Manichiură Baby Boomer, realizată cu gelurile Soak Off Fiberglass Milky de la Janet Nails

Janet Nails Timisoara
Share the joy

Manichiură Baby Boomer, realizată cu gelurile Soak Off Fiberglass Milky de la Janet Nails

Hey girls, nu am mai făcut de multSoak Off Fiberglass Milky vreme un articol nail art, dar pentru că la Bucoina Beauty Event am primit câteva produse superbe de la Janet Nails, astăzi vreau să vă vorbesc despre o parte dintre acestea, urmând să vi le arăt pe restul pe parcursul mai multor articole viitoare.

Despre pasiunea mea pentru unghiuțe știți deja. Ador să am o manichiură impecabilă, cu unghiile elegante, în general nuanțe nude sau french manicure. Îmi plac și ojele normale și cele semipermanente și desigur apelez la gel dacă este nevoie să repar o unghiuță ruptă.

Eu sunt o norocoasă și în general nu mi se rup unghiuțele. Așadar ca tehnică folosesc gel pe unghie naturală, mai mult o protecție cu gel, pentru că am un apex natural destul de pronunțat și nu îmi place cum se văd dacă sunt prea bombate.

Pentru că au fost sărbătorile și eu am avut extrem de multă treaba și acasă și la job, astăzi vă vorbesc despre o manichiură simplă cu unul dintre cele două geluri Soak Off Fiberglass Milky care mi s-au părut extrem de ușor de folosit, cu un finisaj grozav, dar pentru că se lucrează extrem de simplu cu produsele de la Janet Nails, va promit că vi le mai arăt.

manichiura cu gel fiberglass

Soak Off Fiberglass milky rose

Soak Off Fiberglass milky sunt geluri de construcție care vin în sticluță de 15 ml ca orice ojă semipermanentă. Pensula aplicatoare este excepțională și ușurează foarte mult formarea unghiei.

Gelul este autonivelant și dacă stăpânești cât de cât tehnica aplicării nu ai cum să dai greș. În plus nu ai nevoie de pensulă specială. Eu am fost foarte curioasă și bineînțeles am aplicat un strat pensulat de Baby Boomer Builder Gel Pink, dar nu e necesar, Soak Off Fiberglass Milky fiind perfect pentru o manichiură impecabilă.

Baby Boomer Builder Gel Pink

Soak Off Fiberglass Milky vine în două nuanțe: alb și roz și este un gel translucid care poate fi folosit pentru a forma baza unghiei sau pentru a face french manicure. Excelent pentru a consolida unghiile naturale are o rezistență mecanică ridicată.

Soak Off Fiberglass Milky

Aceste geluri pot fi incluse în gama universală de uscare a gelului UV și polimerizeaza în lampa UV: 2 min, iar în lampa LED: 90 sec, înjumătățind și ușurând la maxim realizarea unei manichiuri.

Gelul Fiberglass Milky rose este un produs nou, realizat cu ingrediente și tehnici de ultima generație și se întărește fără senzația de arsură în lampă, ceea ce pentru mine e un mare plus. Cred că pentru caracteristicile și calitățile sale Soak Off Fiberglass Milky este un gel ideal pentru realizarea unghiilor identice cu cele făcute prin tehnica Baby Boomer, atât de trendy și în acest an.

Știți deja, pentru că eu am subliniat în diverse articole anterioare că la folosirea gelurilor, pentru o manichiură care să ţină cel puţin 3-4 săptămani, este esențial să pregătim unghia cum trebuie, pentru a crea întreaga structură durabilă. Poate fi sigilat cu Base&Coat, un produs la fel de excelent, care oferă o strălucire superioară și este practic 2in1 având o aderență fără cusur.

Gellago - Base & Shine

Consistența Soak Off Fiberglass Milky este densă, nu curge deloc și transformă lucrul într-o plăcere! Totodată este moale și elastic când este așezat pe unghie, ascultător de pensula noastră, rămâne așa cum şi unde îl așezăm, fără să se prelingă pe laterale.

Gelul Soak Off Fiberglass milky rose, pentru manichiura Baby Boomer

Aplicat corect, efectul final este superb, un Baby Boomer impecabil, realizat doar prin aplicare acestui gel, fără burețel, nervi și degete murdare.

Baby Boomer este un efect pe care eu personal îl ador și a rămas în topul preferințelor între toate modele de unghii, de aceea o să revin cu noi manichiuri, cu diverse picturi, tatuaje și pudre holografice.

În opinia mea poate fi folosit și pe unghiile construite cu lungimi de salon, cât și pentru unghiile naturale foarte lungi, pentru că elasticitatea acestuia îi conferă o rezistență ridicată. Am deja unghiile de o săptămâna și pare că de abia am scos mâinile din lampă. Nu s-a zgâriat, nu s-a îngălbenit și nu s-a ciobit sau desprins de pe unghie.

Janet nails geluri

Producătorul spune ca se îndepărtează cu ușurință folosind Soak Off Remover, dar eu îl voi îndepărta cu bitul pentru ca mi se pare mai rapid și mult mai simplă aceasta metoda, iar bitul cilindric tot de la Janet Nails este gros, lung, învelit în titanium, cu o granulație medie este ideal pentru îndepărtarea oricărui tip de gel.

Pe lângă produsele din articolul de astăzi am primit 4 geluri colorate, o sticlă de cleaner și o pilă excelentă pe care vi le arat curând.

Janet Nails Timisoara

Be the first to comment on "Manichiură Baby Boomer, realizată cu gelurile Soak Off Fiberglass Milky de la Janet Nails"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*