BUZZ #PhilipsAspiratoareclasaA

Share the joy

A inceput o noua campanie BUZZStore. De data aceasta 100 de buzzeri vor primi kit-ul #PhilipsAspiratoareclasaA. Printre acestia ma numar si eu. Clar ma roade curiozitatea de a proba in propia casa un produs performant. De fapt , voi toti cei care ma urmariti stiti ca ador sa imi spun parerea asupra  poduselor , indiferent daca le cumpar personal sau le primesc spre testare , ma pun si eu in situatia celor care la un moment dat vor dori sa achizitioneze un lucru sau altul si vor fi nehotarati. Nu de multe ori am intrat si pe Google sa caut pareri despre un produs sau altul pe care doream sa il cumpar, consider ca aceste testari sunt foarte bine gandite. Menirea lor este sa ne ajute pe noi toti sa ne facem o parere  asupra tuturor produselor sau serviciilor pe care le dorim.
Voi toti trebuie sa intelegeti ca un BUZZ-er este un fel de promoter, adica are cascavalul dar trebuie sa il imparta cu toti. NU este nici un fel de premiu. Esti „angajat ” sa prezinti tuturor lucrul primit. Produsul primit , indiferent de valoarea acestuia trebuie probat de toata lumea, iar el… buzzer-ul trebuie sa adune parerile tuturor si sa le transmita mai departe . Desigur activitatea buzzerului nu se termina odata cu incheierea campaniei, ocazional poate impartasi din experienta lui si unor viitoare curiozitati din partea prietenilor.
La prima campanie la care am participat , am primit doua sticle de Coccolino si un ursulet pufos de care fiul meu este inca indragostit. Am plimbat sticlele in poseta pe la toate prietenele. Unele s-au convins si s-au convertit la acest balsam de rufe. Zambesc oarecum multumita cand imi spun ca inca il cumpara. Chiar si eu folosesc de atunci acelasi balsam.
Apoi am probat impreuna cu toata lumea detergentul Persil. Aici a fost mai usor,am organizat un cocurs pe pagina blogului, cu premiu in monodoze si  cu toate astea, atunci cand am terminat monstrele, am mers cu sticla la o vecina. Dar monodozele primite le-am impartit chiar si persoanelor din zona mea pe care le cunoscusem doar in mediu online. De atunci suntem prietene si sper ca vor veni sa probeze si aspiratorul. Deci ” meseria” de buzzer m-a ajutat sa imi fac noi prietene.
Desigur au urmat biscuitii Gerble o campanie delicioasa care a subjugat colegele de birou. Si astazi surprind pe unele din ele savurand micul , crocantul si deliciosul biscuite si ocazional chiar si eu il cumpar, pentru ca l-am probat si stiu cat este de bun.
Pentru cei ce inca nu au cont, ii invit in minunata comunitate BUZZStore AICI.
Va astept cu drag sa probam aspiratorul …

Be the first to comment on "BUZZ #PhilipsAspiratoareclasaA"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*