și cu siguranță dacă l-aș fi văzut undeva aș fi cumpărat cel puțin unul împinsă de curiozitate și… poftă.

Himalaya Fresh Start Oil Clear pareri

Mie mi s-au potrivit. Nu usucă pielea și nu au efect bumerang, în sensul că după folosire nu explodează producția de sebum.

Mi-a plăcut parfumul, ușurința de utilizare și mai ales felul în care răsfață tenul, făcând pielea să se simtă proaspătă și curată.

Voi ați încercat vreun produs din gama Fresh Start Oil de la Himalaya?

https://www.facebook.com/HimalayaHerbalsCosmeticsRomania/

3 Comments on "Review gama Himalaya Fresh Start Oil, variantele Lemon, Strawberry și Blueberry"

  1. Nu am folosit aceste produse.

  2. Nu am stiut de ele pa a când le – am văzut în dm. Mi le-am luat pe toate, de căpșuni, afine, lămâie și piersică. Sunt super. Lasă tenul curat și luminos spre deosebire de alte geluri. P. S. Tenul meu nu are probleme deosebite dar este fffff gras. Asa ca sper ca aceste geluri sa ma ajute sa țin sebumul sub control. Trebuie sa le folosesc o perioada mai indelungata ca să îmi dau seama, dar le recomand.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*