Muza mea , cafeaua

Share the joy

muza mea cafeaua

Uneori îmi lipesc buzele de gura ibricului de cafea și mă afund într-o sărutare voluptoasă și fierbinte, parfumată ca sânul Evei și amăruie ca un fruct exotic. Fiori de placere se coboară pe gâtlej, emoțiile se împletesc cu senzațiile olfactive și aproape întotdeauna zâmbesc satisfăcută când mă desprind din îmbrățișarea pătimașă.

Lichidul fierbinte și amar, ma umple de fericire cu aroma și căldura sa, mireasma inconfundabilă îmi îmbată simțurile dar, îmi trezește spiritul.

Stau în camera din faţă, inspir cu nesaț parfumul seducător al cafelei proaspăt făcută. Uneori privesc monitorul laptopului meu și simt ideile prinzând aripi în spatele pleoapelor tremurând a visare în timp ce ascult un cântec din Parisul anilor 30, atât de plin de glamour . Îmi împletesc degetele reci în jurul ceștii și o adulmec lacom. Cu fiecare sorbitură, cuvintele par să se înșiruie ca niște mărgăritare, frazele năvălesc grăbite, așezând povestea în pagină, aproape singure.

Camera_din_fata_02

In fiecare zi îmi petrec câteva ore așezată la măsuța cochetă care păstrează cu sfințenie mirosul sacilor plini de cafea. Fiecare ceașcă, fiecare boabă de cafea, spun o poveste fascinantă, scriu o istorie împletită cu o simfonie de arome, aduc la lumină pasiuni ascunse . Mobilierul vechi, autentic, din lemn, cu semnătura eleganta a timpului, obiecte de pe vremea bunicilor, totul pare să spună o poveste împreună cu portretele agățate pe perete, devenite de acum familiare . Le privesc fericita și fiecare picătură voluptoasă se topește armonios în senzații delicioase. O licoare cu aromă unică ce mă atrage în îmbrățișarea sa. Portretele de pe perete par sa ma privească îngăduitoare, îmi înțeleg pasiunea și îmi accepta slăbiciunea, cafeaua australia skybury.

cameradinfata

Muza mea, cafeaua… rafinată, luxuriantă. Uneori fină și onctuoasa ca o Coffea Arabica , alteori apriga și furioasa ca Vietnam Hua Sen, pasională și distinsă ca Perla din Jamaica dar, întotdeauna echilibrata ca o cafea Honduras SHG.

camera cafeaua

Cafeaua din camera din față este ca o ființă  vie, se schimbă în fiecare zi și te surprinde cu „expressia ” pe care ți le oferă. Iar ea, muza mea, este menită să insufle bucurie și să vă delecteze. Uneori vă invită să sorbiți DrakPassion, încet, pe îndelete, alteori nici nu se răcorește bine un articol, că vă ademenește să vă înfruptați cu poftă, aidoma cafelei pe care o servesc în aceasta încăpere încărcată cu magie.

Glasul tastelor ce murmura slove înfundate, izul adrenalinei și aroma unei cafele AUSTRALIA SKYBURY mi-au intrat în sânge pentru totdeauna. Aici , în camera din faţă, e ca în odaia bunicii, ma ghemuiesc tăcută pe scaunul de lemn, cu muzica buna pe fundal, doar eu, ceașca mea de cafea și voi, cititorii mei dragi.

„Cu o corpolență puternică, untoasă, cu note de ciocolată și caramel, AUSTRALIA SKYBURY este cafeaua potrivită oricând.”  Întocmai ca DarkPassion.ro, un blog pe care sa-l citești oricând.

O ceașcă de cafea strașnică, atmosfera boema și prietenii care ma înconjoară în camera din față, ma inspira și ma fac sa-mi fie dor de copilărie, atunci închid ochii și vizez, iar cuvintele se înșiră ca mărgăritarele…

Daca vrei să te întâlnești cu o bunică, să asculți muzică bună, înconjurat de oameni frumoși, hai și tu în camera din faţă, la plecare vei primi o cheie, sa te întorci oricând iți este dor de… acasă. Toată lumea te așteaptă pe strada Mendeleev nr. 22, București

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*