Manichiura perfecta , ca la salon, cu ojele THE ONE by Oriflame

Share the joy

Manichiura perfecta , ca la salon, cu ojele THE ONE by Oriflame

oriflame

De 1 mai a venit si la mine un iepuras intarziat cu tolba plina de daruri, cred ca am fost fooooarte cuminte daca mi-a adus atatea cadouri. Pachetul continea produse din noua colectie THE ONE de la Oriflame . Astfel ca am avut ocazia sa le testez pe indelete si sa impartasesc cu voi parerea mea asupra fiecarui produs in parte.
Primele testate au fost ojele pe care le-am aplicat pe ughii in premiera, nefiind inca aparute in catalog. Sticlutele sunt simple, de 8 ml cu inchidere sigura. Capacul cu o taietura oblica face aplicarea usoara si precisa.

Culorile pe care le am eu sunt Fuchsia si Cappuccino. Imi plac mult ambele. Fuchsia iese perfect si cu o singura aplicatie, culoarea fiind opaca. Nuante  moderne pe care eu chiar le-am combinat pentru o manichiura trendy . Cu periuta patrata se intind perfect, fara sa fie nevoie de retusuri pe margine si fara sa formeze depozite de oja de-a lungul unghiei. Au un luciu superb, se usuca repede… foarte repede de fapt, iar la aplicarea celui de al doilea strat , primul ramane intact ( la unele oje „no name” pe care le am , primul strat se topea la cea de-a doua aplicare  formand cute urate) si rezista muuuuult , inclusiv la apa calda , iar la mine  au trecut si proba de foc , cand a degetutele neastamparate au venit sa atinga unghia roz … caci asta i-a atras lui atentia… si amprenta mica nu a ramas pe unghia mea :D.Prima manichiura , cea in care am combinat culorile a trecut cu brio, peste gratarul de 1 mai si spalatul vaselor in apa fierbinte tot weekend-ul, luni manichiura mea arata inca impecabil. Un alt aspect care mi-a placut foarte mult este faptul ca unghiile nu lasa urme. De multe ori mi se intampla sa deschid frigidererul , iar oja mea „no name”de pe unghie sa adere la suprafata lui lasand urma. Oriflame nu se dezminte nici de data aceasta, pastrand standardul de calitate foarte sus.

oja the one

Sunt extrem de multumita si abia astept sa apara in catalog pentru a-mi comanda si alte culori. Cu ojele din noua colectie THE ONE by Oriflame am o manichiura perfecta, la fel cu cea facuta la salon.Simplu si rapid. Mie mi-au placut si le recomand cu drag.Va promit ca nu ve-ti fi dezamagite.

oja the one

 

Be the first to comment on "Manichiura perfecta , ca la salon, cu ojele THE ONE by Oriflame"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*