Perspirex – eficient atunci când deodorantul nu mai este suficient

perspirex pareri
Share the joy
 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Perspirex – eficient atunci când deodorantul nu mai este suficient

Hey girls,
astăzi vreau să vă vorbesc despre Perspirex – cel mai bun produs împotriva transpirației, din câte am întâlnit vreodată… și asta fără să exagerez.

Cu aceste antiperspirante am venit în contact pentru prima dată la Bucovina Beauty Event 2 și au devenit favoritele mele de la prima utilizare pentru eficiența lor nemaiîntâlnită.

Folosesc Perspirex de mai bine de o lună și nu cred că mă voi întoarce vreodată la alt produs pe care l-am utilizat înainte, asa ca acum când m-am convins ca funcționează cu adevărat, vreau sa îți spun câteva păreri despre Perspirex.

Perspirex pareri

Perspirex – un remediu impotriva transpiratiei

Mie îmi place vara, lucrul acesta îl cunoașteți deja despre mine. Iubesc plaja, zile lungi, serile calde, rochițele vaporoase și sunetul valurilor. Totodată urăsc vara din răsputeri… de fapt nu vara, ci căldura care mă face să transpir.

Această neplăcere perturbă toate libertățile pe care vara ni le oferă și uneori ne face să ne simțim jenați de propriul corp… Iar acest lucru nu se întâmplă doar vara, ci și când avem emoții, suntem îmbrăcați prea gros sau în diverse alte situații…

Până am devenit mamă, nu am avut probleme cu transpirația. Ulterior, datorită schimburilor care au avut loc în corpul meu și a hormonilor care sunt dați complet peste cap cu sarcina și alăptarea, corpul o ia razna și apar tot felul de schimbări, iar la mine a fost faptul că am început să transpir și din nefericire am rămas cu acest mic inconvenient.

Sunt oameni care transpiră foarte mult, iar alții mai puțin. Sunt momente când simți că picăturile de transpirație se scurg pe piele , altele când simți cum tricoul ți se lipește de spate sau se umezește zona axilelor, dar fie cum o fi, transpirația este teribil de supărătoare.

Și dacă ar fi numai umezeala, însă din cauze diverse, uneori mirosul transpirației este dizgrațios, supărător și deranjează pe toată lumea.

De-a lungul timpului am încercat cam de toate, inclusiv piatră de alaun care usucă pielea foarte tare și până la urmă nu mai este eficientă. Am încercat și foarte multe deodorante, unele cu rezultate bune chiar, dar dacă există ceva care mă deranjează la acestea este faptul că cele mai multe dintre ele pătează hainele, în plus alterează mirosul parfumului pe care îl port.

Transpirația este un proces natural al organismului, cu toate acestea atunci când transpirația este excesivă, devine o problemă incomodă pe care un deodorant normal nu o poate rezolva.

Ei bine, acum această problemă are o soluție simplă – Perspirex.

Perspirex este un antiperspirant extrem de eficient, ingredientele sale inhibând treptat activitatea glandelor sudoripare, reglează producerea de transpirație în zona afectată și împiedică apariția mirosurilor neplăcute.

perspirex pareri

Prima impresie despre Perspirex

Despre Perspirex am auzit în vara datorită unei campanii BUZZStore, dar nu m-am uitat niciodată după el sau nu l-am zărit pe nicăieri că l-aș fi cumpărat pentru că deja toată lumea era impresionată și cum nu intrasem în campanie eram curioasă.

Acest antiperspirant este un tratament, nu un produs cosmetic, care se utilizează de două sau trei ori pe săptămână pe timp de noapte, pe pielea curata și uscata. Practic după ce ieșeam din dus și mă ștergeam, în loc să folosesc un deodorant obișnuit, foloseam Perspirex.

NU este un deodorant propriu zis ci un produs care blochează transpirația și nu o lasă să ajungă la suprafață pielii.

Următoarea zi se face duș că de obicei și bineînțeles se aplică un deodorant pe care îl folosim regulat, dacă simțim nevoia. Nu este nevoie să aplicați niciun alt produs, dar pană vă convingeți de eficienta lui, o puteți face. Sincer, eu nu am folosit nimic și totul a fost OK pentru că pur și simplu nu mai transpiri.

Ce se întâmplă când folosești Perspirex?

Datorită formulei Perspirex pe bază de clorură de aluminiu care penetrează canalele glandelor sudoripare, se formează în acestea un fel de „dop” de cheratină. Acestea blochează transpirația și duc la inhibarea activității glandelor sudoripare. Astfel pielea se menține uscată până la 5 zile după aplicarea Perspirex.

Antipespirantul Perspirex este pur și simplu minunat și eficient și sunt foarte fericită că l-am descoperit. Cred că este o soluție excelentă pentru noi toți cei care transpiră mai mult, indiferent dacă e vara sau iarna.

Perspirex este un produs unisex, potrivit pentru pentru toți acei care au probleme cu transpirația, iar eu am testat 2 variante din portofoliul lor: Perspirex Original și Perspirex Strong.

L-am folosit pe ambele și m-am simțit perfect, așa că vi le recomand să le încercați pentru că dau cu adevărat rezultate, ajută la reducerea iritațiilor, păstrează zona axilelor uscată și controlează eficient transpirația și mirosul neplăcut care o însoțește.

Caracteristici formule Perspirex încercate

perspirex original pareri

PERSPIREX ORIGINAL Roll-on, 20ml

 • Controlează transpirația excesivă și mirosul
 • Protecție până la 5 zile
 • Bună toleranță la nivelul pielii

perspirex strong pareri

PERSPIREX STRONG Roll-on, mostră 5ml

 • Pentru probleme de transpirație severă excesivă
 • Protecție eficientă timp de 5 zile

Cum se folosește Perspirex

Ca regula generala trebuie sa aplicați Perspirex într-un strat extrem de subțire, pe pielea curată și complet uscată

 1. Aplicați Perspirex pe pielea sănătoasă, fără a avea răni sau zgârieturi. Trebuie sa lasați să treacă două, trei zile după epilare înainte de a aplica antiperspirantul pentru a vă asigura că nu există micro leziuni.
 2. Aplicați un strat subțire: o singură trecere cu roll-on va fi suficientă pentru a controla transpirația.
 3. Aplicați Perspirex chiar înainte de a merge la culcare, pentru a-l lasă să acționeze în timpul nopții, profitând de o activitate mai redusă a glandelor sudoripare.
 4. Îndepărtați antiperspirantul rămas in exces în dimineața următoare spălând zona cu apă și săpun. Nu este necesar să aplicați deodorant sau orice alt produs similar.
 5. Pentru un control optim al transpirației, se recomandă aplicarea acestuia timp de 2-3 zile consecutiv și apoi utilizarea de 1-2 ori pe săptămână, în funcție de necesități.

Dacă, în ciuda aplicării corecte, pielea se irită este necesară o pauză până când epiderma se vindecă complet.

Fiecare Perspirex vine cu instrucțiuni complete de utilizare.

Perspirex review

Perspirex păreri personale după utilizare

Ei bine, în ceea ce privește rezultatul, adevărul este că am fost impresionată de modul în care acest antiperspirant oprește pur și simplu transpirația. Perspirex este extrem de eficient și chiar nu mai transpir deloc, axila rămânând perfect uscată. PE CUVÂNT!!!

NU are parfum, de fapt cred că miroase a alcool sanitar sau mie așa mi se pare, dar nu ma deranjeaza pentru ca mirosul dispare aproape imediat.

Chiar dacă poate părea scump inițial, adevărul este că datorită eficienței sale nu este deloc asa. Îl văd ca un produs de utilizare sporadică pentru anumite evenimente sau pentru vară, pentru ca nu cred ca exista altceva mai bun.

Chiar și pentru utilizare regulată, folosit o dată la câteva zile, tot este foarte economic.

Cu mai mult de 30 de ani de experiență, antiperspirantele Perspirex au fost testate riguros și dovedite clinic pentru a oferi o protecție superioară împotriva transpirăției timp de până la 5 zile. În plus, Perspirex Comfort, datorită sistemului Skin Care System CPX, protejează împotriva apariției irității pielii care este adesea asociata cu antiperspirantele cu randament ridicat.

Asadar, un produs pe care îl RECOMAND!

Tu ce folosești când deodorantul nu mai este suficient?

perspirex pareri

 • 53
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Perspirex – eficient atunci când deodorantul nu mai este suficient"

 1. Sunt tare curioasa cum este.

 2. Buna!
  L-am cumparat cu mare incredere in ideea ca, poate, poate, o sa ma ajute si pe mine!
  Eu transpir dintotdeauna foarte tare si de aceea am ales sa port mereu haine inchise la culoare pentru a nu mi se vedea petele de umezeala.
  Revenind la Perspirex, l-am aplicat conform instructiunilor, azi, dus, spalat normal……imbracat, 5 minute ok apoi, din pacate, a aparut nenorocita de transpiratie la axile.
  Dezamagita sa constat ca la mine nu functioneaza 😭😭

  • Buna, imi pare rau sa aud ca la tine nu isi face efectul. Eu il folosesc intotdeauna seara, de altfel recomandarea Persirex este sa fie folosit in asa fel incat sa nu te imbraci cu haine imediat dupa.
   Dupa dusul de seara este perfect, ma bag in pat cu o carte si pe cuvant ca la mine isi face efectul promis…
   Aceeasi problema o aveam si eu, port doar haine negre pentru ca transpir mult, mai ales de cand am devenit mama.
   Mai testeaza in diferite momente ale zilei si ofera-ti un ragaz, nu te imbraca imediat dupa aplicare sau ia ceva fara maneci, cu siguranta va functiona si la tine.

  • Buna, imi pare rau sa aud ca la tine nu isi face efectul. Eu il folosesc intotdeauna seara, de altfel recomandarea Persirex este sa fie folosit in asa fel incat sa nu te imbraci cu haine imediat dupa.
   Dupa dusul de seara este perfect, ma bag in pat cu o carte si pe cuvant ca la mine isi face efectul promis…
   Aceeasi problema o aveam si eu, port doar haine negre pentru ca transpir mult, mai ales de cand am devenit mama.
   Mai testeaza in diferite momente ale zilei si ofera-ti un ragaz, nu te imbraca imediat dupa aplicare sau ia ceva fara maneci, cu siguranta va functiona si la tine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*