O poveste înainte de Halloween, Saturday’s Theme – Skulls nail art

skulls nail art
Share the joy

O poveste înainte de Halloween, Saturday’s Theme – Skulls nail art

Halloween este echivalent cu Ziua Morţilor care în România se sărbătoreşte pe 1 noiembrie. O zi în care oamenii îşi amintesc cu pioşenie de cei plecaţi de lângă noi şi în general primenesc locurile de veci ale acestora. De aici şi până la diverse simboluri care definesc această zi, nu a mai fost decât un pas, astfel că tot felul de cranii şi schelete au apărut pretutindeni în această săptămână.

După cum ştiţi, mie aceste decoraţiuni îmi plac foarte tare, astfel încât am diverse elemente de design interior şi chiar tricouri şi alte obiecte de îmbrăcăminte care afişează nestingherite şi cu o nedisimulată plăcere tot felul de cranii.

Astăzi m-am alăturat şi eu provocării fetelor din TPA şi am pregătit o manichiură pentru această perioadă în care toate decoraţiunile au legătură cu Hallowen.

skulls nail art

Saturday’s Theme – Skulls nail art

Pentru că săptămâna trecută am purtat unghiile negre decorate cu dovleci luminoşi, astăzi povestea manichiurii mele s-a alăturat trendului acestei săptămâni şi am ales o ojă superbă de la Melkior, decoraţiuni argintii skull design şi fulgi argintii de la BeautyBigBang, un magazin asiatic de produse beauty.

Aşadar astăzi mâinile mele spun o poveste terifiantă, purtând Oja perlată Purpur (ref. 21325, 21771) şi decorațiuni înfricoşătoare ”skull” ce te ispitesc să te alături şi tu acestui joc.

Skulls nail art

Ca bază am folosit tratamentul Melkior Base Coat 9în1, un tratament care se aplică 1 singur strat pe unghia naturală degresată în prealabil şi care aduce 9 beneficii pentru a reda strălucirea şi sănătatea unghiilor tale.

Oja face parte din New Collection Nail Lacquer “Storytelling” şi este pur si simplu superbă, durează câteva zile fără să se ciobească şi fără să se crape, astfel încât cel puţin jumătate din săptămâna viitoare voi purta o manichiură impecabilă.

Pentru că am vrut sa dau o nota misterioasă acestei manichiuri, am presărat fulgi argintii de la BeautyBigBang: Silver Mirror Effect Nail Powder Magic Glitter Aluminum Flakes Chrome Pigment – silver (SKU: J2430-GD). Aceştia se aplica foarte simplu, însă trebuie sa fiți atente dacă nu vreți să îmbrăcați toată camera în fulgii argintii.

Produsul vine însoțit de un aplicator special care facilitează înfrumusețarea unghiilor cu ”flakes”, astfel încât după câteva exersări veți deveni experte.

Dacă vă place cum se vede pe unghiuțe sau vă doriți altceva de pe site folosind codul CROIT 10, veți obține o reducere de 10% din toată comanda.

Flakes-Chrome-Pigment-silver-SKU-J2430-GDAluminum Flakes Chrome Pigment

Skulls nail art

Dacă eu am purtat aceasta manichiură relativ simplă, haideți sa vedem ce au pregătit și celelalte fete pasionate de nail art:

 1. Andra Kat – http://andrakat.com/skulls nail art
 2. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Deyutza – https://deyutza.ro/
 4. Camelia – https://darkpassion.ro/
 5. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 6. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/…
 7. Emi- https://lumeaemiliei.blogspot.ro/
 8. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
 9. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/…
 10. Gabi – http://paginidezisinoapte.ro/
 11. Iulia – http://iuliabeldean.blogspot.ro/
 12. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk…

 

6 Comments on "O poveste înainte de Halloween, Saturday’s Theme – Skulls nail art"

 1. Ce dragute sunt unghiutele.

 2. Woow ce bine arata!!Imi plac toate produsele folosite, însă charm-urile cu craniu sunt demetiale!

 3. Wooow, cat de frumos ti a iesit modelul!♡
  Love it

 4. Foarte frumoasa, unde mai pui ca e si mov 🙂

 5. Foarte frumoasa manichiura. Superba!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*