Protein Food by Sweeteria – Gama SPORTS îmbogățită cu proteine

batoane SPORTS cu proteine
Share the joy
 • 65
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Protein Food by Sweeteria – Gama SPORTS îmbogățită cu proteine

Noutăți, noutăți, noutăți de la Sweeteria!!!
Doamnelor, iată-ne în plină vară. După o lungă perioadă în care am stat izolați, în sfârșit putem lua cu asalt palajele și stațiunile, în sfârșit putem respira liber din parfumul naturii și ne putem bucura din plin de acest anotimp atât de frumos.

Pentru că operațiunea bikini de anul acesta este mai dificilă ca niciodată, vă vorbesc din nou despre produsele fără zahăr de la Sweeteria și noua gamă SPORTS îmbogățită cu proteine din lapte, ce promite să ne readucă în formă și să ne ajute să ne menținem sănătatea.batoane SPORTS cu proteine

După cum știți, proteinele sunt parte importantă din organismul nostru, iar zahărul rafinat ar trebui să lipsească cu desăvârșire fiind cel mai aprig inamic al sănătății.

Produsele Sweeteria sunt însă un real ajutor atât în conturarea siluetei cât și în desfătarea papilelor gustative cu cele mai delicioase produse dulci… fără zahăr adăugat, îndulcite natural cu stevia ce este lipsita complet de calorii și nu afectează indicele glicemic, putând fi consumate în deplină siguranță și de către persoanele ce suferă de diabet.

Despre Sweeteria vă vorbesc foarte des pe blogurile mele. Nu cred că am mai mâncat undeva… decât poate pe vremea copilăriei mele, napolitane atât de crocante fine și delicioase precum cele de la Sweeteria, cu multă cremă și o foaie fină de tot… Nici gemurile și dulcețurile nu-mi lipsesc din casă și nici cerealele pentru micul dejun, de aceea produsele din gama SPORTS au venit ca o completare firească, menită să ne ajute să obținem meniuri diversificate, gustoase și sănătoase.

SPORTS cu proteine Sweeteria

Ce sunt proteinele

Proteinele sunt molecule formate din aminoacizi, legate între ele printr-un tip de legătură cunoscută sub numele de legături peptidice. Ordinea și dispunerea aminoacizilor depinde de codul genetic al fiecărei persoane, însă toate proteinele sunt formate din carbon, hidrogen, oxigen și azot, multe dintre acestea conținând sulf și fosfor.

Proteinele reprezintă aproximativ jumătate din greutatea țesuturilor corpului și sunt prezente în toate celulele din organism, pe lângă participarea practic la toate procesele biologice care au loc.

Dintre toate biomoleculele, proteinele joacă un rol fundamental în organism, fiind esențiale pentru creștere, datorită conținutului de azot, care nu este prezent în alte molecule, cum ar fi grăsimile sau carbohidrații . Totodată sunt utilizate pentru sinteza și întreținerea diferitelor țesuturi sau componente ale corpului, cum ar fi sucurile gastrice, hemoglobina, vitaminele, hormonii și enzimele. De asemenea, ajută la transportul anumitor gaze prin sânge, cum ar fi oxigenul și dioxidul de carbon.

Alte funcții mai specifice sunt cele ale anticorpilor , un tip de proteine ​​care acționează ca o apărare naturală împotriva posibilelor infecții sau a agenților externi, sau colagenul, a cărui funcție de rezistență îl face esențial în susținerea țesuturilor ori miozina și actina, două proteine ​​musculare care fac posibilă mișcarea.

Proteinele esențiale într-o dietă sănătoasă

Proteinele sunt esențiale în dietă. Aminoacizii care îi formează pot fi esențiali sau neesențiali. Cei esențiali nu pot fi produși de corpul însuși, deci trebuie aportați prin hrană. Vitali, mai ales la copii și adolescenți, precum și la femeile însărcinate, fac posibilă producția de celule noi.

Sportivii și persoanele active sunt o altă categorie de persoane ce au nevoie de un surplus de proteine. Acestea refac țesuturile după un efort susținut și contribuie la formarea masei musculare, să nu mai vorbim de energia pe care o oferă.

Proteinele din lapte sunt utile și celor care țin cure de slăbire, pot fi folosite în dietele bogate în proteine ​​și cu conținut scăzut de grăsimi utilizate în combaterea obezității.

Protein Food – Sports by Sweeteriaporridge SPORTS Sweeteria

Gama SPORTS de la Sweeteria, nu doar că oferă toate aceste beneficii, dar la fel ca toate produsele lor, nu conține zahăr… iar gustul e delicios cu adevărat.

Pe blogul culinar v-am mai arătat rețete. Practic se folosește că orice făină normală. Uneori fac pancakes cu albușuri și apă, waffles sau clătite simple, mai ales când știu că am o zi incarcata, iar dacă nu am timp pentru micul dejun, aleg să îmi fac rapid un porridge cu vișine, zmeură, migdale sau măr și scorțișoară, ce este gata în 3 minute, folosind doar apa fierbinte.

Și făina Sports are diverse arome, fiind îmbogățită cu pudră de fructe liofilizate, pentru că la Sweeteria totul este 100% natural, fără adaosuri precum coloranți, aditivi și alți potențiatori de arome.

faina SPORTS Sweeteria

Pe lângă acestea, Sweeteria oferă și soluția unei gustări rapide oricând ai nevoie de un boost de energie. Batoanele SPORTS sunt magnifice, trebuie să le încercați! Vă promit că vă veți îndrăgosti, iar ciocolata…. ei bine ciocolata cu proteine și germeni de grâu este cu adevărat desăvârșită.

De altfel eu mă declar îndrăgostită de toate sortimentele lor de ciocolată. Sunt fine, cu o textura delicată și un gust fără egal.

Nu în cele din urmă aș vrea să reamintesc gama de îndulcitori naturali care mie personal pot spune că mi-a schimbat viața și Dulcisor de la Sweeteria m-a ajutat să revin la silueta pe care o aveam înainte să devin mamă.

Eliminarea zahărului din dieta familiei mele are un beneficiu enorm, cu rezultate ale căror ecouri se vor vedea și peste ani.

Voi ce produse Sweeteria ați introdus în dieta voastră?

Nu uitați că codul DARK10 vă aduce o super reducere de 10% la toți îndulcitorii și la produsele din Gama SPORTS pe site-ul celor de la #Sweeteria.

batoane sports cu proteine din lapte

** sursă documentare Wikipedia

 • 65
 •  
 •  
 • 2
 •  

Be the first to comment on "Protein Food by Sweeteria – Gama SPORTS îmbogățită cu proteine"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*