Concurs Miriam Celeste Accesories – câștigă accesorii de 100 lei

Share the joy

Concurs Miriam Celeste Accesories – câștigă accesorii de 100 lei

Bună draga mea,

Astăzi te invit într-o lume magică, învăluită în petale catifelate și perluţe delicate, o lume a celor mai elegante accesorii din cate am văzut vreodată: Miriam Celeste Accesories

Acum câteva zile am descoperit o pagină cu lucruri superbe. A ajuns în feed-ul meu pe rețeaua de socializare, datorită unui concurs fără de care nu cred că aș fi aflat vreodată de existența ei. De ce? Pentru că perfecțiunea fiecărui lucru nu m-ar fi dus cu gândul la handmade… însă când am descoperit că fiecare petală este creată cu atingeri delicate, că fiecare bentiță și fiecare brâu iau naștere din nemărginită dragoste pentru frumos, tot ce mi-am dorit a fost să împărtășesc aceste imagini cu voi și să vă tentez să vă alegeți ceva de acolo, mai ales că prețurile sunt infime.

Concurs Miriam Celeste Accesories

Nu cunosc persoana care face aceste minunății, dar pe pagina ei găsiți toate tipurile de accesorii: de la bentițe de păr, la diverse creații elegante care pot fi purtate la cele mai somptuoase ceremonii: precum coliere, brâuri, brățări, broșe, papioane și multe altele.

Miriam Celeste Accesories

Miriam Celeste Accesories

Miriam Celeste Accesories ies în evidență pentru materialele de calitate din care sunt făcute, dar și pentru designul unic, elegant şi sofisticat care le face să fie atât de admirate de oricine poposește aici.

Fiecare accesoriu este realizat manual, după măsurile și dorințele clientului. Însă când ajungi pe pagină tot ce îți dorești este să ai ceva de acolo, astfel în albumul cu produse pe stoc am găsit lucruri spectaculoase, cu adevărat minunate, demne de purtat oriunde.

Miriam Celeste Accesories

Știm cu toții ca accesorii handmade sunt cele mai dorite oriunde în lume, produse realizate manual, făcute de oameni… pentru oameni, produse care poartă în îmbrățișarea lor, un strop de suflet, o frântură din măiestria mâinilor ce au trudit cu dedicație pentru a crea un lucru unic așa cum este fiecare dintre noi.

Miriam Celeste Accesories

Evaluând originalitatea produselor, veți recunoaște munca și efortul care stă în spatele lor și veți observă calitatea și frumusețea acestora, caci nu numai originalitatea este adăugată fiecărui accesoriu, calitatea este implicită. Toate sunt făcute cu cele mai bune materiale pe care artizanul le poate obține. Fiecare brâu, bentiță sau brățară pentru ceas sunt realizate cu răbdare și dragoste, astfel încât acestea să fie elegante și majestuoase, dar și durabile și să nu strice la prima purtare.

Miriam Celeste Accesories

Cadourile realizate manual au că valoare valoare adăugată dragostea, pe care nu o vom găsi în nimic cumpărat într-un magazin, astfel ca aceste accesorii pot fi cel mai minunat dar.

Obiectele personalizate sunt ideale, mai ales atunci când se anunță un eveniment special și aveți nevoie de un accesoriu personalizat care se potrivește cu rochia sau pur și simplu vrei să porți ceva unic.

Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu original, de calitate, realizat cu dragoste, vă invit să răsfoiți albumele cu fotografii superbe. Cu siguranță nu vei părăsi pagina fără să achiziționezi ceva.

** Toate fotografiile aparțin Miriam Celeste Accesories și sunt protejate copyright!

5 Comments on "Concurs Miriam Celeste Accesories – câștigă accesorii de 100 lei"

 1. Face niste minunatii.

 2. Frumoase accesorii făcute cu drag si multa munca

 3. Imireanu Sorinel | aprilie 24, 2018 at 1:55 pm | Răspunde

  Face minunății.

 4. Foarte frumoase lucruri.

 5. FRUNZETTI MIHAELA | aprilie 24, 2018 at 10:30 pm | Răspunde

  MINUNATE!
  FELICITĂRI!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*