Miez de nuca din Nordul Moldovei, sanatate si deliciu

Share the joy

Miez de nuca din Nordul Moldovei

De cele mai multe ori, cele mai simple mancaruri sunt cele mai bune pentru sanatatea ta, acesta este cazul si cand vorbim de banalul miez de nuca. Mama Natura a creat prin intermediul nucilor un pachet perfect de proteine, fibre, antioxidanti, grasimi sanatoase, multe vitamine si minerale.

Consumand chiar si o mica cantitate de nuci putem obtine o gama mare de beneficii de sanatate. Bineinteles, este relativ incomod sa stai sa spargi nuci de fiecare data cand iti doresti sa le consumi, de aceea pe internet circula spre vanzare miez de nuca la preturi bune.

Nordul Moldovei este o zona renumita pentru calitatea desavarsita a miezului de nuca. Simila este una dintre firmele de top producatoare de miez de nuca din zona noastra. Aceasta firma este recunoscuta ca fiind procesatoare de miez de nuci, insa se ocupa si de procesarea nucilor in coaja si semintelor de dovleac inca din anul 2005 pentru piata romaneasca, dar si cea europeana.

Echipa acestora are o experienta vasta in domeniu si satisface nevoile clientilor si partenerilor firmei la nivel mondial in cel mai profesionist mod posibil.

Miezul de nuca distribuit de cei de la Simila ofera produse proaspete tot timpul anului, fiindca au propria linie de spargere, impachetare si un sistem frigorific de depozitare, asa ca poti cumpara miez de nuca cu toata increderea de la ei, avand toate proprietatile initiale in momentul in care sunt consumate.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe website-ul celor de la Simila si sa comanzi tipul de miez de nuca dorit si in 24 de ore va fi livrat catre tine. Poti gasi pana la 7 tipuri de miez de nuci, cu siguranta nevoile tale vor fi satisfacute, avand atat de multe tipuri de miez de nuci la dispozitie.

miez de nuca

Iata tipurile de miez de nuca comercializate de cei de la Simila:

  • Miez de nuca cafeniu inchis mixt
  • Miez de nuca bucati marunte
  • Miez de nuca cafeniu deschis sferturi
  • Miez de nuca cafeniu deschis jumatati
  • Miez de nuca alb sferturi
  • Miez de nuca alb mixt
  • Miez de nuca alb jumatati

Nu mai sta pe ganduri si profita de nenumaratele beneficii pe care le pot avea nucile asupra sanatatii tale. Comanda acum de pe Simila miez de nuca pentru a profita de sanatate la maxim.

miez de nuca

1 Comment on "Miez de nuca din Nordul Moldovei, sanatate si deliciu"

  1. Predescu Oprica Ileana | iunie 5, 2017 at 7:03 pm | Răspunde

    Cumpar miez nuca

Leave a comment

Your email address will not be published.


*