Paco Rabanne Olympéa subtilitatea unui parfum rafinat de iarnă

paco rabanne parfumuri originale
Share the joy

Paco Rabanne Olympéa subtilitatea unui parfum rafinat de iarnă

Parfumurile m-au fascinat dintotdeauna. Pentru mine sunt ca acele haine confortabile pe care nu le-ai da jos niciodată. Nu îmi cumpăr parfumuri exagerat de scumpe, dar foarte rar îmi îndrept atenția asupra celor ieftine pe care le găsești în supermarket. De aceea profit întotdeauna de ofertele de pe notino. Astfel mă asigur că îmi iau un parfum original, o vrajă diafană ce mă îmbrățișează în acorduri fermecătoare ce durează întreaga zi și de care mă voi bucura cel puțin câțiva ani. Dacă ești în căutare idei de cadouri pentru femei, NOTINO este prima opțiune pe care trebuie să o iei în calcul.

Colecția mea de parfumuri e ușor exagerată. Recunosc, poate că multe dintre ele nu sunt culmea extravaganței, dar cele pe care le posed au puterea imediată de a ne face să ne simțim bine și confortabil în propria piele, întocmai ca atunci când ne alintăm degetele cu un pulover de cășmir sau ne afundăm fața într-o eșarfă de mătase. Și pentru că sunt atât de îndrăgostită de ele, vi le arăt din când în când.

Cadouri de crăciun, ce parfumuri purtăm sau oferim în dar

Parfumurile de iarnă sunt cele pe care le definim ca fiind incitante în gerul tăios, dar cu miros plin și amețitoare ca un vin bun când intrăm într-o încăpere. Aici aș aminti parfumuri de la branduri consacrate precum: Armani, Lancôme sau Yves Saint Laurent, multe dintre ele cu review pe blog deja.

Parfumurile de iarnă au rețete complicate, cu formule ingenioase ce știu când să se risipească în jurul tău. Iarna, aerul rece păstrează moleculele parfumului intacte, nu le lasă să fie la fel de efervescente că cele de vară, cu toate astea au un siaj extraordinar, iar în formulele lor olfactive vom regăsi note dulci și intense precum vanilia, iasomia, crinii sau trandafirul sălbatic.

Parfumurile de iarnă sunt magnifice, intense, misterioase și seducătoare de aceea trebuie să știm să le alegem, evident prin prisma preferințelor noastre, dar esența închisă în recipientul elegant trebuie să ne facă să dorim să ne parfumăm din nou și din nou, bineînțeles că nu cu arome care „acoperă” naturalețea pielii noastre, stânjenitoare și obsesive, mai ales dacă lucrăm într-un birou sau un loc închis, ci mai degrabă vesele și vioaie, care sporesc farmecul conferind acea notă de mister incitant pe care doar parfumurile de iarnă o au.

Și pentru că voi știți că lunile noiembrie și decembrie sunt foarte speciale pentru mine, luni în care s-au concentrat onomastici și sărbători în fiecare weekend astăzi vin cu idei de cadouri pentru ghetuțele ce îndată vor fi lustruite și va reamintesc că încă puteți profita de reducerile de black friday de pe notino, reduceri care s-au întins pe trei săptămâni, între 8.11 și 28.11.2021.

Paco Rabanne Olympéa

Îmi place să mă gândesc la un parfum ca la partitura unei opere clasice, unde ropotul notelor pe portativ vibrează cu acorduri olfactive ce te vrăjesc iremediabil, iar aromele ce te învăluie sunt ca o muzică care îți invită toate simțurile la dans. Ei bine, Olympéa este o capodoperă orchestrată impecabil din toate punctele de vedere.

Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum pentru femei

Olympéa Paco Rabane este o adevărată referință în lumea parfumurilor. După lansarea Invictus, Olympéa s-a născut ca versiunea feminină a acestuia. Parfumul pare inspirat de o zeiță mitologică inteligentă, frumoasă, independentă și puternică și fără să exagerăm putem spune că orice femeie care se respectă ar putea fi numită Olympéa.

Paco Rabanne apără feminitatea în toată splendoarea ei în acest parfum, transformând femeia care îl poartă în cea mai dorită femeie din lume.

O femeie care obține tot ce își dorește, devenind expresia maximă a succesului.

Încă de când am primit prima mostră la o comandă pe NOTINO am știut că trebuie să am acest parfum. De o splendoare tulburătoare, pare proiectat pentru a seduce de la prima privire.Chiar și zeițele moderne au fost cucerite de somptuozitatea acestui parfum.

Flaconul este o adevărată opera de artă, un tribut adus femeilor puternice, o bijuterie în adevăratul sens al cuvântului, cu elemente atemporale și un stil art deco desăvârșit, design păstrat la toate variantele parfumului.

Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum pentru femei
Părțile laterale ale sticlei sunt încadrate de o coroană de dafin încadrând forma sticlei perfect rotunde ce poartă pe aripile victoriei minunata esență.

Capacul este prezentat ca o imagine autentică a unei pietre prețioase. Inevitabil te gândești cum ar fi să poți strecura degetul sub formă sa, să îl simți ca pe un inel..

Cum miroase Olympéa?

Magnific!

Nu vă pot descrie emoția primului puf, dar vă asigur că e un parfum impresionant, perfect pentru serile răcoroase și zilele geroase.

Îl putem defini ca un mix între aroma sărată ce țâșnește din stropii reci ai unui val spart la țărmul marii, fierbințeala seducătoare a vaniliei și note florale tandre și elegante. După prima întâlnire ce stârnește ropote dulci și delicioase se ghicesc note de mandarină verde care sunt subliniate vanilat și misterios. Note de iasomie și floare de ghimbir te cuceresc din inima parfumului și sunt perfect prezentate pe fundalul cu note lemnoase de cașmir și chihlimbar senzual.

Fără îndoială este un parfum enigmatic căruia nu îi vei putea rezista și pe care ți-l recomand negreșit pentru această iarnă.

Invictus Paco Rabanne

Evident nu pot să nu reamintesc punctul terminus al acestei minunății, Invictus de Paco Rabanne, un parfum lemnos, puternic, masculin, o avalanșă de note proaspete în care se concentrează două forțe absolute: extazul și dependența.

paco rabanne parfumuri originale

Parfumul Paco Rabanne Invictus reprezintă o fuziune extravagantă de tonuri fresh și pătrunzătoare ce contrastează cu o explozie senzual-picantă de note ce par să răzbată din ceață densă ce se strecoară din inima pădurii. Compoziția este dominată de acorduri marine, de esențe de grapefruit și de frunze de dafin. Baza prezintă o paletă de note intense, printre care se distinge acordul pământiu de patchiuli, acompaniat de ambră și de lemn de guaiac.

Un parfum pentru bărbatul contemporan, neînfricat precum vânătorii de odinioară, perechea perfectă pentru zeița Olympéa.

Voi ce cadouri ați cumparat acum de blackfriday pentru strecurat sub brad?

Be the first to comment on "Paco Rabanne Olympéa subtilitatea unui parfum rafinat de iarnă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*