Multumesc Himalaya … pentru ca imi daruiesti sanatate

Share the joy

Multumesc Himalaya … pentru ca imi daruiesti sanatate

Prin septembrie, anul trecut , echipa Himalaya mi-a trimis un pachet special, un cadou pentru anotimpul rece … pentru zilele ploioase… pentru rosul in gat de la sanius , pentru tusea care imi dadea tarcoale… si chiar pentru zilele de dupa sarbatori … cand ficatul , obosit de atatea incercari culinare striga dupa ajutor…

Ba chiar am primit si o carticica pentru colorat pe care fiul meu a luat-o la scoala sa il prezinte colegilor pe elefantelul Himy.

Iata doua produse despre care asi vrea sa va vorbesc neaparat. Doua aproduse care in aceasta toamna m-au salvat de multe lacrimi, stres si nopti nedormite prin spitale.

Unul m-a salvat pe mine… iar unul pe fiul meu care anii trecuti a ajuns in spital cu ganglionii abdominali  inflamati din cauza racelilor repetate. A facut tratament injectabil cu cele mai performante antibiotice din categoria cefalosporinelor, care lasa lasa organismul fara imunitate, ajuta pe moment dar in timp lasa rani adanci in apararea naturala a corpului.

Septilin, o sanatate infloritoare si imunitate de fier

Este vorba de Septilin. Nici unul dintre medicamentele pe care le-am luat pentru copilul meu nu au reusit  , dar iata ca aceasta bucatica de natura, incapsulata cu atata grija de Himalaya ne-a ajutat sa trecem peste aceasta toamna si iarna fara sa racim nici macar o data. Sunt inca surprinsa de efectul ingredientelor 100 % naturale, atat de mici si atat de eficiente…

O cutie de Septilin costa doar 23 de lei pe http://www.hboutique.ro/ in timp ce o sticla de sirop si una de antibiotic pentru raceli  trec lejer de 50 de roni si contin tot felul de compusi chimici.

Septilin tablete se pot oferi atat adultilor cat si copiilor si are rol de preventie si de tratare a multor afectiuni din sfera ORL.

Ii dau copilului de la sfarsitul lui august. Cate 2 pastile pe zi  o luna, apoi 2-3 saptamani pauza . Sunt extrem de multumita sa vad ca puiul meu se simte bine si mai ales ca nu trebuie sa faca injectii.

Nu a lipsit nici o zi de la scoala si e vesel si „rumen” la obrajori…

Celalalt medicament este Liv.52… sanatate pentru ficat

Da … stiu… nu mai are nevoie de nici o prezentare, doar este hepetoprotectorul cel mai cunoscut din lume… foarte eficient, recomandat in general dupa curele cu antibiotic… De fapt asa il utilizam eu pana acum, dupa orice tratament,  luam o saptamana tabletele miraculoase care ma ajutau la eliminarea toxinelor acumulate de ficat in urma sintetizarii antibioticului.

Ei bine, acum cu sarbatorile si „efortul culinar” pe care a trebuit sa il suporte organismul… pentru prima data ficatul meu a strigat dupa ajutor… Si da… l-a primit de la Himalaya… In doar 3 zile pot spune ca ma simt ca un nou nascut.

Si din nou  sunt absolut convinsa ca nici unul din ingredientele naturale, atent selectionate in laboratoarele Himalaya nu vor lasa nici un fel de „amintire” …

Acum dupa ce am gustat din toate bucatele traditionale romanesti… atat de delicioase si atat de cautate, cred ca cea mai buna cura de detoxifiere este cu Liv.52. Ba chiar si persoanele care au ciocnit mai mult de un pahar de sampanie in noaptea dintre ani vor gasi un aliat de nadejdie in micile capsule de sub capacul verde.

Multumesc Himalaya , pentru ca ai grija de mine.

Be the first to comment on "Multumesc Himalaya … pentru ca imi daruiesti sanatate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*