Reguli de aur pentru a face cadouri perfecte de Crăciun

cadouri perfecte de Crăciun
Share the joy
 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Reguli de aur pentru a face cadouri perfecte de Crăciun

În fiecare an în preajma sărbătorilor vine momentul când trebuie să alegem un cadou și mulți dintre noi avem o dilemă care se repetă la nesfârșit. An de an, darul potrivit pare să se încăpățâneze să apară singur, de aceea m-am gândit că ar fi bine să cunoaștem care sunt regulile de aur atunci când alegem un cadou.

Știm cu toții că nu este ușor să găsim cadouri originale, indiferent pentru cine le alegem, însă sunt câteva reguli pe care trebuie să le respectăm pentru a evita alegerea unor daruri neinspirate.

Alegerea darului ideal de Crăciun poate avea dificultatea sa. Cadoul trebuie să reflecte personalitatea celui care dăruiește, dar totodată trebuie să fie potrivit pentru persoană care va dezlega fundă roșie.

Nu este recomandat să se amestece cadouri scumpe și ieftine, deoarece acestea din urmă devalorizează darul important, mai bine un singur cadou care să reflecte întrutotul plăcerea de a oferi.

Multe persoane contractează în preajma sărbătorilor credite personale de diferite valori, precum cele de pe acest site, întocmai pentru a acoperi nevoia de a dărui sau de a petrece sărbători de vis. Dar prețul nu este un criteriu important atunci când vrei să dăruiești, trebuie să eviți cadouri care pot fi interpretate ca o aluzie la ceva ce nu vă place despre destinatar, de aceea dacă cumpărați cadouri care reflectă propria voastră personalitate în loc de cele pe care credeți că le va plăcea destinatarului veți avea mai mult succes decât dacă încercați sa ghiciți ce preferințe are.

Alegerea unui cadou decent pentru iubita, soție, mama, sora, prietenul, parteneri sau orice persoana apropiata este o sarcină plăcută, dar nu tocmai ușoară. Asadar haideti sa vedem ce cum să alegem cel mai memorabil cadou și să evitam greșelile obișnuite.

Banii sunt mai potriviți pentru o nuntă, chiar și aici se oferă în plic. Exceptând cazul când ești departe și nu poți trimite un cadou, fie alegi sa faci un transfer de bani prin Western Union de exemplu, care este foarte convenabil și fără costuri ascunse,  fie alegi  să oferi un card cadou, care este o idee excelentă. Multe magazine online și chiar fizice, au astfel de carduri de diferite valori.

Cadouri ideale pentru sărbători memorabile

Alegerea unui cadou decent pentru iubită, soție, mamă, soră, prieten, parteneri sau orice persoană apropiată este o sarcină plăcută, dar nu tocmai ușoară. Așadar haideți să vedem cum să alegem cel mai memorabil cadou și să evităm greșelile obișnuite.

 • Produse cosmetice

Să ghicim ce produse cometice folosește cineva poate fi o sarcină dificilă. Majoritatea dintre noi preferăm să le alegem singuri. Cu toate acestea, unele aparate de îngrijire personală sau dispozitive beauty pot fi un cadou foarte frumos, apreciat de toată lumea.

Un parfum scump sau un nou gel de duş apărut pe piață, posibil să nu se potrivească gusturilor celor care îl vor găsi sub brad, însă un ondulator, o lampă UV sau o mașină de tuns vor fi cadouri potrivite.

Dacă totuși vă hotărâți să oferiţi cosmetice în dar, alegeți casete cadou doar pentru cei foarte apropiați a căror preferințe le cunoașteți îndeaproape.

Un cadou excelent este considerată și o sesiune SPA. Majoritatea doamnelor adoră să fie răsfățate. Răsfățați-le și veți fi răsfățați la rândul vostru.

 • Obiecte de îmbrăcăminte

În loc de un pulover călduros dar comun, putem alege un pulover de Crăciun amuzant, de exemplu, cu lumini care strălucesc sau cu cerbul Rodolfo cu nasul 3D.

Șosetele, cravatele sau vestitele fulare de saten sunt de evitat, în schimb o pereche de mănuși haioase sau o căciulă cu moț pot deveni cadouri ideale.

 • Gadgeturi

Dispozitivele electronice tind să eșueze atunci când sunt oferite în dar. Un telefon sau tabletă sunt alese în general în funcție de necesități, însă o brățară fitness sau o baterie externă sunt și frumoase și utile.

 • Obiecte pentru casă

Era bibelourilor a trecut de foarte mult timp, dacă totuși îți dorești să oferi ceva util alege o tigaie sau o oală dacă celui căruia îi faci cadou îi place să gătească, aceastea pot fi într-adevăr un cadou excelent. Lucrul important este să fii original și să găsești un design neobișnuit, cu siguranță te va invită să încercați feluri de mâncare noi.

Cui nu-i place să primească cadouri perfecte de Crăciun? În multe ocazii se spune că valoarea nu contează și este perfect adevărat, un detaliu este mai mult apreciat pentru faptul că este o surpriză neașteptată decât pentru valoarea economică pe care o are. Astfel dacă nu reușiți să găsiți un dar a cărei alegere să va mulțumească, oferiți o decorațiune pentru brad, va trezi amintiri frumoase de fiecare dată când este așezată în bradul de crăciun.

 • 52
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Reguli de aur pentru a face cadouri perfecte de Crăciun"

 1. Sunt atenta la dorintele persoanelor dragi mie pentru a le putea face cadoul dorit.

 2. Mie imi place sa primesc cadouri, orice flecustet mic ma bucura enorm.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*