Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dezechilibrul hormonal, echilibrat de Shecure de la Ayurmed

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dezechilibrul hormonal, echilibrat de Shecure de la Ayurmed

Hello girls,
astăzi vă vorbesc despre îngrijirea sistemului reproductiv feminin și despre dereglări hormonale.

Știm cu toate că sistemul reproductiv joacă un rol vital în corpul unei femei. Prin urmare, îngrijirea acestuia este foarte importantă.

Acesta are o atribuție fundamentala în organismului nostru pentru că este zona anatomică în care are loc fecundarea, gestația și nașterea unui copil. Însă tot acest minunat angreaj funcționează cu un „combustibil pretențios”: hormonii.

Deși fac parte din corpul nostru, atât la bărbați, cât și la femei, nu prea ne îngrijim de ei și de cele mai multe ori hormonii și echilibrul hormonal nu sunt băgați în seama până nu „strigă în gură mare” că sunt niscaiva probleme pe acolo.

Chiar din perioada de premenopauză, cantitatea de hormoni produsă de organism se diminuează simțitor, așa că se recomandă o terapie de substituție hormonală. Dar de cele mai multe ori medicamentele prescrise au și ceva reacții adverse astfel încât produsele ayurvedice din ingrediente naturale, recomandate de Ayurmed, sunt pe lista mea de preferințe.

Potrivit studiilor de specialitate, oboseala, schimbul de dispoziție și chiar pierderea colagenului și a elasticității pielii, printre altele, sunt unele semne că ceva se întâmplă în organism. Majoritatea dintre noi cred că aceste simptome sunt normale, dar nu este așa. Uneori, problema lipsei libidoului nu este nici măcar amintită când ajungem la medic. Însă toate aceste neplăceri sunt datorate schimbărilor hormonale care ar trebui tratate cu multă seriozitate.

Medicul va recomandă analize pentru a studia nivelele TSH (tiroidă), dar este de asemenea important să examinăm nivelurile altor hormoni care pot afecta în mod direct sănătatea generală.

Testosteron

Acest hormon este prezent în organele masculine și în cantitate mult mai redusă în organele feminine. Testosteronul favorizează dezvoltarea muşchilor și are un rol important în metabolismul lipidelor şi glucidelor.

Progesteron

La niveluri optime, progesteronul este responsabil pentru menținerea sarcinilor și modifică proprietățile vasculare şi chimice ale mucoasei uterine. De asemenea, datorită progesteronului pielea menține o textură normală, dar mai ales menține un echilibru al stării de spirit. Nu în ultimul rând, progesteronul este hormonul care protejează inima.

Estrogen

Dacă aveți modificări în ciclurile menstruale, este posibil să aveți un nivel scăzut de estrogen. De asemenea, nivelurile de colesterol și sănătatea oaselor este afectată de lipsa estrogenului. În absența acestui hormon, femeia poate prezenta uscăciune vaginală, se poate declanșa osteoporoză, modificări ale texturii pielii, lacune în memoriei și schimbări bruște de dispoziție.

DHEA-S

Niveluri scăzute de DHEA-S poate duce de la lipsa de energie până la depresie.

DHEA-S este un hormon care îi „hrănește”: pe toți cei menționați anterior. Femeia trebuie să aibă niveluri optime de DHEA-S pentru a păstra echilibrul celorlalți hormoni. Începând de la vârsta de 25 de ani, la fiecare 10 ani, producția sa scade cu 20%.

DHEA ajută la prevenirea îmbătrânirii, crește vigoarea și energia, îmbunătățește apetitul sexual, păstrează masă musculară, îmbunătățește nivelul de insulină și densitatea osoasă. În plus, dezvoltă memoria și sistemul cognitiv și combate bolile degenerative, cum ar fi Alzheimer și Parkinsons.

Bun, acum dacă v-am prezentat acești voinici care își cam fac de cap în organismul nostru, haideți să vă prezint și un antidot care îi ține sub supraveghere strictă: Shecure de la Ayurmed

Shecure Tablete

Dacă credeți că ar trebui să așteptați să ajungeți la bătrânețe pentru a începe tratarea deficiențelor hormonale, vă înșelați. Specialiștii recomandă suplimentarea deficienței acestor hormoni de îndată ce ajungi la 35 de ani. De aceea, odată ce ați început să simțiți unele dintre simptome, medicul trebuie să știe și să vă recomande analize specifice pentru că deficitul hormonal vă poate afecta sănătatea și echilibrul interior, implicit starea de bine, fericirea, mulțumirea de sine etc.

Tonic general al aparatului genital feminin, Shecure Tablete contribuie la normalizarea ciclului menstrual și la eliminarea stărilor de disconfort din perioada premenstruală și menstruală. Util în premenopauza sau după instalarea menopauzei, prin echilibrare hormonala, cu efecte benefice în echilibrul fizic și psiho-emoțional. Previne diminuarea densității osoase.

Tabletele Shecure sunt la fel că toate suplimentele de la Ayurmed, alcătuite din ingrediente naturale: pulberi și extrase din plante obținute din zone nepoluate din munții Himalaya.

Doza recomandată:

 • Copii peste 14 ani și adulți câte 1-2 tablete de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

Shecure Sirop

Gustul acestuia mi-a plăcut, de altfel toate siropurile de la Ayurmed au un gust acceptabil, a plante și a dulce.

Reglează ciclul menstrual, normalizează fluxul menstrual, susține fertilitatea prin refacerea endometrului, diminuează simptomele sindromului premenstrual (irascibilitate, oboseală, durere pelvina). Reduce riscul infecțiilor uro-genitale. La (pre)menopauza, echilibrează psiho-emoțional.

Doză recomandată:

 • Copii peste 14 ani și adulți: câte 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

Ca orice supliment ayurvedic, Shecure, indiferent de forma administrată, nu are niciun efect adverse și nu creează dependență, în schimb luat regulat aduce un echilibru hormonal important, implicit o stare de bine și o sănătate înfloritoare.

Aici pot aduce în atenție propria mea experiență din aceasta vară, când în prima zi pe litoral am făcut o infecție urinară de toată frumuseţea. Este pentru prima dată când am fost afectată de o cistită atât e urată și când aceste suplimente ar fi fost un real ajutor.

Infecția urinară este cauzată de invazia microorganismelor în tractul urinar, iar cele mai frecvente infecții ale tractului urinar sunt cele cauzate de bacterii, dar pot fi cauzate și de viruși, ciuperci sau paraziți. Mulți dintre ei sunt responsabili de bacteria numită E-coli, care în mod normal trăiește în intestin. Infecțiile tractului urinar sau cistita sunt expresii care cuprind diferite boli infecțioase și care afectează orice parte a sistemului urinar (rinichi, uretere, vezică urinară sau uretra).

Infecțiile urinare sunt mai frecvente la femei si multe dintre acestea suferă ințepături, arsuri, dureri la urinare, cresterea nevoii de urinare care sunt principalele simptome pe care le are cistita. În unele cazuri infecția devine cronică, iar bacteriile pot deveni rezistente la tratamentele obișnuite.

În cazul în care contractați o cistită, puteți implementa măsuri simple care vă vor permite să scăpați mai repede de problemă. Ca prim pas creșterea cantității de apă băută vă va ajuta să curățați tractul urinar. În cadrul aceleiași premise, în natură veți găsi un aliat puternic care luptă și elimina infecțiile urinare: Shecure sirop de la Ayurmed.

Atunci am primit niște ceaiuri de la farmacie, dar data viitoare când merg în concediu, Shecure de la Ayurmed nu va lipsi din geanta mea.

Tu cum ai grijă de sănătatea ta?

Ayurmed

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Dezechilibrul hormonal, echilibrat de Shecure de la Ayurmed"

 1. Multumim pentru recomandare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*