Alege să fii unic! Poartă un tricou personalizat de la kreativator.ro

tricou sova
Share the joy
 • 49
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Alege să fii unic! Poartă un tricou personalizat de la kreativator.ro

Cum ar fi garderoba noastră fără tricouri? Ca să fim pe deplin sinceri, trebuie să recunoaștem că nu prea ne-am descurca fără acest obiect vestimentar. Tricourile sunt extrem de versatile! Practic sunt un „as în mânecă” pentru acele zile când „nu am nimic de purtat” sau „astăzi arăt groaznic cu rochia asta”. Așadar putem spune că tricourile sunt exact ce ai nevoie atunci când nu știi ce să porți și sunt una dintre achizițiile perfecte atunci când „ai de toate” în dulap.

Știm cu toții deja că toate fustele și toți pantalonii fac o pereche perfectă cu un tricou alb. Dar, de asemenea, căutăm cu toții o modalitate de a le purta fără să semănăm unii cu ceilalți. Uneori este în felul în care le combinăm, altele ori le facem un nod la talie sau le rulăm mânecile, dar în vara 2020, într-un sezon în care toți vom purta aceleași măști, eu te invit să alegi să fii unic și să porți un tricou personalizat de la kreativator.ro

Tricouri personalizate, modalitatea de a fi unic în orice situație

Tendința actuală este de a avea haine sau accesorii diferite, departe de supraaglomerarea vizuală creată de marile supermarketuri.

Personal pot spune că întotdeauna am căutat unicitatea, am vrut să port doar lucruri care mă reprezintă și întotdeauna am căutat acele produse care să mă satisfacă pe deplin.

Astăzi societatea pune mare preţ pe individualitate, unicitatea unei persoane fiind unul dintre atuurile principale în atingerea obiectivelor pe care aceasta şi le propune, de aceea eu sunt mare amatoare de personalizare, astfel pot fi EU, unică… inconfundabilă. Aş fi în stare să personalizez orice, de la tocurile sandalelor până la mânerul sacoşei, doar să am o prezenţă neegalabilă… sau mă rog, înțelegeți voi ce vreau să zic.

Când încerci să fii diferit te străduieşti să cauţi şi o vestimentaţie care să marcheze asta, iar în acest scop eu am descoperit tricourile personalizate.

Tricoul este cea mai iubită piesă din garderoba oricui. Colorat și amuzant, poate să transmită un mesaj sau să susţină o cauză, dar tricoul personalizat poate fi piesa care să te scoată din anonimat la orice petrecere, pe stradă sau la serviciu. De aceea multe dintre tricourile mele poartă printuri și mesaje hazlii, imagini colorate, nonconformiste și îndrazneţe. Văd de multe ori tricouri frumoase în magazine, dar evit să mi le iau deoarece sunt produse în serie şi risc să mă confunde iubi pe întuneric la cinematograf, când se intoarce înapoi după ce ia popcorn sau mai rău să fim ”două la leu” la vreun party.

Kreativator.ro – locul unde tricourile devin unice

Pe site-ul kreativator.ro am ajuns într-o zi căutând măști de protectie din material, mi-a plăcut mult ce am găsit și am luat la frunzărit magazinul.

În prima fază mi-am ales un tricou „I’m a blogger”. Am multe tricouri cu imagini și mesaje care spun tuturor cine sunt sau ce fac, dar întotdeauna este loc de încă unul. Cred că un astfel de tricou ar trebui să avem fiecare dintre noi, măcar așa… în glumă.

Acela mi-a plăcut mult și chiar mi-a rămas gândul la el, însă puștiul meu l-a văzut pe „Sova”. Habar nu am cine este personajul, dar după ce l-am analizat mai bine, am decis că îmi place și am adăugat în coș pentru soțul meu un superb tricou Sova blumarine.

tricou sova

Tricoul de bază este by Adler Heavy New, un tricou 100% bumbac de înaltă calitate, cu țesătură densă și gramaj ridicat (200 g/m2), fără cusături laterale, cu finisaj cu silicon.
Imprimeul este de cea mai bună calitate, culorile vii, foarte dense, vibrante. La Kreativator.ro printul se face direct pe tricou, iar cerneala întră în țesătură, deci nici gând să se mai dezlipească ceva de acolo.

Eu obișnuiesc să spăl și să calc hainele noi înainte de a le purta și mi-a plăcut foarte tare cum se simte. În plus tricoul nu s-a modificat nici măcar un milimetru. Big like și pentru acest aspect pentru că am pățit să cumpăr tricouri personalizate și după spălare să devină 1-2 măsuri mai mici.

După cum știți tricourile imprimate se spală întoarse pe dos, la maxim 40 grade. Și călcatul imprimeului tot pe dos se execută.

Desigur, în cazul meu nu poate fi vorba de înălbitori, dar în general pentru tricourile cu imprimeu personalizat nu se folosește înălbitor pentru a nu altera culorile.

Per total un nou BIG LIKE pentru rapiditatea de livrare, ușurința de folosire a site-ului și calitatea produsului.

tricou sova

Despre Kreativator.ro

Kreativator.ro este un magazin online de obiecte personalizate. În portofoliul lor se găsesc peste 1000 de modele, iar tu poți veni cu orice model/text dorești. Doar imaginația îți poate trasa limite.

Pe Kreativator.ro poți alege masca de protecție, tricoul, cana, perna sau orice alt obiect preferat, apoi îl poți personaliza cu propria imagine sau/și textul individual sau poți alege dintre sutele de modele aflate în designer.

Platforma de editare online cu ajutorul căreia oricine își poate personaliza obiectele dorite, în timp real înainte de a le comanda este intuitivă și nu vei întâmpina probleme. Kreativator.ro folosește mai multe metode de imprimare şi în funcție de materialul obiectului care urmează a fi imprimat va fi folosită cea mai potrivită.

 • imprimare digitală – pretabilă doar pentru bumbac;
 • sublimare – ideală pentru căni, perne sau diverse obiecte decorative (excepție bumbac și suprafețe închise);
 • imprimare UV – pentru aproape orice tip de material (excepție textile), îndeosebi huse pentru telefon;
 • gravură laser – ideală pentru metal, lemn, plastic, sticlă (fără imprimeuri colorate).

kreativator.ro

Personalizarea se poate efectua în trei moduri distincte, dar care pot fi combinate între ele:
 • poți alege să foloseşti un imprimeu din galeria Kreativator.ro pe produsul dorit de tine.
 • poți imprima o fotografie personală la care poți cere să fie scos fondul (acest lucru este contra cost)
 • poți imprima un text pe care îl poți modela pe gustul tău ( culoare, font, forma).

Nu mai trebuie decât să fii atent la mărime și cantitatea dorită, Kreativator.ro se asigură de imprimarea calitativă a ideilor tale pe produsul preferat.

Un alt lucru de subliniat ar fi că prețul produselor personalizate scade dacă sunt mai multe bucăți din același produs.

Pentru a evita să oferi din greșeală același cadou de două ori, o idee bună este să te intrepți spre obiecte personalizate. Platforma de editare de care dispune Kreativator.ro este ideală în acest caz pentru că poți personaliza o mulțime de produse.

 • 49
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Alege să fii unic! Poartă un tricou personalizat de la kreativator.ro"

 1. Imi plac mult tricourile personalizate!

 2. Claudia L Chivu | iulie 31, 2020 at 5:18 am | Răspunde

  Am vazut foarte multe lucruri frumoase pe acest site!

 3. Anghelina Irina | iulie 31, 2020 at 6:41 am | Răspunde

  Este tare frumos tricoul.Sa il porți sănătoasă!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*