Disconfort în zona intimă? Alină-l cu Vagisan

Vagisan crema
Share the joy

Disconfort în zona intimă? Alină-l cu Vagisan

Sensibilă și fragilă, zona intimă este încă un subiect tabu în multe discuții, mai ales când vine vorba despre subiecte delicate, precum disconfortul și neplăcerile asociate uscăciunii vaginale.

Simptomele specifice uscăciunii vaginale sunt: roşeața, iritația, senzația de mâncărime şi usturime, și chiar dureri, în timpul sau în afara contactului sexual. Toate acestea ar trebui să fie un semnal de alarmă că ceva este în neregulă. Fiecare femeie, indiferent de vârstă, identifică aceste simptome şi multe dintre ele au de-a face cu astfel de neplăceri în mod frecvent.

Pentru ameliorarea și îndepărtarea tuturor acestor simptome provocate de uscăciunea vaginală există deja unele preparate fără hormoni, dar acestea au o textură sub formă de gel (preparate pe bază de apă). Acestor produse le lipsesc ingredientele hidratante și nutritive, și tocmai din acest motiv marea majoritate a femeilor preferă un produs sub formă de cremă.

Vagisan® Cremă hidratantă pentru uscăciune vaginală

Vagisan® MoistCream – Cremă vaginală hidratantă cu acid lactic pentru refacerea acidității vaginale, uleiuri vegetale cu rol nutritiv și fără adaos de hormoni (estrogeni), se recomandă în uscăciunea vaginală a zonei intime, putând fi aplicată extern, dar și intravaginal cu ajutorul aplicatorului inclus. Vagisan crema

Proprietățile cremoase ale produsului înlătură disconfortul cauzat de uscăciunea vaginului şi vulvei (senzația de uscăciune, usturime, prurit şi durere). Crema albă şi fină nu conține hormoni (estrogen); de aceea, poate fi aplicată concomitent unei terapii hormonale substitutive sau alternativ cu cremă vaginală sau cu ovule vaginale cu conținut de hormoni (estrogen).

Produsă în Germania, în Laboratoarele Dr. Wolff, Vagisan® MoistCream este poate singurul produs sub formă de cremă recomandat cu succes pentru a preveni și ameliora simptomele uscăciunii vaginale.

Vagisan® MoistCream – Cremă vaginală hidratantă este disponibilă în farmacii, fără prescripție medicală. Disconfort în zona intimă?

Afla detalii și mai multe informații pe www.vagisan.ro.

2 Comments on "Disconfort în zona intimă? Alină-l cu Vagisan"

  1. Un subiect care nu ar trebui sa fie tabu.

  2. Nu inteleg de ce anumite femei se feresc sa discute despre aceste probleme. Nu ar trebui sa fie un subiect tabu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*