Bijuterii Kolok, pentru o mireasă fericită

Share the joy

Bijuterii Kolok, pentru o mireasă fericită

Bijuterii KolokImi plac mult bijuteriile (cred ca nu mai este nici un secret pentru voi cititorii mei), în special cele de argint cu pietre naturale, iar dacă sunt facute manual, valoare pe care o capătă in inima mea , este incomensurabilă. Micile accesorii au un rol foarte important în imaginea personală. Bijuteriile sunt bogatia culturală a civilizaţiei noastre, iar o mare parte din evenimentele importante sau cotidiene din viaţa noastră , lasă o amprenta greu de sters, pe micul obiect de artă. Un astfel de eveniment va avea loc în familia noastră, vara aceasta, o nunta, unirea pe veci a două destine. Astfel am pornit cu mireasa în căutarea bijuteriilor perfecte pe care să le poarte în cea mai frumoasă zi din viaţa oricarei fete . Iar bijuteriile de argint sunt foarte elegante, feminine si usor de purtat, potrivindu-se perfect in această ocazie şi la ţinutele zilei. Şi le-am găsit, fabuloase, fine, unicat… printre bijuteriile Kolok . Sunt atât de multe … şi atât de frumoase toate… incât cu greu ne-am putut hotărâ.
Pentru rochia alba am ales perle, casica bijuterie a miresei… Perle fine , montate pe fir de argint de cea mai bună calitate, cu închizătoare din argint, placat cu rodiu. Un colier cu lungimea reglabilă de la 45 cm- 47.5 cm. Am asortat acest colier cu o pereche de cercei în forma de picătură cu perle de cultură și pietricele de zirconia cu închizătoare tip cârlig .

Pentru ţinuta de zi am găsit un padativ si un inel, de o frumuseţe răpitoare. Sunt in formă de floare, cu safir albastru și opal, montate pe argint placat cu rodiu. Şi bineinteles că am gasit si pentru mine un set de bijuterii din argint si pietre semipretioase care m-a cucerit pe deplin. Aşa voi străluci si eu in acea zi.

Bijuteriile Kolok au o poveste aparte, caci sunt create cu pasiune si dragoste, multe din ele unicat sau in serii foarte mici. O pasiune, transformata in artă si preluată de toată familia . Toate bijuteriile Kolok vin cu certificat de autenticitate, ambalate in cutii antişoc. Pe site gasiţi sfaturi despre cum sa aflaţi mărimea pe care o purtaţi la inel şi un tabel cu masuri.
Bijuteriile Kolok vor insenina cea mai frumoasă zi din viaţa unui tânăr cuplu.

Be the first to comment on "Bijuterii Kolok, pentru o mireasă fericită"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*