La vie est belle de Lancome, un remake excepțional de la Cosmetice Saraa

La vie est belle de Lancome
Share the joy

La vie est belle de Lancome, un remake excepțional de la Cosmetice Saraa

Hey girls, bine ați revenit pe blogul meu. Astăzi am pentru voi un articol foarte special, ce poartă aroma fermecătoare și elegantă a unui parfum remake: La vie est belle de Lancome.

Ce este un parfum remake

Am pe blog zeci de articole despre parfumuri. Pasiunea mea dintotdeauna, esențele mă fac să îmi pierd capul. Am zeci de parfumuri, într-o zi o să vă vorbesc despre toată colecția mea, acum însă vreau să vă prezint un parfum surprinzător de bun, având în vedere că prețul lui este doar 50 lei, în acest moment cosmeticesaraa.ro având o ofertă generoasă: 2 parfumuri la prețul de 100 lei.

De altfel între toate parfumurile mele sunt câteva care au costat foarte puțin și sunt pur și simplu vrăjită de ele și am câteva care au sărăcit portofelul și abia am scos câteva pufuri din ele.

V-am mai explicat și în alte articole că fiecare parfum are o „rețetă” atent gândită pentru a rezulta aroma finală. Această rețetă formează piramida olfactivă și poate fi reconstruită ori de câte ori ai toate ingredientele, singura diferență fiind că rețeta originală are ingrediente precum uleiuri esențiale și alte extrase din plante, dar și fixatori foarte puternici, în timp ce rețeta remake are  compuși cu aceeași aromă, doar că unii dintre aceștia sunt sintetici.

La prima vedere parfumurile sunt identice, cu greu ai putea să le deosebești. Au același miros, culoare și uneori chiar și aceeași consistentă. Uneori parfumul remake este mai bun decât originalul, durează destul de mult și nu își schimbă aroma pe durata purtării. Alteori un parfum ieșit din parfumeria unui brand celebru, se comportă ciudat atunci când este așezat pe piele. Fie se evaporă în mai puțin de o oră, fie pătează hainele datorită esențelor naturale fie își schimbă aroma și după câteva ore de când te-ai îmbrăcat cu el, pe pielea ta nu mai este decât o ironie la ce a fost cândva.

La vie est belle de Lancome, un remake excepțional

Parfumul remake pe care l-am primit de la Saraa Cosmetics este aproape identic cu originalul. Până și mie mi-ar fi greu să le deosebesc. Pentru cineva care testează parfumul original într-o parfumerie apoi alege remake-ul, nu va fi nicio diferență. În plus astăzi nu poți fi sigur niciodată că parfumul din buticul de la colț este chiar originalul… s-ar putea să fie tot un remake.

La Vie Est Belle de Lancome este unul dintre parfumurile la care am râvnit în ultimul timp, astfel că acum când s-a ivit ocazia nu am mai stat pe gânduri. La Vie Est Belle este un parfum foarte feminin a cărui sticlă a fost desenată în urmă cu peste 6 decenii. Ca aspect exterior, remake-ul meu este identic cu originalul. Câteva mici detalii, observate doar de cunoscători, pot atrage atenția, în rest… până și codul QR duce către celebrul Lancome.com.

Cutia este din carton de bună calitate, are toate însemnele obligatorii și vine ţiplată. Cutia are particule holografice, numele parfumului scris în Braille, dar mai ales este similară cu cea a parfumului din cele mai celebre parfumerii din lume.

Sticla este identică cu cea a parfumului știut de mine. Designul elegant este respectat în totalitate, doar gulerul de organză nu este chiar așa fin. La Vie Est Belle aşa cum l-am scos din cutie, inspiră fericire, frumusețe, dorință, eleganță și perfecțiune cu imaginea sa strălucitoare.

Ca o curiozitate a acestui parfum, ambalajul său este admirat nu numai pentru eleganța și frumusețea lui, ci pentru că această sticlă a fost proiectată în urmă cu peste 60 de ani de directorul artistic al Lancome, care a făcut „Le sourire de cristal„, o sticlă ce simbolizează zâmbetul unei femei.

Piramida olfactivă a parfumului La Vie Est Belle remake este periculos de aproape de original. Notele de ieșire care predomină în toate fațetele sale sunt elegante și fine, mirosind a Iris de Florența. Inima parfumului are note florale de iasomie, patchouli și flori de portocal. În cele din urmă, notele de bază sunt delicioase și fructate, aducând cu ele parfum de vanilie, boabe de tonka, praline, pere și coacăze negre.

Structura parfumului remake se păstrează intactă câteva ore. Nu degenerează, doar se evaporă încet făcându-te să îți lipești nasul de piele cu dor. Te liniștești când îl regăsești acolo, tatuat în porii pielii tale, însoțindu-te până seara.

La vie est belle de Lancome

Parfumul original La Vie Est Belle este ușor uleios și conține numai substanțe pure în formula sa. Parfumul remake este alcătuit din compuși artificiali care au aromă identică cu ingredientele originale.

Diferit, unic, senzual și foarte, foarte feminin, La Vie Est Belle remake este un parfum încântător care merită să îi acordați o șansă.

Această versiune se dovedește a fi mai plină, îmbogățită și seducătoare, cu o dulceață atractivă, ideală de purtat în anotimpul rece.

Dacă și vouă vă plac parfumurile vă invit pe pagina de Facebook Cosmetice by Sara să vă alegeți preferatul și dacă tot se apropie sărbătorile puteți profită de oferta generoasă și să faceți un cadou parfumat celor dragi.

1 Comment on "La vie est belle de Lancome, un remake excepțional de la Cosmetice Saraa"

  1. imi place ideea de parfumuri pe banda! si cam asa pot spune ca m-as vedea cu acestea de la cosmetice sara! adica 50 de lei pentru un parfum care si persista… chiar merita!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*