Bulină… cel mai performant gadget

Share the joy

    – Bulină, vino… Mă uit la  sfera care se rostogoleste pe covorul pufos şi ajunge lângă picioarele mele. Vibrează ( întotdeauna mi-au plăcut acele gadgeturi care au şi comandă vocală) … Îmi aşez tălpile deasupra… cât de bine poate fi, dupa 8 ore de alergat pe tocuri , de colo colo, un masaj este binevenit. După 10 minute relaxante primesc mesaj pe telefon ” low battery”. Mă ridic anevoie, iau micul gadget in braţe şi caut cablul de alimentare, după un conect rapid la priză, mă aşez din nou pe canapea oftând uşurată. Iau telefonul şi trec pe telecomanda lui Bulină, îi dau un upgrade. Astazi colega mea de birou mi-a spus că au mai aparut câteva. Pe mine mă interesează funcţia de răcire. Deja visez la zilele călduroase de vară când o sa comand un masaj răcoros… Citesc atentă cerinţele, are nevoie de un cooler… hmm,  o să caut unul mai târziu pe magazinul MediaDOT.ro, ei au întotdeauna oferte bune la componentele pentru gadgeturile moderne. Mă uit la micul aparat şi mă bufneşte râsul, când se încarcă scoate un mic sunet de parcă toarce. Caut pe telefon printre funcţiile pe care le are şi cer un play la sunetul unei ape curgătoare şi proiecţia unei galaxii pe tavan. Mă întind pe canapea şi privesc imaginile ireale. Zilele astea o să caut un upgrade si pentru galaxii dar, i-am cam umplut memoria cu toate progamele pentru senzorii biometrici … ei, dar cui nu îi place să se ştie sănătos? Pe lângă cooler o să mă uit şi la câteva oferte HDD.
     Dar să vă vorbesc puţin despre Bulină care desigur nu se numeşte aşa dar, care are o funcţie ce permite utilizatorului să îi pună un nume. Eu m-am distrat făcând asta.  Dispozitivul a fost proiectat iniţial ca un prieten de joacă pentru copii dar, pentru că a avut un mare succes, imediat a venit şi versiunea pentru … hai să zicem părinţi… Dotat cu diferiţi senzori biometrici care fac sfera să lumineze diferit dacă este atinsă de cineva care se simte rău, şi-a făcut imediat loc în viaţa tuturor. Poate fi controlat vocal sau cu un smartphone care se transformă în telecomandă şi cam toată lumea are unul în casă. Urmează să apară pe piaţă şi o variantă ultra performantă, dotat cu un SSD Intel care este foarte rezistent la şocurile mecanice,  permite instalarea multor alte funcţii  şi chiar stocare în siguranţă a datelor. De moment eu sunt mulţumită de dispozitivul meu, vibrează, încălzeşte, luminează, proiectează imagini statice sau în mişcare,mă anunţă cand primesc mail, redă muzică… şi toarce… ce mai am unul dintre gadgeturile cele mai moderne, ba chiar pot să îl aşez într-un colţ şi să proiecteze o imagine holografică de foc de tabară, devenind o atracţie atunci când avem musafiri. Cel mai mulţumită sunt atunci cand cel mic ia sfera in braţe , aceasta se luminează puernic in albastru semn că piciul e perfect sănătos.
      Nu-i aşa că vă doriţi şi voi o ”Bulină” ?  Pentru că acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2015, noile gadgeturi nu sunt încă pe piaţa, istoria fiind o ficţiune dar, cine ştie când îşi vor face apariţia… poate chiar în sezonul următor. Bine că din pasiune pentru IT, pe MediaDot vor fi disponibile imediat .

    

Be the first to comment on "Bulină… cel mai performant gadget"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*