Produse de igienă personală şi răsfăţ în parfumul casei tale

lumanari parfumate village candle
Share the joy
 • 57
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Produse de igienă personală şi răsfăţ în parfumul casei tale

Hello ladies! Timpul a căpătat alte dimensiuni în ultima perioadă, nu-i așa? Statul în casă ne-a făcut să descoperim noi pasiuni și să ne găsim lucruri interesante de făcut chiar și în interiorul locuinței. Dacă la început nu ne găseam locul, acum avem mai mult timp pentru noi și ne răsfățăm mai pe îndelete. Chiar și eu vă spuneam într-o postare pe Instagram că acum mă machiez mai mult decât înainte, manichiura cu gel s-a transformat în adevărate sesiuni de nail art, ascult muzică, citesc și testez tot felul de rețete.

Cumpărăturile le fac online de când mă știu și oricâte site-uri am vizitat, când este vorba de produse cosmetice și parfumurile atât de dragi mie, mereu m-am întors pe Notino. Ba mai mult, de când au făcut noua categorie: drogherie, în care au sortat toate produsele de igienă personală și îngrijire zilnică, pot spune că m-au cucerit complet, pentru că aici găsesc tot ce am nevoie.

În secțiunea drogherie găsiți acum şi diverse produse de curățenie pentru care de obicei trebuie să mergi în supermarket. Vă invit să vizitați site-ul și să profitați de reducerile de la diferite categorii de produse. Cumpărăturile atât de chinuitoare, vor deveni acum o metodă de relaxare în confortul casei unde de pe canapeaua din salon poți alege orice produs ai nevoie.

Când am făcut ultima comandă am descoperit o mulțime de produse pentru îngrijire personală, geluri de duș, șampoane colorante și vopsele de păr, precum și produse pentru igienă dentară pe care abia aștept să le încerc.

Perii și paste de dinți necesare pentru o igienă orală minuțioasă și un zâmbet frumos

Ingiena orală este foarte importantă pentru mine. Dacă și înainte îmi mai comandam cate o apă de gură sau o pastă de dinți, la ultima comandă am ținut cont de posibilitatea de a ajunge mai greu la un control stomatologic și am ales pentru toți ai casei câteva soluții pentru o îngrijire orală profesională.

Listerine este preferata mea când trebuie să aleg apa de gură. Se găsește în diverse variante și gramaje și cred ca este una dintre cele mai eficiente.

Periuțele interdentare de exemplu, diminuează riscul apariției cariilor în spațiile dintre dinți în care periuța tradițională nu ajunge bine. Sunt disponibile în mai multe mărimi, în așa fel încât să poți curăța cât mai bine fiecare spațiu interdentar.

ingrijire orala

Periuțele de dinți Curaprox nu afectează gingiile, au filamente de poliester CUREN® care nu absoarbe umezeala și nu se deformează. Densitatea filamentelor și numărul lor, de ordinul miilor, permite acoperirea mai eficientă a zonei de periere, în plus este suficient să faci mișcări delicate, de „măturare” a dinților fără să freci.

Periile de dinți Curaprox au un mâner octogonal ergonomic și înclinat pentru o aderență optimă și un unghi de curățare de 45 °.

Am mai găsit un set de pastă de dinți cu periuță cadou, care mi se pare genial. Pasta de dinți cu cărbune activ are 100 ml, iar periuță este superbă. Totul a costat 14 lei, pastă de dinți curată bine, contribuie la albirea dinților și are o aromă fresh. Așadar m-a surprins într-un mod plăcut, iar la următoarea comandă îmi voi mai lua un set.

Săpunuri lichide, un mod delicat de a curăța mâinile

Pe Notino este o ofertă impresionantă de săpunuri. Parfumul produselor Dove este inconfundabil, iar calitățile mărcii sunt de necontestat când vine vorba de îngrijire personală, mai ales în aceste zile când știu sigur că foarte mulţi dintre noi exagerăm cu spălatul pe mâini.

Săpunul lichid Dove are efecte 2în1, curăţă mâinile cu formula sa specială, îmbogățită cu ¼ cremă hidratantă, lăsând pielea fină şi catifelată după fiecare utilizare. Spuma bogată și crema care se regăsește în toate produsele Dove, păstrează sănătatea pielii și o îngrijesc cu delicatețe, ori de câte ori ne spălam pe mâini.

Cremă inclusă în acest săpun este o combinație de substanțe nutritive naturale cu uleiuri care ajută la îmbunătățirea texturii pielii, cu ajutorul ingredientelor naturale. Acestea oferă o aromă deosebită şi textură catifelată pielii mâinilor, încă de la prima utilizare.

Recipientele din plastic sunt elegante, dotate cu pompiță pentru dozare igienica eficientă și contaminare minimă.

Săpunurile lichide Dove sunt preferatele mele și le recomand oricui, pentru utilizare frecventă. Pielea va deveni vizibil mai sănătoasă şi mai catifelată.

Sapun lichid dove

Lumânări parfumate Village Candle

Dacă tot m-a prins perioada asta cu vreme schimbătoare în casă, eu am făcut curat în garderobă, am schimbat hainele groase cu cele de vară și chiar am mutat câteva piese de mobilier prin casă, gândindu-mă că am nevoie de câteva elemente noi de decor.

Apoi am descoperit pe Notino produse pentru igiena aerului și oferte la lumânări parfumate și dacă tot nu mi-am luat un parfum nou în acest sezon, am ales pentru casa mea două lumânări parfumate și pe a treia am primit-o gratis. Da! Așa de generoase sunt ofertele de pe Notino.

Produse în Maine, lumânările Village Candle sunt adorate de iubitorii de parfumuri din întreaga lume. Înainte de a ajunge în casa noastră, fiecare lumânare este verificată calitativ, iar fitilele din bumbac sunt tăiate manual.

lumanari parfumate village candle

Pasiunea pentru parfum se răsfrânge și asupra casei mele și consider că cele trei lumânări parfumate sunt fermecătoare, cu arome elegante și estetică desăvârșită. Realizate cu cele mai bune ingrediente din întreaga lume aromele lor sunt ferecate în borcane de sticlă cu un capac argintiu ce se închide etanș.

Village Candle creează lumânări parfumate folosind cea mai rafinată ceară, în culori vibrante care se potrivesc oricărui decor. Un răsfăț pentru sufletul meu, lumânările parfumate luate de pe Notino amestecă elementele căminului cu autenticitate, frumusețe și arome din natură extrase din cele mai fine uleiuri esențiale.

Village Candle creează și aduce pe piață lumânări și parfumuri de casă de înaltă calitate, cu intenția de a inspiră prin frumusețe și aromă lor.

Voi ce soluții pentru parfumarea și igiena aerului folosiți?

 • 57
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Produse de igienă personală şi răsfăţ în parfumul casei tale"

 1. Dove e foarte bun. Noi il folosim de ani de zile. Pasta de dinti pare foarte interesanta, o sa ne uitam si noi .

 2. Claudia L Chivu | mai 21, 2020 at 2:17 pm | Răspunde

  Un articol interesant!
  Mulțumim pentru sfaturi!

 3. Valeria Chertes | mai 21, 2020 at 2:51 pm | Răspunde

  Și eu folosesc lumânările parfumate.

 4. Anghelina Irina | mai 21, 2020 at 2:59 pm | Răspunde

  Deci lumânarile parfumate chiar vreau sa le incerc❤

Leave a comment

Your email address will not be published.


*