Rapiditate si libertate de miscare cu drujbele electrice

drujba
Share the joy
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Rapiditate si libertate de miscare cu drujbele electrice

Munca în gospodărie poate fi destul de solicitantă, la fel este considerată și munca de taiere pe teren. Pentru a duce la bun sfârșit aceasta muncă, apelează cu încredere la drujbele electrice. Atât drujbele pe benzină cât și cele electrice îți oferă numeroase avantaje, cum sunt :

 1. Rapiditatea
 2. Eficienta
 3. Libertatea de mișcare

Chiar dacă cele mai noi modele prezintă un grad destul de mare de siguranță, este bine de știut modul în care trebuie sa folosim o drujbă, bineînțeles modul corect. Folosirea accesoriilor pentru drujba de o cât mai înaltă calitate reprezintă de asemenea un avantaj. Utilizarea în mod corect a acestui instrument de lucru te va feri de pericole neprevazute sau accidente  nefericite.drujba

În activitatea gospodăriei putem întâmpina adesea mici dificultăți în a rezolva unele probleme iar dacă nu suntem echipați și nu avem la îndemână tot ce ne trebuie, putem sa  devenim ușor iritați sau mai rău sa suferim mici accidente. Asa ca cel mai bine este sa fii sigur ca ai tot ce iti trebuie la indemana. O drujba de la Micul Gospodar poate fi utilizata cu succes in scopuri casnice sau in treburi gospodărești și să ofere totodată siguranță necesarăa atât la prelucrarea lemnului cât și la întreprinderea altor activități.

Drujba, un instrument ideal

Ce trebuie să știi neapărat înainte de a folosi o drujbă este că lanțul trebuie sa fie perfect întins, dacă nu e, îl poți întinde utilizând mecanismul de întindere. Pasul următor pentru a te asigura că totul este in regulă este să verifici dacă lanțul cade în poziția corectă pe șină. Pentru a ascuți lanțul se folosesc mașini special concepute în acest scop. Întotdeauna atunci când tai, trebuie sa ții drujba lateral, niciodată nu ai voie sa te poziționezi în spatele acesteia. Mai mult decât atât, trebuie sa fii extrem de atent la bucata de lemn care cade imediat după taiere pentru a evita accidentele. Experții în domeniu recomandă folosirea doar a uleiurilor de bună calitate pentru amestecul folosit ca și carburant.

Drujba este instrumentul ideal pentru tăierea buștenilor în bucăți mici, pe care ii poți crăpa după aceea, pentru a servi ca lemne de foc. Găsești la Micul Gospodar toate accesoriile de care ai nevoie pentru a folosi drujba și a o întreține în mod corect.

 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Rapiditate si libertate de miscare cu drujbele electrice"

 1. Noi chiar acum urmarim sa ne cumparam o drujba.

 2. Nu am ce sa tai cu drujba, dar sora mea care sta la casa si foloseste lemne de fos si-a cumparat luna trecuta o drujba.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*