DIY cu scule electrice de la GTools.ro

GTools.ro
Share the joy

DIY cu scule electrice de la GTools.ro

Dintre toate materialele pe care le-aş putea lucra acasă, cel mai mult îmi place lemnul. Se prelucrează uşor, nu e nevoie de forţă brută şi dacă ai inspiraţie maximă poţi obţine piese cu adevărat minunate. Desigur, nu vorbesc despre sculpturi, ci despre transformarea unor banali paleţi, în diverse piese de mobilier pentru interior şi exterior.

Deci pentru aşa lucrări maestre avem nevoie de … paleţi , câteva scule electrice pentru a putea prelucra în condiţii optime lemnul reciclat, şuruburi şi dacă vreţi  lacuri, baiţuri sau vopsele în culorile preferate.

Nu, nu e greu de loc. Trebuie doar să demontezi paleţii, apoi să şlefuieşti , să tai şi să uneşti cu şuruburi autofiletante, speciale pentru lemn, toate scândurelele rezultate. Pentru acest pas te sfătuiesc să alegi scule electrice Makita, sunt de foarte bună calitate , se lucrează uşor cu ele şi le găseşti pe toate la un loc, în magazinul online GTools.ro. Doar aici beneficiezi de modalităţi flexibile de plată şi retur în 30 de zile,dacă te răzgândesti.

Iar după ce ai obţinut nişte piese minunate de mobilier pentru grădină, trebuie să transformi acest colţ de „ogradă” într-o  oază de verdeaţă, un adevărat paradis. Tot GTools.ro îţi vine în ajutor, punându-ţi la dispoziţie toate uneltele potrivite pentru ca firul ierbii să încânte şi cel mai exigent ”ochi”.

GTools.roVă spuneam într-un articol precedent, că iarba însămânţată toamna, are un un pas în plus primavara. De aceea gazonul pus în această perioadă, are o crestere spectaculoasă, un verde intens şi un fir viguros. Achiziţionând o maşină electrică de tuns iarba , puteţi avea cel mai de invidiat gazon. Nu vă mai rămâne decât să alegeţi câţiva trandafiri şi arbori ornamentali. Cu ajutorul unei maşini electrice de tuns gard viu, le puteţi da forme geometrice elegante, iar gradina din faţa casei să pară proiectată de un peisagist.

Dorinţa mea e să am un foişor, unul micuţ, făcut de mine din scânduri reciclate din paleţi. Nu aş avea nevoie decât de o drujbă, că entuziasm şi dorinţa de a avea ceva unic… le am. Drujba o voi achiziţiona de pe GTools.ro . Aici  întâlnești o echipă experimentată, formată din meseriași, specialiști, ingineri și economiști, și o gamă variată de produse ce îmbină cu succes calitatea, confortul și siguranța.

Pentru toate operaţiunile de amenajare exterioară magazinul online GTools.ro va pune la dispoziţie cele mai de calitate unelte. Produse profesionale, pe care le poţi plăti în patru rate fără dobânda, cu livrare gratuită pentru comenzi ce depăşesc 349 de lei şi garanţia de a putea returna produsul în 30 de zile, dacă v-aţi răzgândit.

Tu cu ce ti-ai mobilat gradina? Paleţi se gasesc la tot pasul, iar sculele electrice îţi  pune la dispoziţie GTools.ro. Este momentul sa pui în practică proiectul tău DIY. Te aştept pe aici cu poveşti…

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*