Wash & Go – un stil de viață, o stare care te va însoți 24 din 24

ulei elixir Wash & Go
Share the joy
 • 56
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wash & Go – un stil de viață, o stare care te va însoți 24 din 24

Un adevărat simbol al feminității, părul este probabil cea mai atractivă parte a corpului, căruia putem să-i schimbăm forma și culoarea după bunul plac. Cred că suntem de acord că majoritatea dintre noi dedicăm mult timp și resurse pentru ca părul nostru să arate perfect, dar uneori soluția este la îndemână și costă mult mai puțin decât ne-am fi așteptat.

Multe femei se plâng de fragilitatea părului, de faptul că se îngrașă repede sau își pierde strălucirea și volumul, părul afișând o mare parte din acea estetică neplăcută de care ne ferim cu toții.

Uneori, pur și simplu nu avem răbdare și nu putem aștepta efectul anumitor tratamente pentru păr, ale căror rezultate se văd treptat. Din păcate nici nu avem întotdeauna timp sau bani pentru a îngriji părul într-un salon de înfrumusețare, dar avem întotdeauna la îndemână produsele Wash & Go, care sunt excelente și se găsesc în fiecare supermarket și compensează lipsa de timp fără sa cheltuim o avere.

Bucură-te de un păr frumos și sănătos cu Wash & Go!

Pentru mine produsele Wash & Go sunt echivalente cu vacanța. Întotdeauna cu cu parfum exotic, îmi aduc aminte e acele zile când nepăsătoare îmi spălăm părul și apoi ieșeam cu el umed, pentru ca jumătate de oră mai târziu să fie perfect uscat, strălucitor, cu volum și frumos aranjat.

Produsele pe care le folosim, felul în care ne pieptănăm și chiar și ceea ce mâncăm, afectează calitatea și aspectul părului. Însă dacă doriți să aveți un păr ușor și moale, întotdeauna strălucitor, trebuie să încercați produsele de îngrijire a părului de la Wash & Go.

Soluția la toate cele de mai sus este ușoară. Avem nevoie doar de produse bune pentru păr.

Despre Wash & Go am mai vorbit pe blog. Indiferent de vârstă, toată lumea a avut cel puțin odată un produs Wash & Go.

Din fericire, industria de îngrijire a părului zi de zi pune în aplicare noi tehnologii și ingrediente în produsele sale care ne ajută să economisim timp și o mulțime de bani, oferindu-ne rezultate fabuloase. În acest caz supermarketul din colț ascunde și comori pentru frumusețea părului care pot deveni o plăcere vinovată și un răsfăț fără egal.

Wash & Go

Șampon uscat Wash & Go cu extract de iasomie

Șamponul uscat cu extract de iasomie de la Wash & Go este special creat pentru momentele în care nu ai mult timp la dispoziție, dar îți dorești un efect de păr proaspăt spălat. Șamponul uscat este un produs la îndemână atunci când ai nevoie de o reîmprospătare rapidă a coafurii. Formulă Wash & Go cu extract de aloe vera este ideală pentru părul gras, care are nevoie de un refresh instant.

Iar dacă ai firul de păr subțire, lipsit de volum, șamponul uscat Wash & Go cu extract de iasomie te va face să uiți ce înseamnă expresia bad hair day. Acesta revitalizează părul și îi oferă volum natural, până la următoarea spălare.

Wash & Go Elixir cu ulei de argan, camelie și migdale

Un păr care întoarce toate privirile este un păr hidratat, fără vârfuri despicate, care are o strălucire naturală. Wash & Go Elixir cu ulei de argan, camelie și migdale redă frumusețea și elasticitatea părului tern.

ulei elixir Wash & Go

Ingredientele active și amestecul prețios de uleiuri esențiale acționează că un excelent tratament hrănitor pentru firul de păr, oferindu-i o strălucire intensă, hidratandu-l în profunzime.

Wash & Go Elixir poate fi folosit înainte de spălarea părului, la fel că o mască de hidratare, imediat după spălare, pentru un păr mătăsos sau pe părul uscat, pentru o aranjare ușoară. Aplică 2-3 picături, pe care le încălzești ușor în palme, pe toată lungimea firului de păr. Dacă ai părul gras, aplică uleiul doar la vârfuri, pentru a preveni apariția vârfurilor despicate.

WASH & GO Hydra Pure – Ediție nouă îmbogățită cu apă de cocos

Gama Wash & Go Hydra Pure cu apă de cocos este soluția ideală pentru a avea un păr cu efect WOW.

În ultimii ani, nuca de cocos a fost din ce în ce mai apreciată pentru beneficiile sale multiple. Datorită unui conținut ridicat de potasiu, vitamina C, B, calciu, magneziu și antioxidanți, această oferă vitalitate, aspect strălucitor și sănătos.

Oameni de știință și specialiști în frumusețe din întreaga lume susțîn efectele remarcabile ale acesteia asupra sănătății părului.

Șampoanele au marcat o revoluție pe piața beauty și conțin tot mai multe ingrediente care contribuie a un aspect frumos și sănătos al părului nostru. Apă de cocos este un elixir minune aflat în noile produse Wash & Go îți va revitaliza părul și starea de spirit.

WASH & GO Hydra Pure

Wash & Go Șampon Hydra Pure cu apă de cocos

Acest șampon l-am folosit toată luna lui august. L-am avut cu mine în concediu și mi s-a parut cu adevărat wow. Parfumul este grozav, textura densă și delicată și face o spumă suavă care te duce cu gândul la o plajă exotică, înțesată de cocotieri.

Are un efect hidratant, purifiant, lăsând părul moale, neted și strălucitor.

Wash & Go Hydra Pure Coconut Water

Un plus de îngrijire îl aduce balsamul instant Hydra Pure Coconut Water pe care eu îl aplic pe părul umed și miroase fabulos în toată casa, cel puțin jumătate de zi.

Ingredientele naturale ale acestui balsam fără clătire , îl fac ideal pentru orice tip de păr, fie că este drept, ondulat, creț de-a binelea, vopsit sau cărunt, iar cel mai bun lucru este că îmbunătățește textura firului de păr, lăsându-l foarte suplu. Părul devine ușor pieptănat, hidratat și strălucitor.

Părul ne definește personalitatea, de aceea Wash & Go Hydra Pure este un stil de viață, o stare care te va însoți 24 din 24!

 • 56
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Wash & Go – un stil de viață, o stare care te va însoți 24 din 24"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*