Recomandare 2 produse Intimohelp pentru o igienă intimă adecvată

Intimohelp igiena intima
Share the joy
 • 143
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Recomandare 2 produse Intimohelp pentru o igienă intimă adecvată

Corpul nostru este un angrenaj miraculos ce știe să aibă grijă de sine și o face într-un mod absolut uimitor asigurându-și propriul echilibru! Dacă praful ajunge în ochii noștri, aceștia încep să lăcrimeze pentru a se curăța, dacă simțim un gol în stomac, acest lucru semnalează creierului nostru să inducă un sentiment de foame. Ei bine, în cazul sănătății intime a femeii, vaginul are o funcție de purificare, hidratare și lubrifiere prin secreția mucoasei care apare în mod normal în canalul vaginal. Nivelul de aciditate al acestei mucoase menține în echilibru flora vaginală și o populație de bacterii protectoare împotriva factorilor externi care pot afecta această armonie. Există însă anumite obiceiuri și afecțiuni care pot pune acest ecosistem în pericol și pot genera mâncărime, mirosuri neplăcute și chiar infecții care pot necesită o vizită la medic și implicit medicamente, de aceea astăzi vreau să îți vorbesc despre igienă intimă și două produse de la Intimohelp pe care le-am descoperit curând și pe care vreau să ți le recomand.

produse igiena intima Intimohelp

Factori care pot crea disconfort în zona intimă

Acum când vine vara trebuie să acorzi mai multă atenție igienei intime pentru că în acest sezon o serie de factori duc la un disconfort crescut în această zonă. Un lucru demn de subliniat este că atât excesul, cât și lipsa igienei pot fi dăunătoare și există câteva puncte de luat în considerare, atunci când alegem produsele potrivite pentru a avea grijă de această parte a corpului nostru.

Când mergem în concediu, de exemplu, sunt unele lucruri care ne ne pot afecta pe noi femeile, precum dermatita iritativă datorată nisipului sau clorului din piscine și chiar apariția ciupercilor din cauza umidității excesive cauzate de costumele de baie.

Transpirația în exces, utilizarea de haine sintetice și prosoapele sau costume de baie care rămân umede prea mult timp, pun și ele în pericol echilibrul din zona intimă și pot apărea iritații sau se pot înmulți acolo bacterii de tot felul.

Pentru a evita acest lucru trebuie să purtați haine de bumbac, întotdeauna în mărimea potrivită. S-a demonstrat că hainele prea strânse favorizează apariția iritațiilor, iar costumele de baie umede care pot provoca infecții destul de serioase în zona intimă, trebuie schimbate cat de des este posibil.

Produse adecvate pentru igienă intimă

Igiena intimă corectă trebuie efectuată de cel puțin două ori pe zi, în funcție de climă, exerciții fizice și desigur, preferințe personale, în mod ideal, folosind apă caldă și doar produse specifice.

Trebuie să ținem cont că produsele care trebuie folosite pentru igienizarea zonei intime sunt diferite de cele utilizate pentru igiena restului corpului.

Zona noastră intimă este foarte delicată și nu toate produsele de igienă sunt ideale. Bineînțeles că nu este recomandat să spălați zona intimă cu gelurile de dus pe care le folosiți pe tot corpul, pentru că în general acestea pot avea substanțe agresive cu țesuturile din zona intimă.

Intimohelp pareri

Intimohelp sprijină sănătatea zonei intime

Intimohelp are două produse speciale pentru îngrijirea zonei intime care vă vor ajută să vă mențineți PH în echilibru datorită acidului lactic regăsit intre ingredientele active.

Zona intimă are un pH acid, o apărare naturală pentru combaterea infecțiilor, de aceea nu ar trebui să folosim săpunuri între a căror ingrediente regăsim parfumurile și alte substanțe care pot duce la alterarea florei vaginale.

Întotdeauna am folosit produse specifice pentru igiena zonei intime, dar am descoperit aceste două produse care mi-au plăcut în mod excepțional și care, în opinia mea, se potrivesc oricărei femei: emulsia hipoalergenica și șervețelele intime Intimohelp.

Atât emulsia cât și șervețelele intime se pot folosi la orice vârstă, în timpul sarcinei, alăptării, menstruației și menopauzei.

Emulsie hipoalergenică Intimohelp

Emulsia hipoalergenica Intimohelp este un amestec natural de fito-extract de trandafir de Damasc și acid hialuronic, acid lactic și prebiotice în concentrații care respectă condițiile naturale și fiziologice ale mucoasei și a pielii, oferind curățare fără a modifică pH-ul natural al pielii.

Datorită acidului hialuronic care se regăsește între ingredientele active, emulsia hipoalergenica Intimohelp hidratează pielea în mod natural. Totodată calmează, protejează antibacterian, antiseptic, antiinflamator și remineralizeaza pielea lăsând o senzație de curățenie și prospețime.

Emulsia poate fi folosită și de femeile cu piele sensibilă sau care au nevoi speciale, datorită adaosului de prebiotice din compoziție. Aşadar avantaje ale folosirii emulsiei Intimohelp  sunt multiple pentru sănătatea zonei intime nu doar pentru curățarea acesteia.

Emulsie hipoalergenica Intimohelp pareriRecipientul este dotat cu pompiţă dozatoare și aduce 400 ml de produs.

Eu care am folosit dintotdeauna un produs farmaceutic pentru igiena intimă, ma declar extra mulțumită de emulsia hipoalergenica Intimohelp.

Are o aroma discretă a proaspăt şi a curat, face o spumă suavă ce se clătește rapid, lasând o senzaţie fresh. Nu este nevoie de mult produs, așadar cred ca un flacon de emulsie ar acoperi cu prisosință două sezoane, la doua utilizări pe zi.

Emulsia hipoalergenica Intimohelp costă 29,75 ron și vine cu un pachet de șervetele umede cadou. O poți achiziționat de aici și are transport gratuit.

Șervețele umede Intimohelp

Șervețelele umede Intimohelp sunt ideale în acele zile când ai nevoie să te asiguri că zona intimă va fi curată și protejată. Șervețelele pentru îngrijirea zilnică a zonei intime sunt recomandate în timpul menstruației, a călătoriilor sau oricând este nevoie de un refresh.

Extractul de Aloe Vera și D-Panthenolul din compoziția șervețelelor, curăță delicat și nu irită pielea, asigurând o igienă optimă în orice împrejurare.

Fără alcool, nu irită și păstrează PH-ul zonei intime în limitele normale.

Ideal ar fi că înainte de a începe să folosiți orice săpun pentru curățarea zilnică a zonei intime să va consultați cu medicul ginecolog pentru a determina care ar fi cel mai recomandat pentru voi.

servetele umede Intimohelp pareri

Produsele Intimohelp sunt doar pentru uz extern și au fost testate dermatologic.

Voi ați auzit de ele? Le folosiți?

 • 143
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Recomandare 2 produse Intimohelp pentru o igienă intimă adecvată"

 1. Valeria Chertes | mai 25, 2020 at 4:56 pm | Răspunde

  Mulțumim pentru recomandare.

 2. Anghelina Irina | mai 25, 2020 at 9:05 pm | Răspunde

  Nu am avut ocazia să încerc aceste produse. Cred ca sunt foarte bune

 3. Claudia L Chivu | mai 27, 2020 at 11:49 pm | Răspunde

  Nu am încercat aceste produse! Igiena este foarte importantă!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*