De ce ar trebui sa avem o bicicleta?

bicicleta
Share the joy

De ce ar trebui sa avem o bicicleta?

Sunt mai multe motive pentru care fiecare dintre noi ar trebui sa aiba o bicicleta si atunci cand nu mai este copil, cel mai important dintre ele este acela ca vom face miscare atunci vom pedala acest vehicul, iar miscarea asa cum stim cu totii este sanatate curate pentru organismul uman.

De ce majoritatea folosim bicicleta doar atunci cand suntem copii?

De ce nu ne-am putea plimba zilnic cu o bicicleta si atunci cand suntem oameni mari? Ce ne-ar putea impiedica sa renuntam la masina, macar o anumita perioada pe an, atunci cand vremea este frumoasa?

Pe langa faptul ca atunci cand vom pedala pe bicicleta vom face miscare asa cum spuneam mai sus, un alt motiv destul de bun este acela ca vom economisi si bani.

Avand o bicicleta electrica  spre exemplu, nu va mai fi necesar sa alimentam, si putem sa economisim o anumita suma de bani pe care o putem cheltui intr-o excursie spre exemplu.

Totodata cu ajutorul bicicletei vom ajunge mult mai repede la serviciu, sau acolo unde trebuie sa fim la o anumita ora, nu vom mai sta la cozile si blocajele din trafic, putand sa ne strecuram cu ea foarte usor printre masini. Cu alte cuvinte, adio stres in trafic!!

Putem avea o bicicleta cu care putem merge in parc seara pe racoare, putem sa ne plimbam, sa ne relaxam inspirand aer curat, dupa o zi obositoare de munca.

Totodata o bicicleta pe langa faptul ca ne ajuta sa ne relaxam si ne ofera un mijlic de distractie, ne va ajuta sa ne mentinem tonusul si sa avem un corp frumos lucrat.

In cazul in care inca nu erati hotarati in a achizitiona o bicicleta, sper ca v-am convins, iar urmatoarea voastra achizitie sa fie aceasta bijuterie pe doua roti.

bicicleta

Be the first to comment on "De ce ar trebui sa avem o bicicleta?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*