Review detergent Sansin – o alternativă prietenoasă cu pielea și natura, din ingrediente naturale

detergent Sansin
Share the joy

Review detergent Sansin – o alternativă prietenoasă cu pielea și natura, din ingrediente naturale

Totul în jurul nostru este chimie pură. Apa pe care o bem, aerul pe care îl respirăm, hrana și orice alt lucru cu care venim în contact. Există o zicală… „nimic nu se pierde, totul se transformă” și din păcate acest lucru nu este întotdeauna bun și de aceea trebuie să fim atenți la tot ce se transformă în urma utilizării noastre.

Alchimia naturii atotștiutoare păstrează un echilibru, o armonie, pentru ca totul să funcționeze perfect. Chimia omului însă începe să încline balanța într-un mod negativ și se văd din plin efectele pe care industria le are asupra noastră și a naturii.

Din fericire lumea devine din ce în ce mai conștientă de necesitatea de a reduce consumul de materiale plastice și poluarea de orice fel şi astăzi mulți producători se adaptează la cei mai sensibili consumatori și produsele ecologice, din ingrediente naturale, au tot mai mare succes.

Sansin este un brand de detergenți nou intrat pe piața românească, cu ambalaje realizate din plastic 100% reciclat și ingrediente derivate din plante. Fiecare sortiment din cele testate de mine are un parfum plăcut și hainele arată impecabil după ce sunt spălate cu el.

Detergenții tradiționali, periculoși pentru sănătate, otrăvitori pentru natură

Detergenții tradiționali sunt unii dintre cei mai mari poluatori. Chiar dacă nu conștientizăm impactul pe care îl au asupra a tot ce ne înconjoară și întotdeauna ne gândim dacă utilizarea lor aduce un beneficiu hainelor și nouă, produsele pentru curățare sunt din ingrediente chimice extrem de nocive care în cele din urmă ajung în mediul înconjurător, prin deversarea lor în apele reziduale.

Principala problemă cu detergenții tradiționali este că adesea conțin ingrediente care poluează extrem de mult natura și prezintă un risc crescut pentru sănătate, componente care nu numai direct, dar și indirect, au un efect dăunător asupra noastră deoarece ajung din apele uzate în apele vii afectând iremediabil flora și fauna.

detergent Sansin review

Sansin: Natură. Viitor. Tu!

Ca părinți, consider că avem o mare responsabilitate să folosim cât mai puține substanțe chimice nocive, pentru a lăsa un mediu viabil pentru copii noștri, un viitor verde cum obișnuiesc să zic eu…

Pentru aceasta trebuie să încercăm să ne schimbăm obiceiurile şi să renunțăm la produsele de curățare tradiționale și cu ingrediente sintetice. Desigur acest lucru nu este ușor, deoarece tentația de a obține mai repede și mai ușor eliminarea murdăriei, confortul personal sau mirosul parfumurilor sintetice ne atrag cu ușurință în mrejele detergenților tradiționali.

De aceea astăzi vreau să vă vorbesc despre Sansin, noua generație de detergenți din ingrediente naturale, cu un  efect de curățare de excepție și un parfum suav, delicat și elegant. Sansin este deja în magazine, fiind un detergent care curăță la fel de bine ca oricare alt detergent, dar în același timp  protejează și pielea și nu are un impact negativ asupra mediului.

Cel mai mare avantaj al detergenților vegani constă în ingredientele naturale din care sunt făcuți, fapt pentru care nu sunt alergeni și nu irită pielea.

Sansin detergenți ecologici, o alternativă prietenoasă cu pielea și cu natura

Detergenții Sansin sunt făcuți după criterii ecologice stricte, folosesc materii prime de origine vegetală și sunt ambalați în recipiente super drăguțe, din plastic reciclat.

balsam vegan de rufe Sansin

Surfactanții din acest detergent sunt obținuți din grăsimi vegetale și zaharuri și nu sunt toxici precum cei obținuți din petrol. Nu conțin fosfați, alți derivați de fosfor, înălbitori, arome, conservanți sau coloranți sintetici.

Ingredientele sunt toate de origine vegetală, naturală și organică, cu soluții de săruri minerale și uleiuri esențiale. Parfumurile sunt naturale și nu conțin culori artificiale, oferind aceleași performanțe de spălare, chiar și la temperaturi scăzute.

Sansin este regele detergenților organici, cu toate astea se încadrează într-o gamă de preț accesibilă, aceștia putând fi cumpăraţi din magazine precum Kaufland sau DM.

Complet inofensivi pentru mediu sunt la fel de eficienți ca detergenții convenționali. Din alte articole știți că eu folosesc doar detergenți lichizi și am o mașină de spălat cu ECO Bubble, de care profit la maxim pentru funcția de spălat cu bule de aer și fără detergent, dar detergentul Sansin m-a uimit deoarece a redat albul unor bluze de bumbac, care cu timpul și-au pierdut strălucirea, iar balsamul le-a lasat pufoase şi parfumate.

Sansin

Certificat Vegan Society pentru un detergent al viitorului

Produsele cuprinse în portofoliul  Sansin  au certificare Vegan Society și misiunea de a reduce poluarea mediului înconjurător, minimalizând utilizarea materialelor sintetice și dăunătoare.

Cruelty free, Sansin nu testează produsele sale pe animale. Acestea sunt vegane, iar lista componentelor OMG ( ingrediente nemodificate genetic) este complet curată. Totodată mijloacele auxiliare utilizate în producție respectă toate normele de sustenabilitate.

Review Sansin, impresii după utilizare

Eu am testat:

 • detergent organic gel Sansin Heat Flow
 • detergent organic gel Summer Essence
 • balsam organic Sansin Rainforest
 • balsam organic Sansin Caribbean

Acest detergent Sansin este un real ajutor pentru părinți, deoarece ne ajută să reducem expunerea organismului plăpând al copiilor noștri, la substanțele nocive aflate peste tot în jurul nostru.

Sansin detergent are o consistenţă de gel, dens, transparent și nu este nevoie de cantitate suplimentară, un capac ajunge pentru o spălare.

Balsamul nu are nevoie de prezentare. Are consistenţă lichidă și este foarte înmiresmat.

Detergentul lichid Sansin are un efect de curățare aproape magic, eliminând perfect orice pată la un program scurt, de 60 minute, și temperatura de 30 grade. Folosit împreună cu balsam Sansin lasă hainele moi și delicate.

balsam Sansin

Extrem de eficient, curaţă o gamă vastă de pete, puștiul meu dându-și silința să demonstreze acest lucru. Astfel, pete precum ciocolată, iarbă, înghețată sau suc de fructe, dispar în totalitate, hainele recăpătându-și strălucirea.

După spălare toate hainele rămân pufoase și plăcute la atingere, parfumate discret. Prosoapele sunt de vis, eu le-am spălat pe toate pur și simplu pentru a mă bucura de senzația catifelată.

Un alt lucru pe care vreau să îl subliniez sunt ambalajele super estetice, cu adevarat frumoase si atragătoare.

Astăzi când trăim într-o lume sufocată de plastic, recipientele Sansin sunt obținute din plastic 100% reciclat. Imaginea acestora este foarte drăguță, m-a dus cu gândul la sticlele antice în care se păstra uleiul de măsline. În plus sticlele pot fi depozitate atât culcat cât și în picioare.

detergent Sansin pareri

În concluzie, Sansin curaţă bine și lasă hainele pufoase și parfumate fără a otrăvi mediul și fără a leza în vreun fel pielea.

Eu am fost mulțumită de felul în care a curăţat rufele şi vă recomand să îl folosiţi. Vă garantez că nu veți regreta.

10 Comments on "Review detergent Sansin – o alternativă prietenoasă cu pielea și natura, din ingrediente naturale"

 1. Valeria Chertes | iulie 19, 2019 at 6:31 pm | Răspunde

  Mulțumim pentru recomandare.

 2. pana si numai la ambalaj daca ma uit si imi dau seama ca e vorba de un brand care respecta si care acorda importanta detaliilor. Eu nu am incercat pana acum produsele Sansin, dar am testat altele organice si stiu care sunt beneficiile lor, asa ca, daca mi-as permite, as investi doar in acest tip de produs.

 3. Trandafir Mihaela Anabela | iulie 22, 2019 at 5:03 pm | Răspunde

  nu am auzit de mult timp de acest brand de produse, eu spal cu detergent pudra Dero, asteasuna bine, dae ca si cantitate nu. s asamulta si cred ca si pretul e pe masura avand in vedere proprietatile lor bune?

 4. Eu foloses deocamdata balsamul si este foarte bun.Pana acum am crezut ca masina mea nu clateste bine rufele si eram nevoita sa clatesc manual in special rufele negre care ramaneau cu urme de balsam.Am incercat sansin si am fost uimta sa vad ca de fapt balsamurile folosite inainte ramaneau pe rufe.Acum nu mai am probleme.Pretul este intr-adevar aproape dublu dar merita.

 5. Buna. Unde mai pot gasi sa cumpar acest detergent? Sau un detergent tot asa bun …? Multumesc

  • Buna Cristina.
   Acest detergent se gasea intr-un timp in Kaufland, nu stiu daca l-au mai bagat si in alta parte, dar imi imagiez ca se gaseste si in alte magazine online, data fiind situatia.

 6. Nu se gaseste. Am cautat. Ajuta ma sa gasesc si eu. Multumesc
  Scrie mi aici. ceciliaviocecilia@gmail.com

 7. Lenke Maria Szente | octombrie 28, 2021 at 5:42 pm | Răspunde

  De ce a disparut din magazine. Nu se gaseste nicaieri!!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*