Armada si V33 aduc pofta de munca in lumina reflectoarelor

V33
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Armada si V33 aduc pofta de munca in lumina reflectoarelor

Pofta de munca vine muncind, dar nu oricum, ci numai in conditii ideale si in ritmul tau. Cam asa e pe la noi de cele mai multe ori.

Prodvinalco pare sa isi inteleaga consumatorii cu adevarat. Le respecta dorintele si vine in intampinarea lor cu o campanie care le ofera „inspiratie” pentru orice zi de munca. Munca devine mai usoara cand te gandesti la ceva frumos.

Vizualurile campaniei ilustreaza cu umor si mult curaj conditiile in care orice barbat ar vrea sa munceasca. Cu asa un ajutor toata lumea ar face ore suplimentare in Romania. J

Agentia de publicitate Armada a primit provocarea clientului Prodvinalco de a surprinde publicul si a lansa o campanie de brand indrazneata, care sa priveasca dintr-o alta perspectiva ceva de care multi oameni se feresc… pofta de munca. Campania ”Pune mana si munceste!” pentru V33 este cu siguranta una pe placul targetului. Acest lucru a fost usor de remarcat chiar din tipografie.

„Posterele noastre au inceput sa dispara din tipografie. A fost nevoie ca cineva sa stea special acolo. Este amuzant, dar si cel mai frumos compliment pe care puteam sa il primim. Ma bucur ca am reusit sa transformam o campanie pentru un produs economy intr-o campanie pe care toata lumea vrea sa o vada. Si da, a fost o adevarata placere sa pun mana sa muncesc la acest proiect. J”  Laurentiu Dumbrava, Head of Art

Campania include executii speciale realizate cu cerneala termosensibila, ceea ce face ca totul sa devina mult mai interesant.

Activand de atat de mult timp pe piata din Romania am invatat ca daca nu aduci ceva nou in atentia clientilor tai, vei fi doar un alt brand uitat in rafturile supermarketurilor. Pe langa produsele noastre, care raspund celor mai inalte standarde de calitate, ne-am dorit ca si modul in care captam atentia publicului sa fie unul original, de ce nu, memorabil. Agentia Armada a raspuns acestei solicitari intr-un mod care ne-a uimit pana si pe noi. Asadar, mergem inainte cu incredere si cu nevoia constanta de a satisface gusturile tuturor clientilor nostri.”Andi Dascal, General Manager Prodvinalco

V33

Campania ”Pune mana si munceste!” a fost lansata pe 18 Octombrie 2017 si va continua pana pe 30 Decembrie in Horeca si Retail.

Compania Prodvinalco este pe piata autohtona inca din anul 1932, cand se ocupa cu imbutelierea, depozitarea si desfacerea bauturilor alcoolice spirtoase. In prezent, aceasta este a treia companie producatoare de alcool si prima pe piata de distilate naturale din Romania. Prodvinalco produce tuica si rachiuri din fructe, specialitati din extracte naturale, bauturi alcoolice spirtoase, lichioruri si gin. Avand fabrica in Cluj Napoca si peste 5 linii de productie, compania este cotata inca din 1997 la Bursa de Valori Bucuresti si inregistreaza o crestere constanta.

Armada face parte din grupul Propaganda si ofera servicii full service. Printre clientii Armada se regasesc nume mari precum: Mapei Romania, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Alpin 57 Lux, IPSO Agricultura, Butan Gas si multi altii.

Echipele participante:

Client: Andi Dascal – Director General; Ciprian Jacota – Director General Adjunct, Adrian Moldovan – Director Comercial

Agentie: Aura Sorescu – Alboiu – Creative Director; Laurentiu Dumbrava – Head of Art; Octavia Briciag – Junior Art Director; Bogdan Obreja – Junior Copywriter; Felicia Bolboceanu –  Account Manager; Tiberiu Tuluca –  General Manager

Studio fotografie si post productie: Red Carpet Studio – Dan Samoila; Marius Samoila; Raluca Bararu

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Armada si V33 aduc pofta de munca in lumina reflectoarelor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*