TRUSSA, un nebulizator bun pentru întreaga familie

nebulizator bun
Share the joy
 • 12
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

TRUSSA, un nebulizator bun pentru întreaga familie

Astăzi vă vorbesc din nou despre mine și familia mea și despre sănătatea aparatului respirator.

Exista câteva afecțiuni care dau peste cap activitatea căilor respiratorii, inflamându-le și blocând sau îngreunând respirația. Cele acute, precum bronșita, laringita, faringita sau alte diverse infecții ușoare ale căilor respiratorii superioare, pot fi tratate cu ajutorul aerosolilor fără să fie nevoie și de antibiotice.

Însă bolile pulmonare cronice, rinitele alergice cronicizate și alte asemenea afecțiuni ale aparatului respirator au nevoie uneori de aerosoli zilnic.

Astăzi vă vorbesc despre un nebulizator cu compresor TRUSSA, un aparat de aerosoli bun, destinat tratamentului complet al căilor respiratorii ale întregii familii. Pe acesta l-am primit in testare într-o campanie BUZZStore, dar toate prietenele mele care au venit şi l-au probat au căzut de acord ca este un nebulizator excelent, cu zgomot destul de redus, perfect chiar și pentru cei mici.

Ce este și cum funcționează un nebulizator?

Un nebulizator este un aparat care transformă medicamentul lichid în vapori aerosoli, pentru a ușura administrarea acestuia localizat și eficient doar la nivelul aparatului respirator. Cu ajutorul unui compresor, aerul sub presiune trece prin tub și vaporizează medicamentul pentru ca acesta să poată fi absorbit mai ușor la nivelul cailor respiratorii.

Nebulizatorul cu compresor TRUSSA este foarte performant, deosebit de silențios și puternic, vaporizând mai rapid medicamentele cu reziduu minim, faţă de alte modele pe care le-am avut anterior, care pierdeau până la 2 ml de medicament.nebulizator bun

Instrucțiuni generale în utilizarea unui nebulizator cu compresor TRUSSA

 • Plasați aparatul pe o suprafață plană, convenabil pe noptieră, pentru ajunge în siguranță la o priză, dar și pentru administrarea comodă a tratamentului
 • Spălați-vă pe mâini înainte de a pregăti medicamentul și asigurați-vă că toate piesele sunt curate și uscate
 • Dozați cantitatea corectă de medicamente și puneți-le în recipientul vaporizator
 • Conectați tubul dintre compresor și recipientul cu medicamente
 • Atașați mască sau accesoriu pentru gură, porniți nebulizatorul, apoi așezați masca pe fata
 • Inhalați încet până la administrarea totală a medicamentului. Acest lucru poate dura de la cinci la 15-20 minute conform instrucțiunilor.
 • Atenție, recipientul cu lichid se ține în poziție verticală pe tot parcursul tratamentului.

Experienta personala cu Nebulizatorul cu compresor TRUSSA

Toamna și primăvara sunt momente delicate pentru orice mămică, de aceea un nebulizator bun trebuie sa existe în orice casă. Acesta te scapă uneori și de tratamentele cu antibiotice, deoarece medicamentele inhalate își fac efectul mai repede și localizat, exact acolo unde trebuie.

În trei săptămâni de când am primit nebulizatorul l-am folosit și eu și copilul. Faţa de alte aparate similare nebulizatorul cu compresor TRUSSA este mult mai performant.

 • nebulizează mai rapid soluția medicamentoasă
 • recipient de nebulizare gradat
 • are zgomot redus, doar 60 dB
 • furtunul foarte lung (dublu faţă de alte aparate similare)
 • loc de depozitat furtunul și recipientul de nebulizare, după folosire
 • spațiu pentru depozitarea a cablului
 • filtre din burete, se pot spala și dezinfecta foarte ușor
 • elegant, robust, se integrează ușor în decor

nebulizator bun

Noi am folosit nebulizatorul TRUSSA pentru că am fost răciți, astfel am luat medicamente prescrise de doctor care s-a arătat încântat de faptul că avem în casă nebulizator și nu fugim repede la farmacie după antibiotice.

Însă nu doar în tratamentul răcelilor aveți nevoie de un nebulizator bun. Dacă aveți astm bronșic, medicul dumneavoastră poate prescrie un astfel de aparat pentru tratament sau pentru terapia respiratorie. Dispozitivul oferă aceleași tipuri de medicamente ca și inhalatoarele, dar funcționează diferit, mult mai eficient.

Nebulizatorul cu compresor TRUSSA este mai ușor de folosit decât inhalatoarele de orice tip, în special de copii, care nu sunt suficient de atenți pentru a folosi aparatele inhalatoare în mod corespunzător și medicamentele nu vor avea o dozare eficientă sau adulții și pacienții dependenți, cu astm bronșic sever.

În timpul unui atac de astm sau a unei infecții rerspiratorii acute, vaporii pot fi mai ușor de inspirat decât folosind un inhalator de buzunar. Atunci când căile respiratorii se îngustează, la fel ca în timpul unui atac de astm, pacienții nu pot respira adânc. Din acest motiv, un nebulizator este o modalitate mai eficientă de administrare a medicamentului decât un inhalator, care vă forțează să respirăți adânc.

Nebulizatorul cu compresor TRUSSA eliberează o cantitate suficientă de medicamente vaporizate pentru a calma imediat o criză de astm.

De asemenea, avantajul unui nebulizator bun, precum este TRUSSA, este că acesta oferă posibilitatea de a administra mai mult de un medicament în același tratament.

ATENȚIE :

Tipul de medicamente și dozele vor fi prescrise doar de către medicul dumneavoastră .

nebulizator bun

Cum să curățați și să aveți grijă de un nebulizator?

Nebulizatorul trebuie curățat după fiecare utilizare și dezinfectat după fiecare tratament nou. Deoarece respirați aburul care ajunge in plamani, acesta trebuie sa fie septic. Dacă toate accesoriile nu sunt curatate corespunzător, bacteriile l-ar putea contamina.

Dezinfectarea unui nebulizator se face doar cu soluții speciale niciodată prin fierbere. Tubul nu se spala in interior, acesta se schimba la intervale de timp.

Si filtrele se schimbă din când în când. Acestea sunt consumabile și le puteti achizitiona de la farmacie. Marele avantaj al acestor filtre este ca se pot spăla și dezinfecta.

nebulizator bun

Curățarea nebulizatorului

Un mare plus pentru nebulizatorul TRUSSA este faptul că are loc pentru depozitat masca și recipientul de nebulizare. Nu am întâlnit acest lucru la nici un alt aparat similar. Astfel că după ce spălăm toate accesoriile folosite, le așezăm la locul lor sigur și închidem capacul. Nu se pierd, nu se contaminează și se usucă în siguranță până la următoarea folosire. Tot aici se pot ține rezervele filtrului să nu le rătăcim și piesa bucală.

Pentru curățat este nevoie doar de apă caldă și puțin detergent de vase.

 • Scoateți duză / masca și recipientul medicamentului și spălați-l cu apă fierbinte și puțin săpun lichid.
 • Îndepărtați excesul de apă prin scuturare
 • Reconectați recipientul și duză / masca cu compresorul și porniți nebulizatorul pentru a usca piesele sau pur și simplu lăsați-le la uscat în cutia de depozitare deschisă.

Pentru ce boli sunt folosite nebulizatoarele?

Nebulizatorul poate fi utilizat pentru a trata simptome și afecțiuni cum ar fi: bolile pulmonare obstructive cronice, astmul, emfizemul pulmonar, bronșita cronică, laringita și alte infecții ale cailor respirătorii superioare, fibroza chistică, BPOC  sau alergii etc.

Nu uita ca nebulizatorul este un dispozitiv medical și toate medicamentele folosite trebuie să fie prescrise de către medic, după o schemă de tratament personalizată.

Tratamentul cu aerosoli poate îmbunătăți semnificativ ușurința de a respira, de aceea va invit sa profitati de oferta farmaciilor Punkt si Sensiblu și să achiziționați cel mai bun nebulizator de pe piață, la un preț promoțional până pe 30 noiembrie.

De asemeni dacă va abonați la newsletter pe site-ul oficial, primiți o reducere de 15 % pentru produsele TRUSSA.

Acum este mai simplu că niciodată să administrăm un tratament copiilor când au diverse forme de inflamații ale căilor respiratorii superioare, alergii sau chiar a celor care au astm. Un nebulizator bun precum este TRUSSA, este aliatul nostru de nadejde.

nebulizator bun

Ce conține trusa… TRUSSA

În cutie veți regăsi aparatul cu compresor și accesorii (2 măști, una pentru adulți și una pentru copii, piesa bucala, recipientul pentru nebulizare, 5 filtre de rezervă, furtunul și instrucțiunile de folosire).

nebulizator bun

#buzztrussa
#buzzstore

 • 12
 •  
 •  
 • 1
 •  

15 Comments on "TRUSSA, un nebulizator bun pentru întreaga familie"

 1. Un articol foarte detaliat! Nu stiam de acest aparat, multumesc pentr informatii!

 2. Un aparat de aerosoli este foarte eficient intr-o casa cu copii si nu numai. Eu il am pe al de 6 ani si ne-a scapat de foarte multe ori de antibiotic!

 3. Mi.ar fi fost util in aceasta perioada acest nebulizator, atat eu cat si cel mic am fost prinsi de o raceala urata..

 4. chiar am ochit unul pe Emag, asteptam vinerea… cel vechi face ca toate cele, zici ca este tractor dar ne-a salvat de multe ori!

 5. Foarte interesant acest nebulizator. Am si eu unul pentru cea mica, dar asta pare o generatie net superioara

 6. Barascu Violeta Ramona | noiembrie 13, 2017 at 10:57 am | Răspunde

  Un aparat foarte eficient in tratarea multor afectiuni respiratorii! Fara el, tusea devine un dusman de temut.Sfaturile din acest articol imi sunt de un real ajutor.

 7. Sora mea are un asemenea aparat pe care il foloseste pentru fetita ei ei care are des probleme respiratorii.

 8. Este foarte bun cand sunt copii au probleme respiratorii.

 9. Un astfel de aparat ne-ar trebui si nou cu toate ca micutului nu prea ii place.

 10. Albu Steluta Georgiana | noiembrie 13, 2017 at 10:08 pm | Răspunde

  Este un aparat foarte bun.Si noi il folosim!

 11. Un astfel de aparate este bine venit in orice casa mai ales unde exista copii si in special in sezonul rece

 12. O sa ii recomand si finei mele sa il achizitioneze pentru finuta cea mica!

 13. Am tot observat acest nebulizator pe retelele sociale, insa nicaieri nu am gasit descrierea lui asa detaliata. Acum chiar am inteles de ce e asa util. Multumim! 😀

 14. Foarte util, ibtr-adevar, mai ales cand ai copii mici si extrem de sensibili/ Iti multumesc pentru detalii!

 15. Pare a fi un ajutor de nadejde, mai.ales pentru copii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*