Eye Reflections Shadow Palette Collection by PIXI, review

Pixi Eye Reflections Palette
Share the joy
 • 202
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Eye Reflections Shadow Palette Collection by PIXI, review

Hello ladies, astăzi vă arăt cel mai frumos pachet PR din câte am primit vreodată. Acesta vine tocmai din Anglia, de la PIXI Beauty, un brand pe care îl iubesc și de la care am încercat până acum doar Glow Tonic, un exfoliant emblematic pentru PIXI și pe care îl cumpăram de obicei din Spania.

Eye Reflections Shadow Palette Collection by PIXI, review

Despre PIXI Beauty by Petra

PIXI Beauty a fost creat de Petra Strand, un makeup artist cu peste 20 de ani de experiență. Produsele de o calitate excepțională, serviciul de livrare impecabil și rezultatele care apar imediat ce utilizezi orice produs din gama PIXI Beauty, a subjugat iubitoarele de produse de frumusețe din întreaga lume.

Pasionată de îngrijirea pielii, Petra creează de peste două decenii formule inovatoare, infuzate cu ingrediente benefice și extracte din plante ce oferă sănătate și frumusețe și un aspect natural radiant.

Misiunea Pixi este același acum ca în prima zi: produsele sunt pur și simplu pentru a sublinia frumusețea naturală a tuturor femeilor, pentru a face femeile arate ca ele înșiși, doar că mai frumoase.

Cutia în care au venit produsele este superbă. Roz, cu scris auriu, frumoasă și mare, ascunde în interiorul ei două palete și un set de pensule.Eye Reflections Shadow Palette Collection by PIXI

Eu am primit două palete din noua lor colecție makeup Reflections – „Reflecții”. Fiecare paletă are 12 farduri în tonuri diferite, create cu pigmenți minerali naturali, atât de frumoase încât îți taie răsuflarea.

Paletele sunt din material plastic, design minimalist și gama de culori specifică PIXI.

Fardurile sunt incredibil de pigmentate. Efectul 3D adaugă profunzime și dimensiune pentru a lumina cu adevărat zona ochilor. Fiecare paletă conține o gamă de culori elegante cu ajutorul cărora puteți realiza un makeup impecabil: farduri mătăsoase în diferite texturi unice pentru a facilita crearea unui machiaj 3D și tonuri de crem, cu străluciri metalice pentru a rafina tonurile de tranziție.

Eye Reflections Shadow Palette

Eye Reflections Shadow Palette – Natural Beauty

Natural Beauty Palette este o paletă frumoasă și nuanțele sunt plăcute, favorita mea deoarece conține mai multe tonuri de nuduri reci, mi se pare ideală pentru orice tip de machiaj, atât pentru makeup-ul de zi de zi, cat și pentru ocazii mai elegante.

Pigmentarea este excelentă și au o textură moale sub formă de pudră presată, ceea ce le face mai ușor de aplicat. Această paletă are, de asemenea, atât tonuri mate, discrete, naturale, cat și tonuri metalice, astfel încât să puteți utiliza orice culori si nuanțe pentru a crea fabuloase efecte de tranziție.

Pixi Eye Reflections Shadow Palette - Natural Beauty

Fardurile nuanțele nude se pierd o idee dacă nu folosim o bază cremă sau ceva pentru fixare, dacă o facem, rezultatul este destul de subtil.

Cu cele închise, mate, poți realiza un makeup cu umbrele satinate frumoase, pentru a da adâncime privirii. Mi-a fost greu la început pentru că am pleoapa lăsată și este practic imposibil să relizez un machiaj cu care să mă mândresc.

Tonurile deschise sunt pentru a ilumina arcul sprâncenei și oferă o imagine care aduce lumină ochilor, dar nu strălucește, așa că îmi place mult. Este perfectă pentru orice tip de makeup şi sunt destul de discrete .

Apoi vom găsi tonuri de satin-perlate care „arată” pigmentarea cu o bază bună, în timp ce fardurile roz, mat și metalic, sunt ceva mai speciale pentru că îți permite să te joci cu aceeași nuanță dar cu un finish diferit.

Tonurile maron se îmbină excelent între ele și se estompează bine, atât de mult încât trebuie să aveți grijă să nu o exagerați cu peria, deoarece ele aproape dispar sau devin unul și același.

Makeup with Pixi Eye Reflections Palette review

Eye Reflections Shadow Palette – Light Reflex

Este la fel ca cealaltă paletă, de altfel în această colecție au fost mai multe tipuri e palete. Are 12 farduri, dar de această dată sunt mai calde și foarte metalizate, ideale de purtat vara, pe pielea ușor bronzată. Această paleta are tonuri intense, perfecte pentru a ieși din rutina anonima. Cu ajutorul ei poți crea looks vibrante și de impact.

Îmi place această paletă pentru a da un aer diferit oricui makeup cu tonuri neutre. Ne putem juca cu portocaliu, roz, maro și auriu pentru a pune un strat metalic peste orice machiaj purtăm.

Eye Reflections Shadow Palette - Light Reflex

Acestea sunt gamele cromatice cu care eu mă simt confortabil când am pielea bronzată. Cu Eye Reflections Shadow Palette – Light Reflex este ușor să obțineți un machiaj rapid pentru zi. Doar aplicați umbrele mate la bază și cu pensula faceți o atingere în centrul pleoapei cu unul din aceste farduri metalice și un machiaj banal se transformă într-unul spectaculos.

Tonurile aurii sunt foarte frumoase. Se simt luxos pe o bază mată în tonuri de maron. Restul fardurilor precum bronz strălucitor, piersic 3D sau cupru sunt foarte pigmentate.

Eye Reflections Shadow Palette - Light Reflex

Pensule makeup PIXI Beauty

Pensulele care au venit cu paletele Eye Reflections Shadow Palette sunt foarte moi, de o calitate maximă. Se simt extrem de confortabil atunci când le folosesc, ajutând la obținerea unui ombre delicat.

Pensulele iau bine produsul și îl integrează perfect. Cea mai mare are un păr destul de moale și pufos, îmi place să aplic cu ea farduri sub arcada sprâncenelor, iar cea mică este plată, perfectă pentru a aplica umbre delicate pe pleoapă. În plus are o dimensiune bună pentru a lucra și în partea de jos a genelor.

Când am primit pachetul, am fost extrem de surprinsă. Felul în care a venit, designul de o eleganță covârşitoare și modul în care produsele sunt ambalate cu grijă, m-a uimit și m-am bucurat cu adevărat de aceste farduri, mai ales că eu am ochii căprui și un ten relativ deschis, iar tonurile acestea sunt exact pe gustul meu.

PIXI PR gift

Produsele le puteți cumpăra de pe site-ul Pixi unde puteți profita de diverse promoții. Nu le-am văzut încă nicăieri în România.

Aţi aflat de aceste Eye Reflections Palette by PIXI ? Ce credeţi despre ele? Nu-i aşa că sunt superbe?

PIXI SkinTreats

 • 202
 •  
 •  
 • 1
 •  

2 Comments on "Eye Reflections Shadow Palette Collection by PIXI, review"

 1. Trandafir Mihaela Anabela | iulie 29, 2019 at 5:02 pm | Răspunde

  😍 ce fainee culorile paletei… nu am avut de a face cu acestbrand, dar poate pe viitor, am sa iau in considerare

 2. Valeria Chertes | iulie 29, 2019 at 6:45 pm | Răspunde

  Ce frumoase sunt nuanțele.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*