Pastura in miere, detoxifiere si pentru copii

Share the joy

Pastura in miere, detoxifiere si pentru copii

Pastura in miere

Orice copil , indiferent de varsta primeste de la adulti dulciuri si sucuri … da stiti voi din acele care in opinia multora sunt ideale pentru pachetelul pentru scoala. Din nefericire toate produsele cumparate contin aditivi si conservanti care se depoziteaza in organism, imbonavindu-l in cele din urma.

Altii , mititei… care abia au intrat in comunitate , grupa mica de la gradi sau camin , cu sistemul imunitar receptiv doar la globul de cristal in care au stat primii ani din viata , aduc mamicile pe culmile disperarii cu racelile si mucisorii care nu se mai termina de toamna pana primavara, nu mai spun de retetele tot mai lungi pe care le prescriu medicii.

Ajungem astfel la scoala cu un copil obosit, de cele mai multe ori usor „dolofan” ,care  se concentreaza cu greu la invatatura.

Cum intarim sistemul imunitar al copilului si cum combatem efectele negative ale alimentatiei si  medicatiei prelungite? Simplu , cu produse apicole, hrana vie , oferita de albine si expusa pe Apiland.ro.

De cand am descoperit acest site copilul meu e mai sanatos si implicit mai vesel si mai fericit. Intr-un viitor apropiat o sa va vorbesc despre mierea e albine pe care noi pur si simplu o adoram, extrasa la rece , pastreaza absolut toate propietatile pe care le are, exact asa cum era si acum o mie de ani…

Pastura in miere

Astazi vreau sa va vorbesc despre pastura in miere, ideala pentru detoxifiere , chiar si pentru copii mai mici. Un ajutor imens , mai ales ca scoala va incepe peste o saptamana si virusii ne vor de din nou batai de cap.

Pastura in miere APILAND este un produs obtinut prin macinarea pasturii si dizolvarea ei in miere cruda.

Cu o concentratie de 30% pastură, acest produs Apiland are un gust dulce si placut, care este agreat si de catre copii. Excelent adjuvant  in curele de detoxifiere la orice varsta, in afectiuni digestive, mai ales pentru cei care au  probleme cu stomacul, cu ficatul sau se confrunta cu o digestie lenta.

Pastura in miere Apiland este un produs nou recomandat pentru un stil de viata sanatos, iar doza recomandata este de o lingurita pe zi pentru copii si o lingura pentru adulti.

Noi  consumam pastura de multi ani , facand cure de detoxifiere dupa ce luam medicamente, dupa mesele imbelsugate de sarbatori si chiar primavara si toamna pentru a usura tranzitia organismului intre cele doua anotimpuri. Despre Pastura, cel mai valoros produs al stupului v-am vorbit zilele trecute. Acum insa am cumparat pentru fiul meu de 7 ani pastura in miere. Ii placea mult si cea clasica, dar pastura in miere este mult mai bine tolerata de el. E un produs sigur , care poate fi utilizat de oricine. Desigur la fel ca orice produs natural trebuie probata toleranta organismului, pentru a preveni eventualele alergii.

Pastura in miere

Be the first to comment on "Pastura in miere, detoxifiere si pentru copii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*