BUZZ – Persil gel expert, un detergent perfect

Share the joy

BUZZ – Persil gel expert

Si am testat si Persil gel expert… pentru prima data.
Din comoditate si din obisnuinta nu mai incercasem alt detergent( foloseam un detergent pudra) de ani buni…iar de la o vreme tot ma batea gandul…
Prima experienta nu a fost „wow” din vina mea, am umplut masina cu rufe … sa zicem deschise la culoare si am pus doar jumatate de capac de detergent.( nu degeaba sunt instructiuni pe spatele sticlei…) Masina mea avand capacitate de 7 kg ,catitatea de detergent a fost prea mica, cu toate aste rufele sau spalat bine si miroseau fantastic.
A doua oara cand am folosit detergentul, doar rufe albe, un capac intreg de gel( cca 70 ml) si temp. apei de 30 grade, a fost… PERFECT…toate hainele si lenjeria au iesit IMPECABIL, mai albe si fara nici o pata pe care detergentul meu la mai trecea cu „vederea”.

Fata de masa din imagine are pentru mine o semnificatie speciala, este un cadou de nunta de la maicutele din manastirea unde am facut cununia religioasa, iar anul trecut de ziua piciului meu a fost patata cu grasime de gasca de la mancarea rece. Degeaba am folosit diferite solutii pt scoaterea petei , ca aceasta se incapatana sa ramana. .. si am primit noul detergent spre tesare… Inca de cand am vazut ca am fost selectata, m-am gandit ca o sa ma ajute sa scot pata. Aceasta fata de masa a intrat si ea in prima masina dar pata doar s-a estompat. Apoi am citit instructiunile, am pus putin  gel pe pata si din nou  la spalat a doua oara doar cu rufe albe si spre bucuria mea s-a dus… DA, s-a dus cu totul si a ramas de un alb stralucitor fara sa folosesc innalbitor.
Apoi am spalat camasutele copilului care de la gradi veneau patate cu guase, carioci , ciocolata si multe alte pete de degetele lipicioase cu mancare  si am fost foarte multumita de rezultat.

Persil

Chiar daca Persil Expert gel verde este pt hainele albe eu l-am probat si pe gecile noastre de fas care ieseau oribil din masina, pline de pete albe de la detergentul pudra si pe fularele mele de casmir negre. … si am renuntat definitiv la detergentul pudra. Ma intreb de ce nu am facut-o mai devrme .

Persil

Avantaje sunt multe…  Nu mai am praf de detergent pe langa masina, sticla ocupa mai putin spatiu si e mult mai usor de pus detergentul in masina, iar hainele ies impecabile, la pret  pentru mine este cam la fel cu detergentul pudra…Mi-a scos pete de cafea, suc de rosii,gem de prune ,grasime, suc de morcov si portocale, ulei de motor, ciocolata, cacao cu lapte , var…
Pe mine m-a convins, pentru o familie de 3 persoane care spala 2 masini de rufe pe saptaman (una cu haine negre si una cu haine albe) la pret nu se vede nici o diferenta, ba daca stau bine si ma gandesc, cum a fost in Penny mkt sptamana trecuta la pretul de 17, 89 roni la promotie , ies mai ieftin.
Intalnirea cu Persil a fost o una placuta,care mi-a schimbat definitiv… hainele, le multumesc celor de la BUZZStoreRomania pt ocazia oferita si va invit si pe voi sa va inscrieti AICI pt viitoarele campanii.Veti primi acasa produse noi , absolut gratis, pe care trebuie sa le testati impreuna cu prietenii vostri si sa ne spuneti parerea.

Persil

 

Persil

Pe total este un produs bun care merita cumparat. Rezultatele sunt superioare ca in urma folosirii unui detergent pudra, iar parfumul mai durabil.
Update : imi place sa incerc produse noi…si sunt teribil de incantata cand unele produse apar in monodoza sau small astfet ca poti sa-ti faci o idee despre produs.

Persil

2 Comments on "BUZZ – Persil gel expert, un detergent perfect"

  1. buzzer, BUZZstore, campanie Buzzstore, detergent bun, detergent persil haine albe, Persil, Persil expert gel

  2. buzzer, BUZZstore, campanie Buzzstore, detergent bun, detergent persil haine albe, Persil, Persil expert gel

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Persil Power-Mix Caps , inovatia wow | Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*