Voliere, cele mai bune plase protectie pasari, preturi, aspecte si intrebuintari

voliere
Share the joy

Voliere, cele mai bune plase protecție pasări, preţuri, aspecte și întrebuințări

Astăzi este foarte simplu sa devii antreprenor și să ai propria afacere. Indiferent dacă ai un spaţiu mic, o casă la ţară sau pur si simplu doar o idee de afacere, trebuie să ştii că pentru a avea succes în tot ce îţi propui, întotdeauna ai nevoie de soluţii profesionale.

Totodată este foarte simplu să pui bazele unei mici afaceri, fie prin forţe proprii, fie prin accesare de fonduri europene. Iar cele mai simple şi fără bătăi de cap afaceri sunt fermele de păsări.

Când vorbesc despre păsări nu mă refer neapărat la găini, rate, gâște sau curcani. În categoria păsărilor intră şi prepelițele, fazanii și bibilicile. Aceste păsări au o carne specială, foarte asemănătoare cu cea de vânat, aducând un profit imens încă de la început.

Dacă în sfârşit te-ai decis să pui bazele unei ferme de păsări, a căror carne şi ouă sunt privite ca delicatesă şi se caută în cele mai bune restaurante, următorul pas este să le asiguri condiţii, spaţii adecvate, hrană de calitate şi totodată să îţi asiguri afacerea prin achiziţionarea de voliere.

Ce sunt volierele

Aceste voliere sunt nişte plase protectie pasari speciale, fabricate din poliester sau poliamidă. Acestea pot fi folosite pentru a separa păsările, le protejează de prădători sau să nu evadeze.

Cele mai bune voliere pentru pasari la preturi competitive le găsiţi la Romnets. Aceştia comercializează produse din plase de calitate superioară la preţuri atrăgătoare. Toate volierele sunt realizate manual şi pot fi personalizate după bunul vostru plac sau pot fi livrate simple.

Romnets este un partener de încredere ce îţi va oferi cu promptitudine produse de calitate, la cel mai mic preţ de pe piaţă, flexibilitate şi fiabilitate. Totodată plasele confecţionate la Romnets vor fi întotdeauna realizate după nevoile clientului, fiind personalizate după dimensiuni, culori, mărime ochi plasă, etc.

Dimensiunile şi caracteristicile volierei Romnets

 • sunt confecţionate 100% la comandă, în conformitate cu nevoile clientului.
 • au ochiuri între 6mm şi 400mm.
 • tipul materialului este poliamida PA 6.6 sau poliester cu nod.
 • sunt protejate UV.
 • nu putrezesc.
 • rezistenţă mare la rupere
 • sunt prevăzute cu sfori pe fiecare latură.
 • pot fi vopsite in orice culoare.

Plasele de protecţie păsări sunt rezistente la vânt, nu ruginesc şi nu sunt toxice, iar materialele folosite pentru fabricarea lor sunt certificate şi nu poluează mediul.

Volierele produse de Romnets au cele mai mici preţuri. Datorită materialelor din care sunt fabricate şi a calităţii înalte, aceste voliere pasari au o perioadă lungă de utilizare, ajutându-vă să reduceţi costurile pe termen lung şi mediu. Totodată au un aspect plăcut, nu deranjează vizual, asigurând o protecţie ridicată pasarilor.

Aceste voliere pasari sunt o soluţie practică şi în gospodării. Volierele se pot folosi atât separarea păsărilor din curte, mai ales rasele ouătoare de cele de carne dar şi pentru cei a cărui hobby este creşterea de porumbei. Columbofilii vor găsi la Romnets soluţii potrivite la preturi competitive, pentru protecţia şi separarea familiilor de porumbei.

Alte avantaje ale volierelor de la Romnets sunt:

 • Calitate ”made în Japan”.
 • Confecţionare 100% manuală.
 • Livrare gratuită pentru comenzile ce depăşesc 100lei.
 • peste 1000 de repere unice pe stoc, pregătite pentru a fi livrate imediat.

Tot la Romnets mai găseşti plase speciale care îţi protejează cultura de viţă de vie sau pomi fructiferi de atacul graurilor sau a altor specii de păsări, precum şi alte soluţii profesionale din plase şi sfori.

3 Comments on "Voliere, cele mai bune plase protectie pasari, preturi, aspecte si intrebuintari"

 1. Foarte tare. Pentru cires sunt excelente, nu m-am gandit sa separ pasarile cu ele, cu toate ca e o solutie ieftina.

 2. Da, cu siguranta surorii mele o sa-i placa acest articol. Ea are o micuta gradina cu tot felul de pomi, mai ales ciresi si visini si mereu are probleme cu graurii.

 3. va rog plasa pt ciresi 100m2

Leave a comment

Your email address will not be published.


*