#MelkiorUltraMetalic , noile oje HOLO de la Melkior, review

#MelkiorUltraMetalic
Share the joy

#MelkiorUltraMetalic , noile oje HOLO de la Melkior, review

Hello ladies,
astăzi vă vorbesc despre noile oje metalice de la Melkior, care pe 9.10 la ora 10, vor întregi colecția #MelkiorUltraMetalic cu cele mai superbe nuanțe de toamnă.

In ultimul timp lacurile de unghii nu se mai rezumă doar la o culoare simplă, ci ne permit multe opțiuni de finisaj, design și texturi care ne pot transforma unghiile cu o simplă aplicare, oferindu-ne posibilitatea de a realiza o manichiură spectaculoasă.

Astfel sunt și ojele HOLO de la Melkior ce lasă pe unghii o imagine sofisticată și elegantă, cu irizații holografice surprinzătoare.

Oja Perlata Holografica Melkior

Efectul metalic este și el unul dintre tendințele modei nail art care a cuprins cu frenezie toată planeta, dar aceste oje holografice, nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Finisajul lor este penetrant, vibrant și atrăgător, oferind o imagine strălucitoare, uluitoare.

Deși lacurile de unghii în culori clasice precum roșu, roz, maro și toate derivatele din acestea se vor purta întotdeauna, culorile strălucitoare și nuanțele îndrăznețe pot aduce o notă de stil personal, care reușesc să ne cucerească complet.

Lacurile de unghii de la Melkior au fost întotdeauna pe placul meu. Chiar dacă uneori primesc spre testare diverse produse, când sunt reduceri pe site, lacurile de unghii sunt primele pe care le așez în coș. Îmi place totul la ele, de la ușurința cu care se aplică, textura fină și fluidă, culorile moderne și uscarea rapidă, la faptul că deși sunt foarte pigmentate, nu pătează unghia. Totodată aș mai sublinia faptul că manichiurile realizate cu ojele Melkior, durează aproape o săptămână, ceea ce mă mulțumește pe deplin.

Oja Perlata Holografica Melkior

Ojele holografice din nouă colecție, pot spune că au efect 3D și se caracterizează printr-o concentrație ridicată de particule ca de diamant, care fac unghiile să capete anumite nuanțe și culori asemănătoare cu cele ale unui „curcubeu” în funcție de modul în care reflectă lumina.

Deși unghiile capătă un finisaj strălucitor, principală diferență față de ojele Glitter este că aceste oje au o textură omogenă și realizează o strălucire perfectă și intensă lăsând particulele lucioase integrate complet în stratul de ojă.

Eu am doua nuanțe #MelkiorUltraMetalic, hologranude care este un nude superb, elegant și … strălucitor și holografeel care este perfect pentru sărbătorile ce se apropie.

#MelkiorUltraMetalic #MelkiorUltraMetalic

Nu uita! Pe 09.10, Melikor îmbracă unghiuțele noastre în cele mai frumoase hăinuțe de toamna.

Toamna aduce sclipiri ultra metalice pe chipul tau!

Trebuie să ai noile farduri care reflecta lumina din toate unghiurile! Sunt nuanțe perfecte pentru sezonul toamnă–iarnă. Razele de lumină transformă machiajul tău într-unul spectaculos.

Dă frâu liber imaginației și creează-ţi machiajul care îți place și îți pune în valoare trăsăturile feţei. Fie că este vorba despre un machiaj monocromatic, care să-ți pună în evidenta privirea, fie că îmbini cu arta nuanțele toamnei, noile farduri Melkior nu lasă loc de interpretări. În acest sezon, glitterul și irizațiile metalice nu sunt destinate doar ocaziilor speciale, ci ne însoțesc și în machiajul cotidian. Îndrăznește să strălucești ori de cate ori simți nevoia.

Melkior a mai lansat 3 farduri de pleoape Ultra Metalice, care se găsesc atât sub forma de cutie cu oglinda, cat și sub forma de rezervă:

 • DELICIOUS FIG (ref.11983, ref.11883)
 • VIOLET SPELL (ref.11984, ref.11884)
 • GREEN SAGA (ref.11986, ref.11886)

farduri de pleoape Ultra Metalice

Sunt farduri care conferă un aspect metalic intens cu efect 3D, prezintă rezistentă îndelungată, asigură acoperire excelentă, sunt intens pigmentate și au o aderență bună la nivelul pielii. Este bine de știut că au o consistenţă mai densă și mai cremoasă, fiind secretul unui machiaj care să arate profesional. Au o formulă cu conținut foarte ridicat de perle, ceară de floarea soarelui și Jojoba.

Fardurile Ultra Metalice se aplică uniform pe pleoapă și se estompează extrem de ușor. Aplica-le uscate cu ajutorul pensulelor speciale sau cu degetele pentru un machiaj mai cuminte. Pentru un efect și mai intens, aplică fardul pe pleoape cu ajutorul pensulei pe care ai pulverizat, în prealabil, Fixator de machiaj.

In plus, Melkior a creat încă 2 nuante superbe de fard de pleoape, una mai perlată decât alta:

 • SENSIBILITY (ref.11982, ref.11882)
 • SWEET BLINK (ref.11985, ref.11885)

fard de pleoape perlat

Sunt farduri cu aspect perlat intens, extrem de pigmentate, care conțin particule fine de sclipici. Asigură acoperire excelentă, rezistă în timp, se aplică uniform și prezintă aderenţă bună. Încă odată, le poți aplică uscate sau umede, în funcție de machiajul pe care dorești sa-l obții.

Adaugă în paleta ta de farduri noile nuanțe și răsfață-ti pleoapele cu texturi perlate sau ultra metalice!

Asortează acestui machiaj o manichiură cu efect holografic. Melkior a creat încă 3 nuante perlate de ojă care se găsesc atât în sticluță de 15ml, cat și în sticluță de voiaj, de 4,5ml. Fiecare sticluță are o forma ergonomică, sistem auto de curățare a sticlei și este prevazuta cu pensula lată pentru aplicare rapidă.

Alege culoarea preferată de Oja Perlata Holografica Melkior:

Oja Perlata Holografica Melkior

 • HOLOGRANUDE (ref.21330, ref.21785)
 • HOLOGRAVIOLET (ref.21331, ref.21786)
 • HOLOGRAFEEL (ref.21332, ref.21787)

Sunt oje spectaculoase și prezintă un efect holografic inedit. Conțin particule perlate foarte fine care capătă, în lumină, diferite reflexii. Prezintă rezistenţă, asigură acoperire foarte bună, uscare rapidă. Sunt mai pigmentate și conferă mai multă strălucire.

Poarta o manichiura fascinant de frumoasa și atrăgătoare, cu diferite reflexii! 

 • Pret Fard Pleoape Ultra Metalic 49.90 Lei
 • Pret Rezerva Fard Pleoape Ultra Metalic 39.90 Lei

1 Comment on "#MelkiorUltraMetalic , noile oje HOLO de la Melkior, review"

 1. Foarte dragute nuante.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*