Doppelherz system Kollagen BEAUTY – Hrănește frumusețea și păstrează tinerețea

Doppelherz system Kollagen BEAUTY fiole
Share the joy

Review Doppelherz system Kollagen BEAUTY – Hrănește frumusețea și păstrează tinerețea

Chipul nostru ne este oglindă sufletului spune o vorba din bătrâni. Această zicală este oarecum adevărată deoarece la majoritatea oamenilor, faţa este o reflectare fidelă a sentimentelor pe care le trăiesc sau chiar a stării de sănătate pe care o au.

La fel tenul…și pielea în general, poate fi o schiță  a dietei noastre, a felului în care ne trăim viață, a viciilor pe care le avem. Pe pielea feţei este posibil să vedem dacă avem o dietă sănătoasă, dacă oferim organismului nutrienții și vitaminele necesare sau dacă gradul nostru de hidratare este adecvat. Acest ultim punct este vital pentru îngrijirea pielii, de aceea eu respect cu strictețe recomandarea de a bea 2 litri de apă zilnic.

Dar timpul nu iartă pe nimeni și dacă nu oferim organismului un sprijin real printr-o alimentație corectă și suplimente alimentare adecvate, vârsta își pune amprenta pe chipul nostru și uneori apar riduri premature sau conturul fetei pierde fermitatea trădându-ne anii.

Procesul de îmbătrânire a pielii se caracterizează printr-o reducere a sintezei colagenului și a acidului hialuronic. Efectele acestui proces sunt scăderea fermității fibrelor de colagen și deshidratarea la nivelul dermului, astfel pielea se deshidratează și devine uscată, subțire, cu tendința de ridare.

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină a cărei funcție principală este de a menține împreună structurile diferite ale corpului. Este cea mai abundentă moleculă de proteine ​​din organismul nostru și se estimează că una din patru proteine ​​din corp este colagen.

Colagenul este responsabil pentru legarea țesuturilor conjunctive (mușchi, tendoane, ligamente, piele, oase, cartilaj, țesut adipos etc.). Funcția sa constă în formarea fibrelor din care sunt create structurile organismului, prin urmare este responsabil pentru gradul de fermitate și elasticitate a acestor structuri și joacă un rol esențial în hidratarea lor .

Fibra de colagen are capacitatea de a se amestecă cu multe tipuri de substanțe și minerale. În cazul oaselor, combinația de colagen cu cristale de calciu permite formarea unei structuri dure și rigide. În piele, se amestecă cu elastină, iar structura rezultată are formă unei rețele ce dă fermitate și uniformitate, iar în cazul cartilajului, acesta este de asemenea combinat cu elastină și alte tipuri de substanțe și formează un gel care absoarbe impacturile produse de mișcările articulațiilor. Acest lucru se întâmplă cu toate structurile și țesuturile corpului.

Pe măsură ce anii trec și corpul îmbătrânește, producția de colagen scade treptat, iar specialiștii estimează că după 40 de ani organismul nostru produce jumătate din cantitatea de colagen pe care o genera în anii adolescenței. Această reducere a nivelului de producție determină, printre altele, pierderea elasticității și flexibilității pielii, dureri la nivelul articulațiilor și mușchilor, osteoporoză, deteriorarea vederii, deficiențe circulatorii, disconfort la nivelul dinților și gingiilor etc..

Doppelherz system Kollagen BEAUTY – Hrănește frumusețea și păstrează tinerețea

Doppelherz system Kollagen BEAUTY pareri

Suplimentul alimentar Doppelherz system Kollagen BEAUTY conține un amestec de vitamine și minerale care favorizează absorbția corectă a colagenului în timp ce o combinație de nutrienți atent selecționați hrănesc pielea în mod natural de la interior:

 • Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine ale feței, contribuind astfel la îmbunătățirea aspectului pielii. Astfel, peptidele de colagen sprijină aspectul frumos și tânăr al pielii.
 • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.
 • Vitamina A, Biotină și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii.
 • Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.
 • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
 • Fructele Açai provin de la palmierul Euterpe oleracea. Acesta crește în America de Sud, mai ales în junglă amazoniană. Extractul din fructe de Açai conține polifenoli antioxidanți cu rol în neutralizarea radicalilor liberi.

Toate aceste componente oferă multiple beneficii țesuturilor corpului nostru, garantând un aspect mult mai sănătos și mai tineresc al pielii, unghiilor și părului nostru.

Proprietățile colagenului

 • Întărește toate țesuturile corpului.
 • Îmbunătățest aspectul nostru general.
 • Promovează recuperarea și vindecarea pielii.
 • Ajută la creșterea sănătoasă și puternică a părului și a unghiilor.
 • Previne apariția ridurilor și îmbătrânirii timpurii.
 • Reduce simptomele deranjante ale migrenei.
Doppelherz system Kollagen BEAUTY păreri personale după o cură de 2 luni

Încă de acum câțiva ani am început să fiu mai atentă cu îngrijirea pielii și după ce am trecut de 40 de ani acord o grijă deosebită dietei, produselor cosmetice pe care le folosesc și cel puțin o dată pe an fac o cură cu suplimente ce conțin colagen.

Până acum am încercat ceaiuri, tablete sau milkshake, însă de departe fiolele Doppelherz system Kollagen BEAUTY sunt poate cea mai simplă, cea mai delicioasă și eficientă metodă de a oferi organismului un plus de colagen. Nu ai nevoie de apă și nimic altceva, doar deschizi flaconul și bei direct.

Formă lichidă cu gust foarte plăcut de litchi și pepene galben, transformă fiecare doză într-un răsfăț cu aromă de desert. Eu am băut fiolele în loc de gustarea de la ora 10 și am fost constantă, fără să ratez vreo doză, astfel că rezultatele nu au întârziat să apară.

Împreună cu mine au mai probat Doppelherz system Kollagen BEAUTY patru prietene cărora le-am oferit câte o fiolă pentru că și-au manifestat curiozitatea și toate am căzut de acord că sunt bune la gust.

Peptidele funcționează într-adevăr pentru a atenua petele, ridurile și chiar cicatricile lăsate de acnee, iar utilizarea constantă a colagenului funcționează ca o pastilă de tinerețe pentru tot corpul nostru.

Peptidele de colagen odată ingerate ajung în intestin unde sunt absorbite și transportate prin sânge în toate țesuturile corpului. Organismul va primi acest boost de colagen și va crește rezervele îmbunătățind dermul, părul, unghiile și articulații. Așadar aceste fiole cresc și hidratarea, fermitatea și suplețea întregului organism, nu aduc doar frumusete și tinerețe tenului.

După primele 4 săptămâni am observat îmbunătățiri la nivelul unghiilor care cresc mai repede, în strălucirea părului care este revigorat și nu mai cade, la mobilitate, iar pielea se uniformizează, ridurile se atenuează și tenul își recăpăta strălucirea.

Acest lucru se datorează puterii de umplere a colagenului ce hidratează straturile epidermei. Pielea tinde să se usuce și să piardă apă din interior, cu toate acestea, colagenul acționează că un impermeabil și pielea rămâne hidratată și își recapătă aspectul ferm și neted.

Așadar fiolele Doppelherz system Kollagen BEAUTY sunt un sprijin real pentru frumusețea și tinerețea pielii. Regenerează dermul și restituie consistența țesuturilor pornind din interior, prevenind apariția ridurilor, rezultatul fiind un ten perfect hidratat, cu riduri mai puțin vizibile și pielea plină de elasticitate.

Am terminat cura de doua luni, cred ca voi achiziționa încă o cutie pentru a încheia o cură de 3 luni și voi urmări cât se păstrează aspectul întinerit al pielii.

Astăzi, a vorbi despre modalități de a repara leziunile pielii înseamnă a vorbi despre colagen și peptide. Colagenul joacă un rol foarte important în aspectul general și sănătatea pielii, iar includerea acestui tip de suplimente alimentare într-o dietă echilibrată poate ajuta corpul nostru să fie mai tânăr și plin de vitalitate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Fiecare cutie conține 30 de flacoane monodoză și nu au nevoie de rețetă medicala pentru a fi luate. Prețul unei cutii este în jur de 130 lei. Așadar porția zilnică de tinerețe costa doar 4 lei, cam cat o cafea.Doppelherz system Kollagen BEAUTY review

Tu cum ai grijă de tinerețea pielii tale?

Be the first to comment on "Doppelherz system Kollagen BEAUTY – Hrănește frumusețea și păstrează tinerețea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*