Superman pentru o zi, fericire as imparti

sursa foto : screentrant.com
Share the joy

Superman pentru o zi, fericire as imparti

Istoria cinematografiei este plină de personaje superbe, care au dat o lecţie de viaţă unei generaţii întregi. Personaje care au schimbat lumea, au făcut ceva memorabil sau personaje care în realitate nu ar putea exista, dar care au schimbat visele noastre pentru totdeauna.

Actorii care au dat viaţă acestor personaje, au devenit idolii noştri. Ne-am îndrăgostit de ei, au devenit prietenii noştri imaginari, modelele noastre de viaţă. Fiecare generaţie a avut idolii şi eroii ei. Fiecare generaţie şi-a dorit să fie un anume personaj, măcar odată în viaţă.

Trebuie să recunoaştem, nu doar eroii pozitivi sunt interesanţi şi personajele negative sunt demne de luat în seamă, fie pentru faptul că sunt atât de malefice, încât întrec orice imaginaţie, sau actorii care le-au dat viaţă şi-au pus amprenta şi au înzestrat personajul respectiv cu o credibilitate maximă.

După cum ştiţi sau dacă încă nu aţi aflat vă zic eu, TNT are o nouă grilă de programe în care personaje pe care le-am îndrăgit cu toţii acum câţiva ani, se întorc să ne facă din nou să ne dorim să fim eroi la fel ca ei… măcar pentru o zi.

Capodoperele pe care TNT le-a adus din nou pe micul ecran sunt nenumărate. Filme extraordinare, care au bătut toate recordurile, actori care au ţinut primele pagini ale revistelor mondene sezon după sezon şi personaje pe care le-am îndrăgit atât de mult încât astăzi aş vrea să fiu un Superman să pot întoarce timpul înapoi, dând roată pământului într-o clipă, să mă aşez în fotoliul meu de la Cinema şi să le vizionez cu prietenii mei din copilarie.

Super eroii au fost fascinanţi întotdeauna, cu cu aripi largi, zburând peste clădiri că Batman sau Superman, cu o rezistenţă fizică de neînchipuit că Blade, amuzanţi cum au fost Crocodile Dundee sau Zoolander, misterioşi ca un vampir sau pur şi simplu îndrăgostiţi că personajul din Top Gun, ne-au atras întotdeauna. Tu ai fi gata să devii unul dintre ei pentru o zi? Ce personaj te intrigă şi ţi-ai dori să fii în pielea lui?

Gladiator, Hamlet, Barbarella sau poate Robin sau Joker? TNT te invită să-i redescoperi!

Nu mi-aş dori un batmobil, nici să călătoresc într-o lume paralelă unde să sfidez gravitaţia şi cu siguranţă m-ar trece fiori reci dacă m-aş întâlni cu un vampir, dar să pot să zbor aş vrea… Să văd pământul de acolo, din spaţiu, să ştiu ce este dincolo de pereţi, să ascult bătăile inimii pe care o iubesc, când bate în celălalt capăt al oraşului… multe lucruri interesante aş face dacă pentru o zi, m-aş transforma în Superman, iar halatul de mămică s-ar preschimba cât ai clipi în mantia roşie-albastră.

Cred că primul lucru pe care l-aş face ar fi să dorm mai târziu, că doar aş ajunge într-o clipă la servici nu? Apoi aş vizita locuri îndepărtate în pauză de cafea, iar la prânz aş servi sandviciul pe un şezlong, departe, pe o insula pustie, legănată de zbuciumul valurilor şi alintată de şoaptele vântului. Cu siguranţă aş vrea să întâlnesc şi alţi super eroi, nu să ne măsurăm puterile, poate la o bere sau o prajitura cu zmeură. Probabil i-aş ajută pe toţi care îmi ies în cale, aş încerca să îmi aranjez viitorul , sau măcar să văd o parte din el si multe alte lucruri marunte, caci nu-i asa… fericirea sta in lucruri mici… cum ar fi vizionarea filmului preferat …Dacă aş fi Superman, aş face lucruri trăsnite. Aş vrea să sudez cu privirea stâlpul cel vechi de la via bunicii, aş prăji într-o secundă un pui pentru cină şi cu siguranţă aş vrea să îl duc pe cel mic la Disneyland… aşa pentru a se întâlni şi el cu eroii preferaţi.

Nu ştiu dacă aş fi în stare de lucruri măreţe aşa cum a făcut eroul meu preferat, dar dacă aş fi Superman pentru o zi, i-aş face fericiţi pe toţi în jurul meu, pentru că nu-i aşa, aş putea să ofer fiecăruia ce-şi doreşte?

Tu ce personaj din producţiile TNT ai vrea să fii şi de ce?

Uite cateva dintre filmele a caror personaje au poposit la TNT si te invita sa le joci rolul pentru o zi:

The Addams Family
Barbarella
Batman
Blade
Crocodile Dundee superman tnt
Demolition Man
Eyes Wide Shut
Gladiator
Hamlet
Matrix, The
Se7en
Superman
Tango & Cash
The Love Guru
Top Gun
Twelve Monkeys

Be the first to comment on "Superman pentru o zi, fericire as imparti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*