Bucură-te de soare oriunde ai fi cu NIVEA SUN!

NIVEA SUN
Share the joy
 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bucură-te de soare oriunde ai fi cu NIVEA SUN!

Fiecare vară reprezintă o poveste pentru oricare dintre noi. Și fiecare poveste este marcată de cele mai frumoase experiențe care devin de neuitat atunci când ai alături aliatul perfect – NIVEA SUN. Momentul când stai în fața scenei la festivalul preferat, cel în care alegi să dai o tură a orașului cu bicicleta. Sau cel în care, fără prea multe planuri, te-ai urcat în mașină și ai plecat spre mare. Amintirile din fiecare vară sunt poveștile din fiecare toamnă.

Indiferent unde alegi să te bucuri de soare în vara asta, pielea ta are nevoie de protecție solară pentru ca tu să poți experimenta cele mai tari senzații în timp ce te bronezi. Alege produse de protecție solară în care știi că poți avea încredere. Gama NIVEA SUN, marca numărul 1 global în protecție solară*, îți asigură o protecție eficientă a pielii, acționând imediat după aplicare, și un bronz sănatos de lungă durată.

Pentru o protecție îndelungată și pentru un bronz sănătos alege NIVEA SUN Protect & Bronze, ce oferă o protecție eficientă împotriva razelor UVA/UVB și conține extract de pro-melanină din plante care accelerează procesul natural de bronzare al pielii prin stimularea producției de melanină proprie pielii. Pentru un bronz frumos, de lungă durată, folosește-l în mod regulat.

Indiferent cum alegi să-ți faci amintiri vara asta, ai grijă de pielea ta, chiar și după plajă. NIVEA lansează loțiunea după plajă After-Sun Bronze pentru menținerea bronzului. Aceasta are o formulă specială care oferă pielii hidratare intensă și de durată. Conține melanină ce stimulează natural pielea să-și îmbunătățească mecanismele de protecție naturală împotriva razelor UV. Totodată, ajută la prevenirea exfolierii pielii, pentru ca bronzul să rămână uniform și să dureze mai mult timp. De asemenea, după fiecare folosire, calmează pielea expusă la soare și oferă o senzație de catifelare care se simte la atingere!

NIVEA SUN

Anul acesta ai un motiv în plus să te bucuri de soare oriunde ai fi, având grijă de tenul tău cu noua cremă NIVEA SUN UV Face Q10 Anti-Age & Anti-Pigments SPF 50.  Aceasta protejează tenul împotriva expunerii la soare și razelor UV. Hidratează pielea intens și o lasă catifelată. Formula cu coenzima Q10 previne apariția ridurilor fine și a pigmenților induse de soare. De asemenea, permite tenului să se bronzeze uniform, fără pete, evitând arsurile ce duc la deteriorarea și îmbătrânirea pielii. NIVEA SUN UV Face Q10 Anti-Age & Anti-Pigments SPF 50 este perfectă pentru utilizarea zilnică, de fiecare dată când ieși din casă, mai ales atunci când ești într-un mediu în care radiațiile sunt mai puternice: la mare sau la piscină unde razele UV se reflectă în apă; la munte unde altitudinea este mai mare.

Pentru o piele sănătoasă în sezonul cald, evită expunerea prelungită la soare, mai ales în mijlocul zilei (orele 11.00 – 15.00). Alege mereu factorul de protecție potrivit pielii tale și nu uita să iei cu tine ochelarii de soare și pălăria atunci când ieși din casă. Folosește produse de protecție solară NIVEA SUN chiar și la umbră, pentru că acestea nu te protejează în totalitate de efectele radiațiilor UV.

Află mai multe despre importanța protecției solare și despre ce tip de produs ți se potrivește vizitând pagina de Facebook și Instagram NIVEA.

Prețuri maxime recomandate:

NIVEA Ulei – spray de plajă pentru Protecţie şi Bronzare FPS 30, 200 ml – 49.9 RON
NIVEA After-Sun Bronze – 18.29 RON
NIVEA SUN UV Face Q10 Anti-Age & Anti-Pigments SPF 50 – 34.59 RON

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial**. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca brand global în categoria de produse solare, incluzând protecția solară, protecție după plajă și produse autobronzante, venituri 2011.

**Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

 • 12
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Bucură-te de soare oriunde ai fi cu NIVEA SUN!"

 1. Valeria Chertes | iunie 17, 2018 at 2:27 pm | Răspunde

  Produse foarte bune care si eu le folosesc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*