O poveste despre un credit rapid si cel mai frumos zambet din lume

credite rapide
Share the joy

O poveste despre un credit rapid si cel mai frumos zambet din lume

În întâmplarea despre care vă vorbesc astăzi poate fi protagonist oricare dintre voi cei care mă urmăriţi.

Cu siguranţă ai avut şi tu nevoie imediată de bani, mai mult decât o dată în viaţă. Chiar şi atunci când nu eşti cheltuitor şi în general poţi spune că îți ajung banii, o cheltuială neaşteptată ar putea să apară. Acest tip de situaţie se poate ivi din orice motiv: o vizită la medic, care necesită investigaţii ulterioare, o defecţiune la maşină, o onomastică, o factură mai mare decât te-ai aşteptat, o ocazie specială de a achiziţiona un lucru cu mult sub preţul pieţii, etc.. Tot felul de de dileme financiare care ne dau bătăi de cap şi uneori ne pun în dificultate.

Chiar dacă ultimul nostru salariu ar fi suficient pentru a acoperi aceste mici excese sau extravagante, ar rămâne neacoperite alte facturi sau alte cheltuieli curente. Aşadar trebuie să încercăm să acoperim acel deficit, cât mai simplu şi mai rapid, fără complicaţii ulterioare. Tot ce ai avea nevoie în acele momente ar fi pur și simplu un împrumut rapid.

Când cele mai bune credite , salvează prietenii

Sunt multe lucruri în viaţă care nu pot aştepta până în ziua în care primeşti salariul, aveam să o aflu pe propria-mi piele când Alina, prietena mea cea mai bună, m-a trezit în miezul nopţii, chiar cu câteva zile înainte de nunta ei, plângând disperată. Iniţial am crezut că s-a întâmplat ceva care va schimba cursul evenimentelor, atât de disperată era biata fată. Asta până a zâmbit:

– Fato, ce ai păţit la dinţi? o întreb eu chioară de somn.

Pe Alina o cunoşteam din copilărie. Într-o iarnă alunecase pe treptele din faţă şcolii şi îşi spărsese dinții din faţă. Părinţii ei nu erau foarte înstăriţi, aşa că biata de ea şi-a petrecut toată adolescenţa zâmbind strâmb, spre mai deloc. Doar când venea la noi, râdea cu poftă la glumele bunicii mele, care avea o strungăreaţă de toată frumuseţea.

În facultate, a muncit într-un restaurant în schimb de noapte, aproape un an. În cele din urmă a adunat destui bani şi a aplicat faţete. Transformarea a fost uluitoare, când din răţuşcă cea urâtă, dintr-o dată a devenit o lebădă superbă.

– Am fost să probez parajiturile şi să aleg tortul… şi am văzut nişte cranţ cu zahăr ars şi am muşcat din el… era aşa de bun, că am vrut o bucată mai mare şi uite s-au dezlipit toate faţetele.

Mă uit la ea, părea dintr-o dată Alina, cea din liceu, timidă, retrasă, fără chef de viaţă.

– Nu poţi să îi lipeşti? Cu un lipici ceva?

– Nu se poate, s-au rupt… şi asta nu e tot…

– Mai e ceva? o întreb de-a dreptul speriată.

– Am achitat din greşeală rezervarea pentru excursia din luna de miere. Eram prea obosită şi am crezut că doar o rezerv şi am plătit-o integral. Măcar am obţinut o reducere de 20% dar, am rămas lefteră şi mai sunt 5 zile până la nuntă şi mai sunt atâtea de cumpărat. Ai să mă împrumuţi nişte bani?

Mă uit la ea siderată. Nici darul pentru nuntă încă nu îl aveam în cont. Primeam salariu abia peste 2 zile. Aveam nişte mărunţiş dar, nu i-ar fi ajutat la nimic. Mă uit la ceas, aproape 3 dimineaţa, dacă a ajuns la mine acum, înseamnă că a mai încercat să împrumute şi din alte părţi, eu eram ca de obicei, plasa de siguranţă.

– Nu am! Pe cuvânt că nu am nici un ban în cont! Hai să vedem de unde facem rost urgent. Cam de câţi bani ai nevoie?

– Doar 500 îmi trebuie urgent. Îi dau înapoi după nuntă. Atât mă costă să aplic faţetele la urgenţă.

Nu aveam. M-am simţit ruşinată. Şi eu săvârşisem extravaganţele mele. Am luat o rochie nouă şi o poşetă plic, iar soţului o pereche de pantofi noi. La ora aceea nu aveam decât pe card ceva, iar în portofel cred că erau doar monede.

Îmi frământ creierii, nu aveam o puşculiţa magică şi toţi prietenii erau comuni. Orice împrumut oficial la o instituţie bancară costa timp, nervi şi multe acte şi cu siguranţă ajungea abia după nuntă.

credit rapid

Creditul salvator

Apoi îmi aduc aminte că la sărbătorile de iarnă am luat un credit urgent, un împrumut fără garanţii de la Telecredit.ro. Mi se stricase centrala şi am avut nevoie urgent de exact 500 lei. Nu a durat decât 5 minute atunci, până am completat toate formalităţile. Acum aveam deja cont făcut pe site, așadar aveam o plasa de siguranţă şi o puteam ajuta rapid pe Alina fără prea mari bătăi de cap.

Nu au pus întrebări pentru ce îmi trebuie banii, oferind discreţie totală. Totul se putea face de pe orice dispozitiv conectat la internet. Terbuia să ai la îndemână doar un extras de cont mai vechi şi copia de la buletin.

Minumul de documente, minimul de formalităţi, maximă rapiditate în procesarea creditului şi în livrarea banilor în cont.

Am scos rapid tableta şi m-am conectat. Pentru că eram deja la al doilea împrumut, am putut să cer mai mult. Aveam şi eu nevoie de o plasă de siguranţă, mai ales că văzusem nişte cercei superbi. Alina îmi dădea banii a doua zi după nuntă, iar eu luam vineri salariul aşa că am făcut cerere de un credit urgent de 1000 lei. A fost extrem de simplu să aplic din nou pentru un împrumut online, la fel de simplu cum voi prepara acum o cafea până se face dimineaţă, timp în care să îmi fie aprobat creditul. La Telecredit.ro ai sume de până la 2000 de lei, rapid şi simplu, la doar un click distanţă! Iar pentru clienții noi, formularul se completează în doar 5 minute.

Dacă se întâmpla ceva şi nu puteam rambursa, puteam refinanţa şi prelungi perioada împrumutului.

Dar nu a fost nevoie. În ziua următoare la 10 Alina era pe scaunul dentistului, iar eu fericita posesoare a unor cercei din aur roz.

Telecredit.ro este cel mai rapid credit din România, primeşti banii imediat ce creditul tău este aprobat. Fără bătăi de cap, fără acte inutile şi fără întrebări incomode. 0% dobânda 100% transparenţă.

Acel moment mi-a adus aminte de nunta mea, când un credit urgent m-ar fi putut ajutat și pe mine cu unele cheltuieli neprevăzute. Pe atunci acest tip de credit fără garanții, nu exista. Am împrumutat o sumă mică de la o bancă, pentru care am plătit un an, un car e nervi și un dosar gros de un centimetru.

Nunta Alinei a fost o petrecere superba, cu doi miri frumoși, fericiți și zâmbăreți. Uneori când o văd zâmbind în fotografii, îmi aduc aminte cat de bine este să ai o plasă de siguranță.

În acea noapte prietena mea și-a salvat zămbetul, fericirea și pe prima pagina a agendei Telecredit.ro.

Salvează-ţi și tu link-ul, nu știi când vei avea nevoie de el.

Articol scris pentru Spring Super Blog 2017.

credite rapide

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 12. Care este plasa ta (de siguranță) financiară?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*