Bijuterii cu diamante, 3 sfaturi utile pentru a alege altfel de cadouri de craciun

bijuterii cu diamante
Share the joy

Bijuterii cu diamante, 3 sfaturi utile pentru a alege altfel de cadouri de craciun

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de cea mai așteptată sărbătoare a anului și în curând vom căuta idei de cadouri, astăzi vin cu o recomandare smart: bijuterii cu diamante.

Nu vă speriați! Am găsit câteva bijuterii cu diamante cu adevărat spectaculoase, al căror preț este sub o mie lei. Așadar dacă vă gândiți la un cadou a cărui valoare sentimentală să fie mai mare decât prețul ei și să impresioneze prin simplitate, eleganță și strălucire, o bijuterie (indiferent dacă este cu diamante sau nu) este prima opțiune de luat în calcul.

În articolul de astăzi vă voi oferi câteva idei de bijuterii pe care le puteți considera că fiind un cadou perfect pentru acest crăciun și de ce nu, pentru o cerere în căsătorie în parfum de cetină și sclipiri de beteală.

Oferirea unei bijuterii în dar poate fi un lucru complicat deoarece bijuteria este un accesoriu ce vine în completarea preferințelor personale a fiecăruia dintre noi. Din acest motiv este necesar să cunoaștem gusturile persoanei în cauză pentru a face o alegere înțeleaptă.

Sfaturi pentru a oferi bijuterii în dar

Ce vârstă are persoană căreia îi vom oferi o bijuterie în dar

Prima întrebare pe care ar trebui să o luăm în considerare atunci când oferim o bijuterie cadou este vârsta persoanei care va desface funda de mătase descoperind prețiosul dar.

Pentru femeile în vârstă o opțiune foarte bună este un colier cu pietre prețioase sau perle. Acest lucru le va încânta peste măsură și vă asigur că va fi cel mai frumos dar găsit sub bradul de crăciun.

Dacă oferiți bijuteria cadou unei domnișoare, vă puteți opri la o brățară sau un colier de argint, cu un pandantiv cuvânt sau o expresie care reprezintă ceva unic pentru ea, precum numele, un citat sau un cuvânt motivațional. De altfel, bijuteriile de acest tip sunt cele care pot fi date aproape tuturor.

bijuterii cu diamante

Ce caracter are persoana căreia vrem să îi facem această surpriză?

Un alt lucru de luat în considerare este felul de a fi al persoanei căreia îi vom da bijuteria în dar.

Trebuie să știm sau măcar să intuim dacă persoana este exuberantă sau mai rezervată. În cazul în care persoană este o fire vivace și adoră ieșirile cu prietenii, atunci o bijuterie cu pietre strălucitoare este ceea ce va purta, în acest fel acesta va deveni centrul atenției, admirată de toată lumea.

Reversul medaliei, darul perfect pentru o persoană timidă, sunt bijuteriile tip less is more, fine și discrete, precum ar fi cercei simpli cu forme geometrice sau un inel, oricare dintre aceste vor fi un dar prețios și unic.

Ocazia și motivul

bijuterii aur albBijuteriile nu se oferă în dar fără motiv, nu-i așa? Nu este același lucru să dai cadou niște mărgele pentru a oferi o atenție, față de a dărui persoanei iubite un cadou la aniversarea căsniciei, de exemplu.

Desigur și domnii pot primi în dar bijuterii precum cele de aici. Când vorbim de bijuterii pentru bărbați nu ne referim doar la o brațară, inel sau lanț. Acul de cravata și butonii din aur sau argint sunt accesorii deosebite ce pot fi oferite în dar.

Pentru că am amintit de crăciun la începutul articolului, cu această ocazie pot fi oferite celor dragi brățări, broșe, cercei și coliere, ținând cont de sfaturile de mai sus.

Crăciunul însă este magic, o ocazie perfectă de a face o cerere în căsătorie spectaculoasă, un moment care nu va fi uitat nicicând. Pentru această ocazie ai nevoie și de bijuteria perfectă: un inel de logodnă cu diamant.

De ce trebuie să ții cont atunci când alegi un inel de logodnă cu diamant?

Când a sosit momentul și ești hotărât, trebuie să alegi un inel de logodna care să reflecte caracterul unic și spiritul cuplului pe care îl formați. Diamantele au fost întotdeauna cea mai populară piatră care împodobesc inelele de logodnă.

Chiar dacă există o întreagă lume de pietre prețioase, în culori impresionante, diamantele nu vor fi nicicând detronate și vor simboliza uniunea, fiind perfecte pentru inelele de logodnă.

În prezent bijuteriile cu diamante sunt cele mai prețioase din lume, iar India este cel mai mare producător ce a dat lumii cele mai magnifice diamante, precum ar fi prestigiosul Koh-i-noor care cântăreste 78,5 carate.

Numele diamantului vine de la adamas, un cuvânt grecesc care înseamnă invincibil, piatra fiind folosită frecvent pentru a simboliza eternul și infinitul.

Pentru a alege o bijuterie de calitate care poartă în inima sa un diamant, trebuie să ții cont de modul de tăiere, culoarea și claritate a pietrei prețioase. Fiecare dintre acești factori va afecta prețul bijuteriei.

inele logodna

Dimensiunea diamantului este și ea hotărâtoare când vine vorba de preț și este măsurată prin carate. Prețurile urcă pe măsură ce greutatea caratelor bijuteriei crește.

Marea parte a diamantelor au defecte imperceptibile numite incluziuni, invizibile și imperceptibile cu ochiul liber, iar claritatea unui diamant este determinată de cantitatea și duritatea acestor incluziuni. Diamantele perfecte sunt foarte rare și se dovedesc a fi foarte scumpe.

Majoritatea diamantelor sunt transparente în tonuri pe care le-am numi albe, dar toate au urme de galben, acestea fiind cele mai luxoase diamante din clasa incoloră. Cu toate acestea, un diamant cu o culoare galben strălucitoare poate fi mai scump decât omologul său incolor.

De unde cumpăram bijuterii cu diamante

Cred ca de fiecare data când fac recomandări, subliniez faptul ca atunci când faceți o achiziție de orice fel, trebuie sa alegeți cu atenție site-urile de unde faceți cumpărături.

Colecțiile de bijuterii cu diamante Teilor, înfățișează reverii ale acelor momente incandescente, când dorințele devin realitate. Diamantele sunt pentru totdeauna, iar bijuteriile in care sunt incrustate pot deveni simboluri prețioase ale momentelor petrecute alături de cei dragi.

Universul Teilor se deschide în fiecare mare oraș, aceștia având care un magazin aproape de voi în galeriile marilor centre comerciale.

Ce bijuterii ți-ai dori să primești de acest crăciun? Vizitează magazinele Teilor și fa wishlistul tău, poate spiridușii moșului ii vor șopti la ureche dorințele tale și vei avea o surpriză în dimineața de crăciun.

Be the first to comment on "Bijuterii cu diamante, 3 sfaturi utile pentru a alege altfel de cadouri de craciun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*