Cu Silan rufele devin catifelate si casa parfumata

Share the joy

Silan

De când fac parte din comunitatea BuzzStore, am cunoscut produse excepţionale. Le-am testat împreună cu prietenii, colegii , părinţi din clasa fiului meu, vecini, rude şi nu numai. Acum toată lumea ştie ce înseamnă buzz şi chiar mă întreabă ce mai e nou pe piaţă.

De ceva vreme în casă mea s-a insinuat provocator o mireasma elegantă. Este vorba despre noul balsam de rufe #buzzsilan.

Noul Silan Soft & Oil este un balsam de rufe inovator din gama premium, care conţine uleiuri esenţiale parfumate, unice şi valoroase, pentru bunăstarea fibrelor din care sunt făcute hainele noastre şi pentru îngrijirea delicată a pielii noastre care vine în contact cu hainele.

Fluidul este dens şi transparent. Formula sa permite o absorbţie rapidă, ce protejează şi lasă hainele moi şi parfumate pentru o durată lungă de timp, este o experienţă parfumată, o încântare DSC03518pentru simţuri, datorită parfumurilor delicate, proaspate şi senzuale ale uleiurilor esentiale . Gama Silan oferă o varietate mare de parfumuri. Hainele clătite cu Silan devin catifelate şi plăcute la atingere, iar confortul la purtarea lor este evident.
Datorită noului balsam de rufe, ţesăturile nu se mai electrizează, se sifonează mai puţin, sunt mai uşor de călcat şi arată mai bine. Mirosul, care rămâne pe haine este subtil, delicat si senzual, un miros minunat, care persistă mult timp. Parfumul delicat de vanilie, combinat cu note lemnoase senzuale şi flori preţioase transforma noul balsam într-o colonie pentru hainele puse în masina de spălat.

Fiecare articol de îmbrăcăminte spălat devine moale si catifelat .Este extrem de eficient – doar un capac pentru a parfuma o incarcatura in masina de spalat! Grație uleiurilor esențiale, lichidul este potrivit pentru spălarea țesăturilor purtate chiar si de cei mici sau pentru persoanele cu piele sensibilă.

Balsamul pentru rufe concentrat revitalizează şi întreţine culoarea ţesăturii, are dublă putere de parfumare, protejează orice ţesătură uşurând călcatul.IMG_20160503_135633

În această campanie am învăţat câteva trucuri foarte utile de la Silan. Am descoperit că balsamul de rufe poate fi folosit şi la altceva decât clătitul şi parfumatul hainelor.

Un truc senzaţional este parfumarea casei. Pentru dulapuri putem înmuia un şerveţel de hârtie în balsamul înmiresmat, pe care îl aşezăm apoi într-un recipient de sticlă, închidem uşa dulapului şi hainele noastre vor fi întotdeauna proaspete şi parfumate. Tot pentru parfumarea casei putem folosi şi beţigaşele de lemn pentru frigărui şi un vas de ceramică crudă (care absoarbe lichidul) . Aşezăm noua decoraţiune într-un colţ al casei şi în camera va mirosi a primăvară.

Ştiţi momentul acela sâcâitor când perdelele se electrizează de la căldură şi elecrocasnice? Ei bine,Silan diluează 1 căpăcel de balsam în 2,5 de apă, pune amestecul într-o sticlă spray şi pulverizează peste perdea, covor sau orice altceva are obiceiul de a capta electricitatea statică . Vei vedea cum timp de câteva săptămâni vei uita de această neplăcere, în plus casa va fi parfumată şi cu aerul mereu fresh.

Urmele de săpun, pastă de dinţi sau fixativ de pe oglindă, gresie sau faianţă îţi dau bătăi de cap? Acestea pot fi greu de scos când sunt uscate însă dacă foloseşti o soluţie din 1 parte balsam şi 2 părţi apă acestea vor dizolva foarte uşor. Apoi pentru că acest balsam elimina electricitatea statică, praful nu se va mai aşeza mult timp pe suprafeţele curăţate.

Şi geamurile casei sau parbrizul maşinii se curată mai uşor cu Silan şi apă. Rămân strălucitoare, fără urmele acelea albăstrui şi se murdăresc mai greu.DSC03523

Iar pentru pensulele de machiaj… e balsam pentru suflet 🙂 . Scapă acum de achiziţionat spray-uri speciale şi costisitoare, doar le clăteşti cu apă în care ai pus un strop de balsam de rufe Silan Soft &Oil, apoi le ştergi bine pe un şerveţel absorbant din hârtie şi le laşi să se usuce , aşezate într-un pahar. Periile vor deveni pufoase, curate şi parfumate.

Probabil mai sunt multe trucuri. Dar parfumul proaspăt şi minunat este acelaşi. Încercaţi şi voi noul Silan Soft & Oil , care se găseşte în trei variante si la un pret senzational.

Voi cunoaşteţi şi alte trucuri? Nu-i aşa că acest balsam cu uleiuri fine, estentiale are un parfum minunat care durează mai mult timp? Sunt curioasă vouă care variantă vă place.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*