Rehook – cea mai ușoară cale de a pune lanțul de la bicicletă

Rehook - review
Share the joy

Rehook – cea mai ușoară cale de a pune lanțul de la bicicletă

Mai devreme sau mai târziu orice ciclist entuziast va ajunge în situația de a trebui să schimbe lanțul de la bicicletă. De cele mai multe ori se va rupe complet sau va sări la diverse manevre în timpul plimbărilor.

Din fericire, nu mai este necesar să duceți bicicleta la un atelier de reparații unde schimbatul sau repunerea lanțului la locul lui este un serviciu scump. Acum pentru a rezolva această problemă comună a apărut Rehook, o unealtă originală, perfectă pentru a readuce la locul lui lanțul sărit la roata bicicletei.

Pași de urmat pentru a pune lanțul la bicicletă înapoi

Uneori în timp ce schimbăm vitezele, lanțul poate alunecă de pe pinion sau de pe foi, dar nu se va rupe, fie se va lărgi fie va rămâne blocat între schimbătoarele de viteze față și spate și cadrul bicicletei. De obicei, tot ce trebuie să faceți este să așezați lanțul înapoi pe pinion, schimbând viteză în timp ce mișcați pedala pe mers înapoi. Uneori poate fi necesar să slăbiți un pic piulița roții pentru a elibera lanțul prins între cadru și foi.

Dacă întâmpinați această problemă frecvent, trebuie să verificați bicicleta și să încercați să identificați lucrul care o cauzează. În general, la bicicleta mea lanțul cade de la roată din față și rămâne blocat între două schimbătoare.

În teorie trebuie să dăm jos lanțul de pe foaia din față și să-l punem pe spate. După ce am terminat, tragem de întinzător până ajunge aproape în poziție verticală, apoi îl putem așeza pe orice foaie….

Nu va gândiți că eu făceam chiar așa… când se întâmpla acest lucru fie îl băteam la cap pe soț, fie mergeam la un atelier în fața blocului și în schimbul unei pizza îmi puneau înapoi lanțul…

Din procedeul descris nu cred că ați înțeles mare lucru, nu-i așa? De aceea astăzi am ales să vă prezint o unealtă care pune lanțul de la bicicletă înapoi cât ai zice… „lanț”.

cum pui rapid lantul la bicicleta

Rehook – cea mai ușoară cale de a pune lanțul de la bicicletă

Rehook este un instrument original ideal a readuce la locul lui lanțul sărit de la roată bicicletelor. Designul patentat al instrumentului vă asigură că mâinile și hainele rămân curate, iar manichiură nu are de suferit… în cazul meu, desigur. Cureaua de silicon reglabilă oferă aderență ridicată și se atașează de cadrul bicicletei astfel încât Rehook este imediat accesibil și puteți sări peste pietre și borduri cu acesta fixat bine pe cadru, fără a scotoci prin buzunare când este necesar.

Tot ce trebuie să faci este să agăți lanțul și să îl tragi peste foi. Totul durează câteva secunde și bicicleta este gata de drum. Eu am varianta originală, dar cei de la Rehook au scos între timp și o versiune colorată, dar și o mini trusă cu șurubelnițe.

Rehook a fost creat de către directorul general din Norwich, Wayne Taylor. Ideea produsului a venit după ce Wayne a scăpat un lanț și a sosit târziu la o întâlnire, cu mâinile pătate de ulei și o cămașă murdară. Nu a existat o soluție eficientă pe piață, așa că dispozitivul Rehook a fost dezvoltat și lansat în septembrie 2016 folosind tehnologia imprimantelor 3D. Echipa a reușit să optimizeze designul și să testeze piața în doar 10 săptămâni, evitând orice investiție financiară inutilă.

Rehook - reviewRehook poate fi cumpărat de pe site-ul oficial sau de pe amazon.co.uk și costa în jur de 15 euro.

3 Comments on "Rehook – cea mai ușoară cale de a pune lanțul de la bicicletă"

  1. Multumim pentru sfaturi.

  2. Are un pret bun! Multumim pentru articol!

  3. Anghelina Irina | martie 2, 2021 at 4:50 pm | Răspunde

    Foarte tare!Nu stiam ca exista asa ceva

Leave a comment

Your email address will not be published.


*