Primele impresii despre noua colecție Pixi Pretties

noua colecție Pixi Pretties de la Pixi Beauty
Share the joy

Primele impresii despre noua colecție #PixiPretties de la Pixi Beauty

Hello pretties,
Astăzi vă voi arăta noua colecție Pixi Pretties de la Pixi Beauty și va voi spune primele impresii, urmând că într-un articol viitor să va arat cum se așează culorile pe piele și mai ales sa va spun cum se simt.

Sunt sigură că multe dintre voi au văzut acest beauty box pe rețelele de socializare și sunteți curioase ce se află înăuntru.

Trebuie să recunosc că pachetele PR PIXI Beauty sunt impresionante. Pur și simplu te îndrăgostești de ele înainte să le deschizi. Sunt atât de fericită că PIXI mi-a trimis acest KIT pentru că am un secret pe care să-l împărtășesc cu voi: în următoarele zile voi face un giveaway pe Instagram unde aveți posibilitatea să câștigați și voi un Pixi Pretties Box identic cu al meu.

La alcătuirea acestui KIT Pixi Pretties, Petra a colaborat cu 5 influenceri beauty pentru a ne oferi o colecție completă, ideală pentru sărbătorile ce se apropie. Strălucitoare, parfumate, cu glitter sau mate, noile produse sunt absolut superbe, la fel cum ne-am obișnuit până acum.

Modul de prezentare este atât de drăguț, iar verdele ambalajelor arătă atât de dulce. Îmi place că box-ul este împărțit pentru fiecare colaborare separată. Mi-a plăcut să citesc despre fiecare beauty adviser și despre produsele pe care le-a creat împreună cu PIXI.

#PixiPretties by Pixi Beauty

PIXI & Heart Defensor Eye Heart Palette

O paletă care este fix pe gustul meu!

Voi știți deja că mie îmi plac nuanțele astea ciocolatii în ton cu ruginiul frunzelor ce se aștern la picioarele noastre. O combinație ideală de tonuri tomnatice, 4 metalice și 4 mate. Cu ajutorul lor poți crea combinații nesfârșite, te poți juca, le poți mixa și întotdeauna să obții un makeup impresionant.

PIXI x Heart Defensor Eye Heart Palette

PIXI & From Head to Toe

Blush-urile astea sunt fascinante. Nuanțele arată destul de închise pentru mine, dar cred ca merg bine împreună pentru a crea umbre de contur, voi vedea cum funcționează pe pielea mea și vă zic mai apoi.

Creionul de ochi este cel mai fascinat produs din colecție, deoarece nu doar că arăta minunat și am vrut să îl testez încă de când am desfăcut pachetul prima dată, dar se și aplică impecabil dintr-o singură trecere. Este cremos, acoperă perfect și rezistă mult.

PIXI & From Head to Toe

PIXI & RachhLoves The Layers Highlighting Face & Eye Palette

O paleta grozavă ce conține totul pentru un makeup subtil. Romantic, discreție, eleganta și strălucire sunt cuvinte perfecte pentru a descrie această paletă. Fardurile de pleoape sunt cu siguranță delicate și romantice, iar blush-urile conferă pielii tale o lumina și o strălucire aparte. Blush-ul TEE are o strălucire ușoară, care arătă frumos pe piele, oferind un ton ușor auriu, ca un bronz fin a început de vară.

Rachh Loves The Layers Highlighting Face and Eye Palette

PIXI & Morello Lip Icing

Aceste lip icing arătă atât de uimitot în tub. Mi-aș dori să apară această culoare și pe buze, un metalic electrizant, însă este doar un gloss transparent iar culoarea ce se vede prin flaconul transparent este dată de glitter. Acesta este de fapt o bază pură din uleiuri pretioase hidratante si hranitoare, iar sclipiciul este atât de subtil, încât nu se simte deloc pe buze.

Se vad atât de frumos pe buze și au o aroma uimitoare. Practic este un produs pe care să-l strecori în geanta și să îl porți cu tine oriunde. De asemenea, poate fi aplicat pe deasupra altor produse pentru buze pentru a da o strălucire suplimentară.

PIXI & Morello Lip Icing

PIXI & Maryam Maquillage Lit Kit’s

Aceste mini KITuri sunt pentru un machiaj rapid și sunt gândite pentru a fi purtate ziua sau seara.

  • Coral Bang MatteLast Liquid Lip și Mirage Liquid Fairy Lights sunt absolut uimitoare împreună și pot formă rapid un makeup îndrăzneț.
  • Posh Nude MatteLast Liquid Lip și Starry Night Liquid Fairy Lights sunt super elegante, pentru un makeup de impact.

Lip gloss-urile sunt mate, iar fardul lichid are un glitter finuț si o baza usor colorata, chiar daca se aseamana cu lip icing, sunt complet diferite.

Aceste produse sunt strălucitoare și combinabile aș zice, cu toate că nu cred că le voi purta în modul în care au fost gândite.

PIXI & Maryam Maquillage Lit Kits

In concluzie noile produse sunt de excepție, pigmentate și durabile. Stiti deja din articole trecute ca PIXI ofera frumusete si ingrijire in acelasi produs, pigmentii sunt naturali iar cremoyitatea este data din uleiuri cu proprietati speciale. Nu contin conservanti, silicon si alte astfel de adaosuri neprietenoase cu pielea.

Multe dintre produsele PIXI pot fi găsite la noi în Sephora Romania, dar dacă vă face cu ochiul ceva mai special, PIXI Beauty livrează și la noi.

#PixiPretties by Pixi Beauty

2 Comments on "Primele impresii despre noua colecție Pixi Pretties"

  1. Minunat acest #beautybox, chiar sunt impresionante pachetele lor PR.

  2. Minunate produse.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*