5 tipuri de cizme, in tendintele acestui sezon

cizme dama
Share the joy

5 tipuri de cizme, în tendințele acestui sezon

Cu toţii ne dorim să găsim acea pereche perfectă de ghete şi cele mai bune cizme, care rezistă la bălţi şi la polei şi totuşi să nu piardă nici un pic din elegantă şi stil.

Atunci când temperaturile scăzute sosesc este timpul pentru a alege ceva confortabil şi călduros în domeniul încălţămintei, pentru a face faţă iernii dar şi pentru a paşi cu siguranţă pe omătul îngheţat.

În această iarnă cizmele înalte şi cele foarte strâns pe picior, întocmai ca o a doua piele, au cucerit inimile doamnelor şi domnişoarelor. Alte tendinţe pe care fashionistele le urmează sunt cizmele franjurate, tocuri groase sau accesorii din cureluşe fine şi catarame. Însă întotdeauna trebuie să vă gândiţi că încălţămintea din piele, indiferent dacă este cu talpă plată sau sau tocuri înalte, pe lângă nota de elegantă pe care o inspiră datorită materialului nobil din care sunt făcute, adaugă un plus de confort şi siguranţă purtării.

Mai sunt şi cizmele din cauciuc sau piele sintetică, care te protejează de umiditate, iar cizmele din material textil pot fi cel mult alese pentru interior, deoarece afară se vor uda şi rişti să suferi de degerături.

Nu uita că intotdeauna trebuie să pui preţ pe calitate, iar când achiziţionezi cizme de dama online, trebuie să fii atentă la toate detaliile articolului cumpărat, exact cum sunt expuse cele de pe acest site. Altfel rişti să achiziţionezi o pereche de încălţăminte care să nu fie exact pe gustul tău, de aceea te sfătuiesc să cumperi doar de acolo unde sunt expuse fotografii clare, luate din toate unghiurile şi toate detaliile articolului, cum ar fi materialul din care este confecţionat interiorul sau un tabel de măsuri corect.

Cizme înalte

Cizmele înalte, casual, cu talpă joasă şi toc pătrat sunt, fără îndoială, una dintre principalele tendinţe pentru acest sezon. Acestea urcă până sub genunchi, protejând gamba de gerul iernii.

Cizmele cu franjuri

Cizmele franjurate sunt în general asociate cu moda hipie, fiind una dintre tendinţele de vară din fiecare sezon. Anul acesta însă continuă să domine şi în timpul sezonului rece cucerind primele locuri în topul preferințelor.

Cizme cu toc gros

Ele sunt accesoriile perfecte pentru toate acele femei care nu se simt în largul lor pe tocuri foarte înalte. Aceste cizme par să se reinventeze în fiecare an, sunt elegante şi în acest sezon din nou cu forţă. Ideal să alegem nuanţe naturale pentru a se potrivi la orice outfit şi pentru a fi la modă mai multe sezoane la rând.

Cizme cu toc

Pe acestea eu le ador. Am câteva perechi păstrate pentru ocazii speciale, pentru întâlniri la birou sau pentru o seară în oraş la un restaurant elegant. În fiecare garderoba trebuie să fie o pereche de cizme cu toc fin, feminine şi delicate. Extrem de elegante, se asortează şi la pantalon şi la fustă sau rochie.

Dacă încă nu aveţi o astfel de pereche de cizme, acum când urmează reducerile , e timpul să va achiziţionaţi unele.

Cizme din cauciuc

Cauciucul este un material care necesită puţină atenţie, doar un jet de apă şi sunt că noi, însă sunt ideale în anotimpul ploios când izolează perfect picioarele noastre de băltoacele noroioase şi stropii reci de ploaie. Foarte multe branduri celebre au introdus acest tip de cizme în colecţiile lor, revenind an de an la modă.

Cizme damă

În opinia mea singurul tip de încălţăminte care să pună în evidenţă feminitatea şi personalitatea noastră, în fiecare sezon rece, sunt cizmele damă. Indiferent dacă este vorba de cizme înalte sau joase, cizme cu toc ascuţit sau cu toc gros, cizme îmblănite, din piele naturală, simple sau cu diverse aplicaţii, nimic nu ne va face să arătăm mai sic decât o pereche straşnică de cizme.

Modă se actualizează mereu, modelele se reinventează însă cizmele calasice, casual sunt o alegere perfectă indiferent de sezon şi sunt uşor de accesorizat la orice ţinută.

Cizmele elegante îţi vor pune în valoare feminitatea şi te vor face remarcată în orice situaţie. Disponibile în multe variaţii de modele, culori şi materiale, cizmele sunt alegerea perfectă.

Tu ce porți iarna aceasta?

Be the first to comment on "5 tipuri de cizme, in tendintele acestui sezon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*