Oja BottegaVerde.ro, manichiura superba, ca la salon

Share the joy

Oja Bottega Verde , review

Manichiura clasică, obţinută cu ojă simplă recucereşte terenul pierdut în faţă ojelor semipermanente sau a manichiurii cu gel.

În ultimul timp am achiziţionat foarte multe oje de la BottegaVerde.ro. Îmi place mult strălucirea lor, profunzimea culorii şi mai ales faptul că durează aproape o săptămâna pe unghii, desigur dacă le protejăm puţin.

Ambalajul este foarte simplu, tipic oricărui lac de unghii. Recipientul este din sticlă cu perie aplicatoare lată, care facilitează aplicarea ojei.

Recipientul are două etichete autocolante, una pe partea din faţă a sticlei, transparentă, cu numele brandului, iar pe partea din spate a unui autocolant de hârtie cu informaţii despre produs şi culoare.

Eticheta din spate este dublă şi în interior oferă informaţii cu privire la ingrediente, precum şi data de expirare. Oja Bottega Verde poate fi folosită 36 de luni după desigilare.

Cantitate ojelor prezentate astăzi este de 5 ml.

oja BottegaVerde.ro

Ceea ce-mi place foarte mult la aceste oje este culoarea, o culoare care are o strălucire superbă, cu aspect de gel şi arată foarte frumos pe unghii. Ojele au o culoare intensă cu irizaţii discrete şi elegante.

Acoperirea lacului de unghii de la BottegaVerde.ro este foarte bună. Deşi în mod normal aplic două straturi, cu aceste oje nu este nevoie.

Uscarea este destul de rapidă, un alt plus pe care îl au lacurile de unghii Bottega Verde.

Un mic secret pentru ca unghiile să dureze mai mult lăcuite perfect este aplicarea unui lac de bază, eu folosesc tratamentele BottegaVerde.ro şi sigilarea unghiei cu un top coat, sau sigilarea vârfului, trecând peria peste varful unghiei.

Pe scurt, aceste oje sunt excelente, au o culoare frumoasă, strălucitoare şi intensă, oferind o manichiură asemănătoare cu cele de la salon.

Gel shine – Lac de unghii – bleu jeans (5 ML)

Acest lac de unghii are o acoperire perfectă doar cu un singur strat oferind o culoare omogenă, strălucitoare și durabilă.

oja BottegaVerde.ro

oja BottegaVerde.ro

Gel shine – Lac de unghii – violet auriu (5 ML)

Acest lac l-am aplicat de 2 ori, e mai transparent că celelalte însă are efect holografic dacă este aplicat de 2-3 ori.Încă nu am încercat să îl aplic peste alte oje, dar cu siguranţă că aspectul său va da o notă de eleganţă oricărei alte nuanţe asemănătoare.

Se usucă repede, are o aderenţa perfectă, durează 4-6 zile fără să crape sau să sară de pe unghii iar în momentul în care vrei să schimbi culoarea se şterge perfect şi rapid.

oja BottegaVerde.ro

oja BottegaVerde.ro

Gel shine – Lac de unghii – violet lucios (5 ML)

Gel shine violet oferă o culoare omogena chiar intr-un singur strat si are un efect foarte lucios.

Ador aceasta nuanta si va fi manichiura mea de sarbatori.

oja BottegaVerde.ro

oja BottegaVerde.roAceste lacuri de unghii se găsesc pe site într-o gamă largă de nuanţe foarte frumoase şi la modă.

Periuţa maxi din dotare este de mare ajutor pentru o aplicare uşoară şi de calitate.

Lacurile gel shine sunt la fel de strălucitoare precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste şi prezintă o formulă specială de finisare care lasă unghia perfectă.

Folosind codul DARK veți obține o reducere de 10% la valoarea finala. Grăbiți-vă, doar primii 20 pot beneficia de aceste reduceri.

 

3 Comments on "Oja BottegaVerde.ro, manichiura superba, ca la salon"

  1. Superbe nuantele! Nu am comandat pana acum oje de la Bottega Verde dar sa stii ca ma tenteaza, mai ales daca au putere mare dea coperire, se usuca repede si rezista mai mult decat o oja de pe piata.

  2. Vai ce frumoasa este ultima nuanta. Imi place foarte tare.

  3. Ce nuante minunate, se vede super pe unghii. Imi place forma unghiilor tale, arata minunat cu orice oja, si cele de la Bottega Verde sunt de-a dreptul uimitoare.

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. Lacuri de unghii cu parfumuri exotice, cocos si iris - Dark Passion
  2. Dark Passion: Oja Bottega Verde, manichiura perfecta, ca la salon |
  3. Saturday's Theme - Purple Nail Art

Leave a comment

Your email address will not be published.


*