Antrenamentele fizice si suplimentele alimentare

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Antrenamente fizice si suplimente alimentare

Cata vreme ai focus pe obiectivele propuse, cata vreme exista vointa si perseverenta, activitatile se dezvolta armonios. Ne dorim toti sa avem un corp sanatos si frumos. Atunci cand faci un plan, ia in calcul toate elementele care te-ar putea sa fructifici dorinta initiala. Stiai ca suplimentele nutritive care contin oxizi nitrici permit o crestere accentuata a masei musculare?

Oxidul nitric contribuie la pomparea si rezistenta din timpul antrenamentelor de culturism sau fitness. Suplimentele ajuta la siguranta progresului in anumite sporturi. Folosite inainte de antrenament maresc forta si energia miscarilor. Utilizarea acestora contribuie la progresul de formare pentru directia de succes. Dozarea energiei, alaturi de dieta corecta si totodata, alaturi de odihna, sunt elemente de baza in orice tip de sport. Organismul uman este capabil sa sintetizeze oxid nitric din suplimentele alimentare. Oxidul nitric actioneaza ca o molecula de semnalizare, regleaza sistemului circulator si cardiovascular. Este utilizat de captuseala interioara a vaselor de sange pentru a semnala muschii sa se relaxeze.

Atata vreme cat faci antrenament, ai grija sa dezvolti uniform toate grupe de muschi si incepi de fiecare data prin a lucra la cei mai putin dezvoltati. La inceputul unui antrenament, ai mai multa forta si energie.

Pastreaza mereu o gandire pozitiva, rezultatele vin uneori mai greu, muncind serios si dedicand timp antrenamentului. Activitatea trebuie sa fie mereu constanta, la fel ca si perioadele de odihna, deoarece fizicul tau are nevoie si de refacere.

Pune accent pe intensitatea antrenamentelor si incearca sa impingi uneori punctul de epuizare. Nu uita sa alternezi tipurile de exercitii, numarul de seturi sau ordinea acestora.

Dezvoltarea armonioasa a corpului are in primul rand, inainte de antrenament, odihna sau un meniu sanatos si echilibrat, asa cum am mai amintit, o vointa de fier. Este important sa stii ca ai sa reusesti, asa cum este important sa nu renunti dupa primul esec sau dupa prima febra musculara mai puternica. Puterea unui corp sta inainte de toate, in puterea mintii care il coordoneaza. Fa un plan si imparte-l in etape carora sa le faci fata si pe care sa le onorezi cu demnitate si un program ordonat.

suplimente

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Antrenamentele fizice si suplimentele alimentare"

 1. Mersi pentru informatii. Maine sper sa ajung si eu la sala sa imi fac abonament.

 2. Stiam eu ca te-ai pus serios pe diete si exercitii, dar chiar este o surpriza sa aflu ca te gandesti si la suplimente de genul asta.

 3. Ma intereseaza sa am un corp frumos dar fara sa folosesc suplimente alimentare

Leave a comment

Your email address will not be published.


*