Parfumuri calde pentru zile reci

parfumuri de toamna
Share the joy
 • 102
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Parfumuri calde pentru zile reci

Fără îndoială că fiecare femeie este o iubitoare de parfumuri bune. Unele dintre noi, dependente de glamour și romantism, preferăm parfumurile delicate, cu note moi și dulci. Altele, mai hotărâte, au întotdeauna în poșetă un parfum ce te subjugă prin violența notelor sale.

Parfumurile despre care vă vorbesc în articolul de astăzi sunt un remake, dar cu nimic mai prejos decât cele ce poartă semnătură parfumierilor celebri. Le găsiți pe pagină de facebook Cosmetice by Sara și cum se apropie perioada cadourilor, m-am gândit să-i amintesc și pe ei. De pe această pagină am mai avut un parfum, Lancome – La vie est Belle de care am fost mulțumită și pe care l-am purtat cu drag. Despre acesta ți-am vorbit deja într-un articol aici pe blog.

Alien by Thierry Mugler, remake

Alien are o aromă inconfundabilă, notele sale unice fiind în măsură să declanșeze sentimente de orice fel doar simțind compoziția sa armonioasă și îndrăzneață. Casa de parfumuri  Thierry Mugler are și un design special pentru fiecare dintre flacoanele parfumurilor sale, astfel încât să te simți fantastic ori de cât ori îl folosești și unică atunci când îl strecori în poșetă.

Alien by Thierry Mugler, remake

Alien este un parfum din familia orientală, îmbogățit cu acorduri de migdale. Notele de ieșire sunt delicioase, compuse din arome suculente de citrice revigorante, notele de mijloc evocă  extracte florale, iar baza lui are o note de chihlimbar alb și lemn de cașmir.

Durata acestui remake este uimitoare, am parfumuri foarte scumpe care se risipesc în câteva ore, iar acesta încă se simte după jumătate de zi.

Si flaconul este superb, foarte elegant și cu finisaje e calitate, respectând întocmai liniile gândite de designerii parfumurilor Thierry Mugler.

parfumuri calde, Alien by Thierry Mugler, remake

Si Passione By Giorgio Armani, remake

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că sunt fascinată de parfumuri. Am o colecție frumușica pe care o ador și uneori doar mângâi sticlele elegante pentru a le simți finețea, alteori îmi afund nasul în capac, adulmecând cu nesaț baza parfumului ce se păstrează vie acolo, pulsând de nerăbdare să fie purtată.

Și pentru că toamna s-a instalat și aerul rece ne permite să purtăm esențe mai provocatoare, remake-ul Si Passione by Giorgio Armani este ideal pentru răcoarea dimineților de octombrie și noiembrie.

Si Passione By Giorgio Armani, remake

Mie flaconul îmi place grozav, are nuanța celebrului ruj „russian red”!

Un parfum pur și simplu superb ce se deschide cu note picante de piper roz, lichior de coacăze negre și pere, învăluindu-te într-o explozie de energie ce te revigorează instantaneu. Puternic și pasional, trandafirul roșu și se combină cu iasomia delicată pentru a crea o inimă florală de excepție urmate de heliotropul cosmopolit și notele lui sofisticate ce împreună fac ca acest parfum să fie captivant. În cele din urmă, notele de bază sunt calde și senzuale de patchiuli, intensificate de vanilia dulce și lemnul de cedru, tatuând pielea cu o aromă de lungă durată.

Si Passione By Giorgio Armani, remake

Ce sunt parfumurile remake

Știți că eu v-am povestit de foarte multe ori cum sunt făcute parfumurile și am subliniat că diferența de preț stă de fapt în ingredientele care le compun. Astfel parfumurile remake sunt în proporție de 90% asemănătoare cu cele pe care le amintesc prin aromă și imagine, respectând „rețeta” și piramida olfactivă, însă sunt fabricate cu esențe sintetice, în tip ce suratele lor sunt fabricate cu esențe naturale, extrase din flori, fructe și plante. Echivalența este remarcabilă, astfel încât parfumul remake te însoțește pe parcursul zilei fără să-și altereze în vreun fel buchetul olfactiv.

Cosmetice by Sara vă oferă o varietate de parfumuri remake incluse în toate familiile olfactive, parfumuri celebre, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Prețul parfumurilor remake de la Cosmetice by Sara sunt cele mai competitive de pe piață, iar calitatea este imbatabilă, nu numai pentru rezultatul olfactiv al parfumului, ci și pentru agenții de fixare care permit că aroma să fie alături de tine pe tot parcursul zilei, bucurându-te de remake-urile unor parfumuri cunoscute.

parfumuri calde

 • 102
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Parfumuri calde pentru zile reci"

 1. Mulțumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*