Prin viaţă în paşi de dans cu sandale din piele FUNKYFAIN

sandale dama
Share the joy

Prin viaţă în paşi de dans cu sandale din piele FUNKYFAIN

Închide ochii! Simți adierea caldă, mugurii care se desfac timid sub primele raze și mireasma fragedă a florilor de primăvară? În sfârșit zile sunt mai lungi, temperaturile au devenit mai blânde, soarele strălucește mai tare și parcă ne umple cu energia lui. Magia primăverii este aici cu vibe-ul acela funky pentru care suntem deja mai mult decât pregătiți deși, între noi fie vorba, în unele zone ale țării mai sunt câteva zile de parcurs până primăvara își întră pe deplin în drepturi, în timp ce în altele ne pregătim să purtăm cele mai faine sandale și cele mai delicate rochițe.

Dar cum timpul zboară parcă tot mai repede și într-o clipă vara va fi aici, nu pot să nu visez la culori pastelate, țesaturi racoroase, texturi diferite și mai ales la cele mai frumoase sandale damă precum cele de care vreau să vă vorbesc în articolul de astăzi.

sandale negre

Primăvara e anotimpul în care m-am născut, dar vara este preferata mea, atât pentru soarele pe care pur și simplu îl iubesc, cât și pentru toate acele rochițe minunate și sandale frumoase care mă lasă să îmi etalez unghiuțele colorate, de aceea acum când echipa FUNKYFAIN au scos noua colecție de sandale 2022, nu am rezistat tentației să nu adaug încă o pereche la colecția mea.

Cum sunt sandalele FUNKYFAIN?

Ei bine, răspunsul ar fi „totul la superlativ”… ușoare că un fulg, fine ca o mângâiere și atât de comode că îți dai seama că le porți doar când simți privirile admirative ale celor din jur și asta pentru că toate sandalele lor faine, realizate manual într-un atelier de pe o insulă grecească, sunt cu adevărat spectaculoase.

Povestea FUNKYFAIN.ro este și ea spectaculoasă. Atelierul în care aceste sandale sunt create a fost înființat în anul 1986 de un inginer care lucra chiar la o fabrică de pantofi. Pasiunea sa pentru a face picioarele clientelor fericite l-a determinat să își infiinteza o mică firmă, în care acum lucrează alături de cei doi fii ai săi. Astfel numele de brand FUNKYFAIN a devenit povestea unei familii frumoase și a unei tradiții în care se îmbină calitatea și profesionalismul la cele mai înalte cote.

Evident fiecare pereche de sandale este realizată integral prin procedee hand made. Până și pielea, adusă din Africa în stare brută, este prelucrată tot în atelier, fără a folosi substanțe chimice. Când devine delicată și fină este atent croită pentru a-ți îmbrăca picioarele în mângâieri seducătoare.

sandale aurii

De pe FUNKYFAIN.ro mai am o pereche de sandale negre cu argintiu și o pereche de sandale galbene tip Avarca. Pur și simplu le iubesc! Mi-au purtat pașii în vacanțe, în plimbări, la job și acum după mai bine de 3 ani arată impecabil, talpa continuă să fie intactă și stabilă, iar pielea din care sunt făcute a rămas exact ca în prima zi, fără niciun fel de alterare.

De ce să porți sandale din piele

Despre importanța încălțămintei din piele am mai vorbit pe blog. În primul rând pielea este unul dintre cele mai nobile materiale naturale care păstrează și chiar îmbunătățește sănătatea picioarelor.

Încălțămintea din piele naturală se mulează pe fizionomia piciorului, lasă picioarele “să respire” absorbind umiditatea și bineînțeles devine tot mai comodă cu trecerea timpului. Eu nu concep să port altfel de sandale decât din piele, iar dacă vorbim de sandale faine, nu pot fi decât de la FUNKYFAIN.ro.

sandale dama piele

Confortabile și cochete, sandalele lor se potrivesc perfect la orice ocazie. Sunt suficient de versatile pentru a fi purtate oriunde te duci și nu necesită nicio perioadă în care să le ascunzi în cutie. Pur și simplu sunt acele sandale e care le poți include într-o garderoba capsulă fără să dai greș. Astfel le poți purta cu stil la orice petrecere combinate cu o rochie elegantă și accesorii finuțe. Sunt fabuloase lipite de o pereche de jeanși și un jersey și arată perfect lângă pielea bronzată și fuste scurte. Ce mai? Cele mai faine sandale pentru cele mai funky ocazii.

Talpa este și ea demnă de amintit. Cea exterioară este din material sintetic antiderapant. La celelalte perechi de sandale pe care le am nu s-a modificat deloc. Calapodul este perfect, mărimea se potrivește exact, iar modul în care se simte când pășești te va cuceri instantaneu. Talpa interioară este din același tip de piele că și baretele. Oferă un confort sporit, piciorul nu transpiră și se simte grozav la fiecare pas.

Talpa interioară este concepută pentru a fi flexibilă, ușoară și răcoritoare, în timp ce talpa exterioară este rezistentă la deformare și abraziune, are aderență excelență, este complet antiderapantă și rezistă foarte bine la uzură. Grosimea este ideală pentru a oferi stabilitate și a amortiza pasul… chiar și când ai vrea să dansezi fără oprire.

sandale dama

În pași de dans prin viață cu sandale FUNKYFAIN

Sandalele FUNKYFAIN sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru a miza pe un look estival sic, dar în același timp răcoritor și mai presus de toate, prietenos cu picioarele noastre. Au diverse modele şi diverse culori astfel încât este imposibil să nu îţi găseşti o pereche potrivită.

Perfecte pentru a le purta oriunde vă duc pașii, aceste sandale din piele sunt elegante și confortabile pentru a valsa prin viață oricât vreți voi… În plus sunt fabricate dintr-un material durabil care va rezista ani de zile oferindu-vă bucuria unor plimbări nesfârșite.

Şi pentru că picioarele tale merită mai mult decât o pereche oricare de sandale, astăzi te invit în universul FUNKYFAIN.ro să îți alegi perechea preferată, iar pentru asta îți explic câteva criterii de care să ții cont pentru a avea sandale perfecte.

În afară de estetică și preferințe, întotdeauna un produs de calitate ne va aduce satisfacție și îl vom utiliza cu drag, așa că aspecte precum materialele utilizate, confortul sau mărimea sunt foarte importante.

sandale dama

Pielea naturală – material perfect pentru sandale superbe

Materialul din care sunt confecționate sandalele noastre este de obicei decisiv nu numai pentru prețul lor ci și pentru calitatea și confortul oferit. Știm că cele mai ieftine modele de sandale le găsim din materiale vulgare precum plasticul. Însă cele mai căutate modelele, cele mai sofisticate și durabile sunt doar sandalele din piele naturală.

Design

Apoi ca design, sandalele care au baretele de susținere care cuprind piciorul și glezna vor fi mult mai stabile decât cele care acoperă doar zona degetelor de la picioare. Totuși, dacă piciorul tău este mai lat asigură-te că aceste curele nu îl țin prea strâns pentru că vei ajunge să ai urme roșii și enervante la sfârșitul zilei.

Totodată calapodul pe care sunt croite și formate trebuie să dea naștere unor sandale care ofera confort maxim, permițând o susținere adecvată a piciorului care împiedică transpirația să provoace iritații sau alunecare care afectează mersul.

Mărimea potrivită pentru sandalele FUNKYFAIN

Eu am picioarele tare „mofturoase” Tot timpul mă aleg cu bătături dureroase și inestetice, de aceea sunt extrem de atentă când aleg mărimile sandalelor, iar cele de la FUNKYFAIN sunt perfecte din acest punct de vedere. Par croite exact pe piciorul meu.

sandale piele FUNKYFAIN

Acum eu am ales sandale în culori strălucitoare, fine că niște bijuterii delicate, cu barete înguste și un design urban. Dar FUNKYFAIN vă oferă multe opțiuni pentru o vară răcoritoare, comodă și sofisticată în același timp.

Așadar acum după ce ţi le-am arătat consider că și picioarele tale merită cea mai frumoasă pereche de sandale. Indiferent dacă vrei confort sau un design modern, cu sandalele FUNKYFAIN picioarele tale vor fi cele mai fericite!

1 Comment on "Prin viaţă în paşi de dans cu sandale din piele FUNKYFAIN"

  1. Sa le porți cu drag!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*