Plantusin de la Fares, elimină durerea în gât și tusea sâcâitoare

Plantusin sirop pentru gat Fares
Share the joy
 • 152
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Plantusin de la Fares, elimină durerea în gât și tusea sâcâitoare

După ce am petrecut o vară și toamnă oarecum ciudate, într-un an fără asemănare, iarna această a părut și ea desprinsă din filele altei cărți. Totuși natura își urmează cursul și aerul rece și uscat de afară, împreună cu utilizarea încălzirii centrale are ca rezultat un aer uscat în interiorul locuințelor. În plus sub amenințarea contaminării cu virusul cel mai temut al ultimului secol, nici nu ieșim atât de mult din casă, fapt ce ar fi dus la o echilibrare al mucoasei nazale.

Aerul uscat din interior poate duce la o inflamație a gâtului și chiar poate provoca faringită și laringită, de aceea m-am bucurat foarte tare când am primit câteva produse din gama Plantusin de la Fares.

Unele afecțiuni sunt mai frecvente în această perioadă a anului. O durere în gât datorită inflamației amigdalelor poate apărea peste noapte, să nu mai vorbim că în perioada sărbătorilor eu cam tot timpul răcesc pentru că dau drumul la cuptor să coc prăjituri, mi se pare că este cald și rămân în tricou, apoi deschid fereastra și… în dimineață următoare abia pot vorbi sau înghiți de tare ce mă doare în gât.

Durerile în gât se mai pot datora și faptului că, pe măsură ce temperaturile scad, clima devine mai uscată, iar virusurile și bacteriile trăiesc liniștite în spațiile pe care noi le încălzim și le ținem închise, astfel încât frigul să nu pătrundă.

Cele mai multe cazuri de inflamație a gâtului, cum ar fi amigdalita sau faringita, răcelile obișnuite și gripa de sezon, sunt relativ ușor de vindecat cu produse naturiste precum ceaiurile și suplimentele Fares. Iar gama Plantusin este perfectă pentru acele zile când gâtul pare să adăpostească un cactus țepos și tusea nu îți dă pace.Plantusin Fares

Plantusin ceai antibronșic

Despre ceaiurile Fares cred că nici nu ar trebui să zic ceva, pur și simplu se recomandă singure. Realizate din plante naturale, după rețete străvechi mereu îmbunătățite pentru a fi în ton cu nevoile actuale, ceaiurile Fares ne-au fost mereu alături.

Ceaiul antibronsitic calmează iritațiile gâtului, datorită conținutului de pătlagină și flori de tei ce au în compoziție mucilagii, substanțe ce formează pe suprafața mucoaselor un strat protector.

Acest ceai este foarte util în tusea iritativă, atunci când simți că te zgârie în gât. Așadar este ideal în diminețile când te trezești cu gâtul uscat și abia poți înghiți. Îți prepari rapid o ceașcă de ceai antibronșitic, îndulcit cu o lingură de miere și aromat cu o felie de lămâie și îți va aduce alinare gâtului și zâmbetul pe buze.

Ceaiul acesta se găsește în două variante, la plic și la pungă, și are gust plăcut de pin și ghimbir.

Plantusin forte, cea mai puternică armă împotriva tusei uscatePlantusin sirop pentru gat Fares

Să fiu sinceră nu știam că este și varianta forte, dar siropul Plantusin nu cred că mi-a lipsit vreodată din casă. Când copilul meu era mai micuț tot timpul făcea laringită și siropul Plantusin și cel cu pătlagină erau aliații mei împotriva tusei pentru că fluidifică secreţiile bronşice și favorizează expectoraţia, având un efect calmant aproape instant.

Siropul Plantusin Forte are o rețetă complexa și conține cel mai mare număr de plante medicinale și uleiuri esențiale din gama Plantusin, fiind extrem de eficient. Un bun antiseptic al căilor respiratorii, protejează mucoasele iritate și este ideal în tusea seacă… exact ca ce dată de gâtul iritat din cauza aerului uscat.

Plantusin pentru gât, comprimate de supt

Aceste comprimate sunt mega delicioase, abia acum le-am descoperit și vă garantez că sunt mâna cerească pentru gâtul iritat. Le-am folosit deja pe toate și chiar intenționez sa le cumpăr din nou ori de cate ori va fi nevoie.

Au gust mentolat, cu aromă ușoară de propolis și efect instantaneu de calmare. Este un supliment alimentar și chiar dacă par mentosane se administrează cu precauție, fără a depăși doză permisă. Am ținut să subliniez acest lucru pentru că puștiul meu aproape plângea lângă mine să îi mai dau unul.

plantusin comprimate de supt

Produsele Fares sunt 100% naturale, nu conțin niciun fel de adaosuri artificiale și au toate avizele necesare. Fiecare produs vine însoțit de lista de ingrediente, recomandări și mod de folosire, fapt ce îmi dă siguranță și le folosesc cu drag. In plus multe dintre produsele lor mi-au fost recomandate de medicul meu sau pediatrul copilului tocmai pentru efectele garantate și rapide.

Gama Plantusin conține Astragalus, Brad, Cimbrişor, Cimbru, Echinacea, Fenicul, Ghimbir, Hrean, Iarba mare, Lămâie, Lemnul dulce, Lichen de piatră, Pin, Plop, Piper, Ridichie Neagră, Scaiul vântului, Scorțișoară sau Ti-tree, iar unele produse conțin zahar.

La noi în casă tot timpul avem ceaiuri Fares, iar suplimentele ce ne ajută să trecem cu bine peste răceli nu lipsesc niciodată.

 • 152
 •  
 •  
 • 2
 •  

4 Comments on "Plantusin de la Fares, elimină durerea în gât și tusea sâcâitoare"

 1. Foarte bune produse,eu le folosesc.

 2. Folosim produsele Fares pentru ca sunt naturale si eficiente.

 3. Nu am incercat niciodata produsele lor

Leave a comment

Your email address will not be published.


*