Bilete gratis la Londra, sa-i vezi pe Stejari

Share the joy

Românilor le place berea… şi rugby-ul… şi berea …

Pentru că pe 27 septembrie, pe stadionul Wembley în Londra, se joacă Irlanda-România , berea Stejar te trimite să îţi susţii echipa. Tu nu trebuie decât să arăţi tuturor cât de hotărât eşti să fii acolo.

Aşadar, bea o bere recapitulează regulile jocului ,sună-ţi prietenii şi  beer-caninvită-i la… o bere straşnică Stejar. Formaţi o ”gramadă” organizată și filmează-te în timp ce scoți la suprafață cunoscătorul de rugby din tine! După ce vizionezi filmul, împreună cu prietenii… la o bere… pune-l pe site şi aratăni-l şi nouă. Convinge-i pe Haralambie Dumitras – Președintele Federației Române de Rugby, Mihai Macovei – căpitanul Stejarilor și Marin Ionescu – Președinte al “Asociației Internaționalilor de Rugby” – că ești un fan de esență tare și ia-le unul dintre cele 12 bilete pentru meciul România-Irlanda din Londra, cu cazare și transport incluse.

Naționala de rugby a României este pentru a 8-a oară consecutiv la Campionatul Mondial, iar tu ai ocazia să petreci un weekend grozav la Londra şi să vezi cel mai tare meci al Stejarilor Tricolori. Nu mai astepta, înscrierile se încheie pe 15 septembrie.

Ai filmat ? Vreau şi eu să văd cele 90 de secunde de glorie, completează formularul de pe site  şi mândreşte-te cu rugby-stul din tine…

Hai Stejariiiiiii !!!

UPDATE : Pentru ca unii fani infocati ai Stejarilor nu pot juca fara majorete… si unde gasim noi si majorete si pampoane intr-un timp atat de scurt? …cei de la berea Stejarii au hotarat sa ofere o sansa si timizilor si celor mai strong si infocati . De aceea nu mai este nevoie sa incarci clipul, doar trebuie sa demonstrezi ca te pricepi la rugby. Completeaza chestionarul cu raspunsurile corecte  si gata ai sansa sa vizitezi Londra, in plus campania se prelungeste pana pe 16 septembrie ora 23.59… 

Hai Stejariiiiiii !!!

Be the first to comment on "Bilete gratis la Londra, sa-i vezi pe Stejari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*